Καλωσηρθες Σάκη, έχει ακόμα πεδινές στην Πτολεμαΐδα ή χάθηκαν;Καλησπερα!!! Ειμαι ο Σακης απο κοζανη κυνηγος-φερματζης και ιδιογωμοτης
Καλησπερα!!! Ειμαι ο Σακης απο κοζανη κυνηγος-φερματζης και ιδιογωμοτης
Στο εθνος κυνηγι οχι, αλλα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια...Γεια σου Αρη εσενα σε ξερω χρονια απο τις υπεροχες φωτογραφιες σου!!! Στο εθνος κυνηγι
Γιάννη καλώς ήρθες στη παρέα του Hunterslife και καλή παραμονή.Καλησπερα στην όμορφη παρέα του Hunter's Life.Είμαι ο Γιάννης απο Πύργο,κυνήγι φυσικά,και ψάρεμα με βάρκα όποτε μας παίρνει ο χρόνος. Επανιελ μπρετον και αγγλικα σετερ τα σκυλιά μου κατα πρώτο λόγο,και την ομάδα συμπληρώνουν ενα κοκερ φορκυ και ενα γκόρντον.Τα τελευταία 5 χρόνια κυνηγάω μόνο με δικά μου φυσίγγια όλα τα θηράματα ,απο ορτύκια μέχρι ...πεθερές ..Πολυ όμορφη και ποιοτική ιστοσελίδα,χαίρομαι που μπήκα στη παρέα.Καλώς σας βρήκα !
Καλώς ήρθες Βασίλη στη παρέα μας.Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Βασίλης το ονομά μου απο Αθήνα. Κυνήγια σε Αρκαδία και Αθήνα στα πέριξ. Καλώς σας βρήκα.
Σάκη φερματζη καλώς ήρθες στη παρέα μας. Απ'οτι φαντάζομαι και εσύ μπεκατσοπληκτος;Καλησπερα!!! Ειμαι ο Σακης απο κοζανη κυνηγος-φερματζης και ιδιογωμοτης