Mafia Calabria
Moderator
Καλώς ήρθες συνονόματε στην παρέα μας
Μπράβο...να τα χαίρεσε!!Κυνηγάω με καραμπίνα benelli m2 κ έχω τρία σκυλιά ένα θυληκο σετερ ένα θυληκο σιγκούτσι κ ένα αρσενικό ντραχταρ
Καλώς τν Κωστή...καλώς ήλθες κ καλή διαμονή κ σ'ένα.....από που είσαι κ τη κυνήγια κάνεις;;Καλός σας βρήκα,εδώ πιστεύω να έχουμε εμπειρίες να μοιραζόμαστε και υγεία
Ευχαριστώ πολύ!!Μπράβο...να τα χαίρεσε!!
Φίλε μου με όλο το σεβασμό καλά όπλα τα benelli απλώς στα μέρη μ τα έχουν οι τεμπέληδες να ξέρεις έτσι λένεΜπράβο...να τα χαίρεσε!!
Καλώς ήρθες Παναγιώτη και καλή διαμονή!Γεια σας κ από εμένα είμαι ο Παναγιώτης από Λάρισα 28 χρονών μ' αρέσει το κυνήγι το ψάρεμα κ η σκοποβολή με αεροβόλα, κυνηγάω πάντα με τα σκυλάκια μου και χαίρομαι που σας γνωρίζω.
Αλέκο Καλώς ήρθες στην ανικητη ομαδα μας.Καλημέρα συνάδελφοι εν οπλοις και χρόνια πολλά. Ονομάζομαι Αλεκος είμαι 55 ετών και κατάγομαι και κατοικώ στον Πύργο Ηλείας.
Κώστα Καλώς ήρθες.Καλησπέρα παιδιά είμαι ο Κώστας ετών 26 και είμαι καινούργιος στο σπορ "κυνήγι"το οπλακι μ είναι μια Browning gold 61 αυτά
Κιλκίς Παιονίας, Πολύκαστρο αν έχετε ακουστα...η θα πάω με ομάδα γουρουνιών ή ποιο πολύ λαγό εσείς τι λέτεΚαλώς τν Κωστή...καλώς ήλθες κ καλή διαμονή κ σ'ένα.....από που είσαι κ τη κυνήγια κάνεις;;
Υ.Γ. Πίσω ωρέ 45 Γιάννηδες, σας φάγανε οι Κώστηδες....
Αυτό εξαρτάται από το τι σου αρέσει....εμάς μας περισεύει φίλτατε.θα πάω με ομάδα γουρουνιών ή ποιο πολύ λαγό εσείς τι λέτε
Λαγό φίλε Κώστα έχω βρει και της φωλιές τΑυτό εξαρτάται από το τι σου αρέσει....εμάς μας περισεύει φίλτατε.
Γεια σας κ από εμένα είμαι ο Παναγιώτης από Λάρισα 28 χρονών μ' αρέσει το κυνήγι το ψάρεμα κ η σκοποβολή με αεροβόλα, κυνηγάω πάντα με τα σκυλάκια μου και χαίρομαι που σας γνωρίζω.
Καλησπέρα παιδιά είμαι ο Κώστας ετών 26 και είμαι καινούργιος στο σπορ "κυνήγι"το οπλακι μ είναι μια Browning gold 61 αυτά
Καλώς ήρθες Γιάννη καλή διαμονήΧρόνια πολλά σε όλους! Είμαι ο Γιάννης ζω στην Αθήνα έχω τρία σεττερ κ προσπαθώ να πηγαίνω όσο περισσότερο για κυνήγι! Μόνο εκεί νιώθω ήρεμος! Σας διαβάζω καιρό αλλά η κακή μου σχέση με την τεχνολογία δεν με άφηνε να γίνω ενεργό μέλος! Ελπίζω να τα καταφέρω σιγά σιγά! Ευχαριστώ για την φιλοξενία!!!
Καλωσηρθες Γιαννη στην παρέα μας. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Καλή διαμονη και καλά ποσταρισματα.Χρόνια πολλά σε όλους! Είμαι ο Γιάννης ζω στην Αθήνα έχω τρία σεττερ κ προσπαθώ να πηγαίνω όσο περισσότερο για κυνήγι! Μόνο εκεί νιώθω ήρεμος! Σας διαβάζω καιρό αλλά η κακή μου σχέση με την τεχνολογία δεν με άφηνε να γίνω ενεργό μέλος! Ελπίζω να τα καταφέρω σιγά σιγά! Ευχαριστώ για την φιλοξενία!!!
Καλώς ήρθες Γιάννη στην παρέα μας!Χρόνια πολλά σε όλους! Είμαι ο Γιάννης ζω στην Αθήνα έχω τρία σεττερ κ προσπαθώ να πηγαίνω όσο περισσότερο για κυνήγι! Μόνο εκεί νιώθω ήρεμος! Σας διαβάζω καιρό αλλά η κακή μου σχέση με την τεχνολογία δεν με άφηνε να γίνω ενεργό μέλος! Ελπίζω να τα καταφέρω σιγά σιγά! Ευχαριστώ για την φιλοξενία!!!
Ακριβώς έτσι! αλλά που θα πάει θα την βγάλω την άκρη!!Καλώς ήρθες Γιάννη καλή διαμονή
Όσον αφορά την σχέση με την τεχνολογία μια από τα ίδια και εγώ όταν γράφτηκα μου φάνηκε λές και έσπασα τους κωδικούς για τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ όλα μια ιδέα είναι