Ολλανδια, Βελγιο, Λουξεμβουργο (BENELUX) και Ελλαδα για διακοπές και λίγες τσίχλες ......Χριστουγεννιάτικες!!!
καλησπερα σε ολους,με αρκετους τα εχουμε ξαναπει κ παλιοτερα σε αλλες γειτονιες,κ εκει που ειπα χαθηκαν,τσουπ τους ξαναβρηκα,ωραιο μερος παιδια ωραιο σαιτ χαιρομαι που ειμαι εδω.![]()
Καλα τα κυνήγια σας αλλά και οι σαργοι του jimakou, άλλο πράγμα!!!!Ποσειδωνα καλως ηρθες στην παρεα του hunters life καλη διαμονη![]()
Καλώς ήρθες στην παρέα μαςκαλησπερα σε ολους,με αρκετους τα εχουμε ξαναπει κ παλιοτερα σε αλλες γειτονιες,κ εκει που ειπα χαθηκαν,τσουπ τους ξαναβρηκα,ωραιο μερος παιδια ωραιο σαιτ χαιρομαι που ειμαι εδω.![]()
καλώς όρισες στην παρέα μας καλή διαμονή στο φόρουμ.....σαν nick name γνωστός και χαίρομαι που είσαι μαζί μαςκαλησπερα σε ολους,με αρκετους τα εχουμε ξαναπει κ παλιοτερα σε αλλες γειτονιες,κ εκει που ειπα χαθηκαν,τσουπ τους ξαναβρηκα,ωραιο μερος παιδια ωραιο σαιτ χαιρομαι που ειμαι εδω.![]()
καλησπερα σε ολους,με αρκετους τα εχουμε ξαναπει κ παλιοτερα σε αλλες γειτονιες,κ εκει που ειπα χαθηκαν,τσουπ τους ξαναβρηκα,ωραιο μερος παιδια ωραιο σαιτ χαιρομαι που ειμαι εδω.![]()
Καλώς ήρθες!καλησπερα σε ολους,με αρκετους τα εχουμε ξαναπει κ παλιοτερα σε αλλες γειτονιες,κ εκει που ειπα χαθηκαν,τσουπ τους ξαναβρηκα,ωραιο μερος παιδια ωραιο σαιτ χαιρομαι που ειμαι εδω.![]()
Καλως ηρθες στην παρεα...καλησπερα σε ολους,με αρκετους τα εχουμε ξαναπει κ παλιοτερα σε αλλες γειτονιες,κ εκει που ειπα χαθηκαν,τσουπ τους ξαναβρηκα,ωραιο μερος παιδια ωραιο σαιτ χαιρομαι που ειμαι εδω.![]()
Kαλώς ήρθες Σπύρο!σπυρος,δυτικη στερεα(αιτ/νια περιοχη μεσολογγιου-αιτωλικου.victory.,κυριως παπια