Εγώ μένω Γιάννενα, γιαυτό σε ρώτησα...Φιλιππιάδα -Πρέβεζας
Εγώ μένω Γιάννενα, γιαυτό σε ρώτησα...Φιλιππιάδα -Πρέβεζας
Κοντά...!Εγώ μένω Γιάννενα, γιαυτό σε ρώτησα...
Καλώς ήρθες ΝικολαΚαλησπέρα . Ειμαι ο Νικόλας απο Ηπειρο . Ειμαι πυροσβέστης στο επάγγελμα κι ελπίζω να τα λέμε απο εδω μέσα.
Καλησπέρα . Ειμαι ο Νικόλας απο Ηπειρο . Ειμαι πυροσβέστης στο επάγγελμα κι ελπίζω να τα λέμε απο εδω μέσα.
Καλησπέρα . Ποτε δεν ξερεις !! Αν κι κυνηγάω προς Ζαγόρι μεριά . Τζουμέρκα ειναι τέλεια κι καλοκαίρι . Βόλτα κι τσιπουράκι !Πατριώτη καλώς όρισες στην παρέα και αφού είσαι και απο Φιλιππιάδα που θα παει ,θα σε βρω κάποια φορά ανεβαίνοντας για Τζουμέρκα.
Νικόλα καλώς ήρθες στην διαδυκτιακη κυνηγετική παρεα μας που την πλαισιώνουν παρα πολύ καλά παιδια απο όλη την Ελλάδα και νιωθω σαν να γνωριζόμαστε χρόνια.Καλησπέρα . Ειμαι ο Νικόλας απο Ηπειρο . Ειμαι πυροσβέστης στο επάγγελμα κι ελπίζω να τα λέμε απο εδω μέσα.
Εννοούσα οτι θα περάσω εγώ απο Φιλιππιάδα καθώς θα ανεβαίνω στα Τζουμέρκα.Αυριο επιστρέφω Αθήνα.Καλησπέρα . Ποτε δεν ξερεις !! Αν κι κυνηγάω προς Ζαγόρι μεριά . Τζουμέρκα ειναι τέλεια κι καλοκαίρι . Βόλτα κι τσιπουράκι !
καλός ήρθες ΝικόλαΚαλησπέρα . Ειμαι ο Νικόλας απο Ηπειρο . Ειμαι πυροσβέστης στο επάγγελμα κι ελπίζω να τα λέμε απο εδω μέσα.
καλώς ήλθες στην παρέα μας ΔημήτρηΚαλησπερα τυχαια ανακαλυψα το forum και μπορω να πω μου αρεσει πολυ!!! Σαν νεος Κυνηγος (δεν εχω κλείσει ακομα τα 19 την πρωτη μου αδεια την εβγαλα φετος, βεβαια απο 6 χρονων παταω στο βουνο) πιστευω πως μπορω να μοιραστω τις εμπειρίες μου αλλα και να αποκτησω γνωσεις απο τους πιο μεγαλους, για το αγαπημενο μας χομπι!!
Δημητρης απο Ευβοια
Καλησπερα τυχαια ανακαλυψα το forum και μπορω να πω μου αρεσει πολυ!!! Σαν νεος Κυνηγος (δεν εχω κλείσει ακομα τα 19 την πρωτη μου αδεια την εβγαλα φετος, βεβαια απο 6 χρονων παταω στο βουνο) πιστευω πως μπορω να μοιραστω τις εμπειρίες μου αλλα και να αποκτησω γνωσεις απο τους πιο μεγαλους, για το αγαπημενο μας χομπι!!
Δημητρης απο Ευβοια
Γεια σου Δημητράκη, καλωσόρισες ! Ότι θες να μάθεις ρωτάς και συμμετέχειςΚαλησπερα τυχαια ανακαλυψα το forum και μπορω να πω μου αρεσει πολυ!!! Σαν νεος Κυνηγος (δεν εχω κλείσει ακομα τα 19 την πρωτη μου αδεια την εβγαλα φετος, βεβαια απο 6 χρονων παταω στο βουνο) πιστευω πως μπορω να μοιραστω τις εμπειρίες μου αλλα και να αποκτησω γνωσεις απο τους πιο μεγαλους, για το αγαπημενο μας χομπι!!
Δημητρης απο Ευβοια
Καλώς ήρθες ΔημήτρηΚαλησπερα τυχαια ανακαλυψα το forum και μπορω να πω μου αρεσει πολυ!!! Σαν νεος Κυνηγος (δεν εχω κλείσει ακομα τα 19 την πρωτη μου αδεια την εβγαλα φετος, βεβαια απο 6 χρονων παταω στο βουνο) πιστευω πως μπορω να μοιραστω τις εμπειρίες μου αλλα και να αποκτησω γνωσεις απο τους πιο μεγαλους, για το αγαπημενο μας χομπι!!
Δημητρης απο Ευβοια
Καλησπερα τυχαια ανακαλυψα το forum και μπορω να πω μου αρεσει πολυ!!! Σαν νεος Κυνηγος (δεν εχω κλείσει ακομα τα 19 την πρωτη μου αδεια την εβγαλα φετος, βεβαια απο 6 χρονων παταω στο βουνο) πιστευω πως μπορω να μοιραστω τις εμπειρίες μου αλλα και να αποκτησω γνωσεις απο τους πιο μεγαλους, για το αγαπημενο μας χομπι!!
Δημητρης απο Ευβοια
Καλωσηρθες δημητρη!σιγουρα οι γνωσεις και οι εμπειριες μερικων παιδιων του φορουμ θα σε βοηθησουν να λυσεις πολλες απο τις απωρειες σου....απο που απ την ευβοια αν επιτρεπεται;Καλησπερα τυχαια ανακαλυψα το forum και μπορω να πω μου αρεσει πολυ!!! Σαν νεος Κυνηγος (δεν εχω κλείσει ακομα τα 19 την πρωτη μου αδεια την εβγαλα φετος, βεβαια απο 6 χρονων παταω στο βουνο) πιστευω πως μπορω να μοιραστω τις εμπειρίες μου αλλα και να αποκτησω γνωσεις απο τους πιο μεγαλους, για το αγαπημενο μας χομπι!!
Δημητρης απο Ευβοια
Δημήτρη!Καλησπερα τυχαια ανακαλυψα το forum και μπορω να πω μου αρεσει πολυ!!! Σαν νεος Κυνηγος (δεν εχω κλείσει ακομα τα 19 την πρωτη μου αδεια την εβγαλα φετος, βεβαια απο 6 χρονων παταω στο βουνο) πιστευω πως μπορω να μοιραστω τις εμπειρίες μου αλλα και να αποκτησω γνωσεις απο τους πιο μεγαλους, για το αγαπημενο μας χομπι!!
Δημητρης απο Ευβοια