To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα τυχαια ανακαλυψα το forum και μπορω να πω μου αρεσει πολυ!!! Σαν νεος Κυνηγος (δεν εχω κλείσει ακομα τα 19 την πρωτη μου αδεια την εβγαλα φετος, βεβαια απο 6 χρονων παταω στο βουνο) πιστευω πως μπορω να μοιραστω τις εμπειρίες μου αλλα και να αποκτησω γνωσεις απο τους πιο μεγαλους, για το αγαπημενο μας χομπι!!

Δημητρης απο Ευβοια
Καλημέρα σε όλους ονομάζομαι φώτης , πολύ όμορφο το site καθώς και αρκετά επίκαιρο, εύχομαι καλή διασκέδαση σε ολους μας.
Δημήτρη και Φώτη καλωσορίσατε στην παρέα του HL!!!!!

Καλησπέρα, είμαι ο Κώστας και μένω στην Αθήνα. Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα τυχαία το forum του Hunterlife και αφού χάζεψα λίγο στις ενότητες, μου άρεσε η θεματολογία αλλά και το "παρεάκι" σας. Αυτός είναι και ο λόγος που πήρα την απόφαση να γίνω μέλος στην ομάδα σας.
Κωστη καλως ορισες και απο μενα...
Χαιρομαι που εισαι εδω...

*Με τον Κωστα γνωριζομαστε απο το 2010
Κυνηγος και μηχανοβιος..;):D:D:D

ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΕΙΜΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ....ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ....ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
στελιο καλως ηρθες στην τρελη μας την παρεα.........καποιοι απο εσας μπορει ηδη να τον ξερετε και απο το fb και καποιοι αλλοι προσωπικα οπως εγω......ο στελιος πανας ειναι ο επισημος αντιπροσωπος της εταιρειας με τα τσοκακια kicks και ευτυχως πειστηκε μετα κοπων λογω φορτου εργασιας να ερθει στην παρεα μας και να μας μεταδωσει κομματι απο τις γνωσεις που ξερει......προσωπικα αν και τον ξερω 1 χρονο μονο ειναι απο τα καλυτερα και φιλοτιμα παιδια και επαγγελματιες που εχω γνωρισει.....βεβαια εχει ενα ελλατωματακι μιας και ειναι γαυρακος αλλα δεν πειραζει γιατι η βιανεξ εβγαλε και παστιλιες ειδικες.......χααχαχαχαχαχα...........welcome..hunter.1.hunter.

Status
Not open for further replies.
Back