To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ηρακλής 24 χρονών και γουστάρω τρελά τη φύση και πλέον την σκοποβολή. Ερωτευμένος με την τέχνη της βλητικης. Επίσης δυσλεκτικος γιαυτό μην με τρελανεται με τα ορθογραφικά :p . Παλιά πήγαινα για γουρούνι και καμιά φορά έριχνα και κάνα φτεροτο αλλά πλέον προτιμώ να σκοτώνω τενεκεδες πάρα πουλιά... Μάλλον μεγαλώνω και εβεστιτοπιουμε. Μην με ρωτάτε για το παρατσούκλι μου .
Ηρακλή καλώς ήρθες στην παρέα!
Όσο για τα ορθογραφικά λάθη, και να κάνεις, τι έγινε...
κυνηγοί είμαστε και όχι Μπαμπινιώτηδες...
Δημήτρης 40 χρόνων από Ναύπλιο. Τσιχλας άρρωστος λίγο φάσσα και λίγο λαγό.χαιρετώ όλη την παρέα του forum και ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
καλως σας βρηκα παιδες ειμαι ο γιαννης με πολους εχω ξαναμιλιση σε αλλο σαιτ ειχα 3 χρονια να γραψω σε σαιτ διοτι ολοι ειχαν γινει επιστημονες και φοβεροι κυνηγοι που καναν τα ακατορθωτα. σας παρακολουθησα λιγο και ειδα πως δεν τσακωνεσται και απλα λετε για το παθος μας
τις καλημερεςμου και απο μενα..
ειμαι ο ανδρεας και μενω χανια κρητης
ασχολουμαι με το κηνηγη και το ψαρεμα τα δυο μεγαλα παθη μετα την γυνεκαμου και την κορακλαμου..:):)

ελπιζω να περασουμαι καλλα εδω μεσα αν και βλεπω καμποσες γνωστες φατσουλες...well done..well done.
Καλωσηρθατε και καλή διαμονή σε όλους!!!

καλως σας βρηκα παιδες ειμαι ο γιαννης με πολους εχω ξαναμιλιση σε αλλο σαιτ ειχα 3 χρονια να γραψω σε σαιτ διοτι ολοι ειχαν γινει επιστημονες και φοβεροι κυνηγοι που καναν τα ακατορθωτα. σας παρακολουθησα λιγο και ειδα πως δεν τσακωνεσται και απλα λετε για το παθος μας
.shake hands. .shoot.

Status
Not open for further replies.
Back