To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα, είμαι ο Κώστας και μένω στην Αθήνα. Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα τυχαία το forum του Hunterlife και αφού χάζεψα λίγο στις ενότητες, μου άρεσε η θεματολογία αλλά και το "παρεάκι" σας. Αυτός είναι και ο λόγος που πήρα την απόφαση να γίνω μέλος στην ομάδα σας.
Κώστα .welcome. στη παρέα του Hunterslife και καλή διαμονή.

Καλησπέρα, είμαι ο Κώστας και μένω στην Αθήνα. Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα τυχαία το forum του Hunterlife και αφού χάζεψα λίγο στις ενότητες, μου άρεσε η θεματολογία αλλά και το "παρεάκι" σας. Αυτός είναι και ο λόγος που πήρα την απόφαση να γίνω μέλος στην ομάδα σας.
.welcome.Κωνσταντίνε

Καλώς ήρθες συνονοματε .welcome.

Καλησπέρα . Ειμαι ο Νικόλας απο Ηπειρο . Ειμαι πυροσβέστης στο επάγγελμα κι ελπίζω να τα λέμε απο εδω μέσα.
Γεια σου Νικόλα, καλωσόρισες. Να υποθέσω γουρούνι και φάσα; :)

Καλησπέρα . Ειμαι ο Νικόλας απο Ηπειρο . Ειμαι πυροσβέστης στο επάγγελμα κι ελπίζω να τα λέμε απο εδω μέσα.
Καλωσόρισες Νικόλα!
Αν επιτρέπεται, από ποιο μέρος της Ηπείρου είσαι?

Καλωσηρθες στην παρεα.....welcome. και καθως και πυροσβεστης εχεις να σβηνεις φωτιες οταν αναβουν στη σελιδα..χαχα!!

Status
Not open for further replies.
Back