Καλώς ήλθες Στέλιο στην παρέα μας.
Στέλιο καλωσόρισες!!!ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΕΙΜΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ....ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ....ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
Στέλιο καλώς ΄΄ηρθες στην παρέα. Η καταγωγη ειναι μήπως απο Αχαια γιατι το επωνυμο Πανας το εχει και η μητέρα μου.ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΕΙΜΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ....ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ....ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
Εχουμε τρελαμενους στο φορουμ απο Κερκυρα???? .xm. Αποκλειεται... .asking..κερκιρα γνοστος με κανα δυο τρελαμενους απο το φορουμ
Καλισπερα σε ολους ειμε απο.κερκιρα γνοστος με κανα δυο τρελαμενους απο το φορουμ και ειπα.και εγω να μπω στην παρεα σας
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Κερκυραιο,Καλισπερα σε ολους ειμε απο.κερκιρα γνοστος με κανα δυο τρελαμενους απο το φορουμ και ειπα.και εγω να μπω στην παρεα σας
Καλισπερα σε ολους ειμε απο.κερκιρα γνοστος με κανα δυο τρελαμενους απο το φορουμ και ειπα.και εγω να μπω στην παρεα σας
Ούτε για δείγμα,όλα είναι στο νησί μου..Καλος σας βρηκα ελπιζω τα ψηχοφαρμακα να περισεβουν. Το ονομα μου εινε.στεφανος σορυ ξεχασα να το αναφερο βλεπετε με την τεχνολογια δεν τα παω καλα
Εγραψα πιο πανο το.ονομα.μου εινε στεφανοςΚαλώς όρισες στην παρέα. Μόνο που δεν μας έγραψες το όνομά σου.
Σαν πολλοί δεν μαζευτήκατε εκει ; αρχίζετε να γίνετε επικίνδυνοι.
Εγραψα πιο πανο το.ονομα.μου εινε στεφανος
Καλωσόρισες συνησιώτη στην παρέα μας!!!!Καλος σας βρηκα ελπιζω τα ψηχοφαρμακα να περισεβουν. Το ονομα μου εινε.στεφανος σορυ ξεχασα να το αναφερο βλεπετε με την τεχνολογια δεν τα παω καλα