Καλώς ήλθες Χρήστο.Καλησπερα κύριοι και καλή χρόνια σε ολους με υγεία!Με λένε Χρήστο και ειμαι από την Πρέβεζα,ειμαι τρελός με το κυνήγι και το ψαρεμα,τα θηράματα που με ενδιαφέρουν πολύ είναι το παπί και φασσα!!!
Καλώς ήλθες Χρήστο.Καλησπερα κύριοι και καλή χρόνια σε ολους με υγεία!Με λένε Χρήστο και ειμαι από την Πρέβεζα,ειμαι τρελός με το κυνήγι και το ψαρεμα,τα θηράματα που με ενδιαφέρουν πολύ είναι το παπί και φασσα!!!
Χρήστο καλώς ήλθεςΚαλησπερα κύριοι και καλή χρόνια σε ολους με υγεία!Με λένε Χρήστο και ειμαι από την Πρέβεζα,ειμαι τρελός με το κυνήγι και το ψαρεμα,τα θηράματα που με ενδιαφέρουν πολύ είναι το παπί και φασσα!!!
'Καλησπερα κύριοι και καλή χρόνια σε ολους με υγεία!Με λένε Χρήστο και ειμαι από την Πρέβεζα,ειμαι τρελός με το κυνήγι και το ψαρεμα,τα θηράματα που με ενδιαφέρουν πολύ είναι το παπί και φασσα!!!
Καλώς ήρθες συνάδελφε..φασσα..Καλησπερα κύριοι και καλή χρόνια σε ολους με υγεία!Με λένε Χρήστο και ειμαι από την Πρέβεζα,ειμαι τρελός με το κυνήγι και το ψαρεμα,τα θηράματα που με ενδιαφέρουν πολύ είναι το παπί και φασσα!!!
Καλώς ήρθες Αργύρη!γεια σε ολη την παρεα! χρόνια πολλα κ καλή χρονια! ειμαι ο Αργύρης απο αμαλιαδα ηλειας κ κυνηγαω λαγο κ λιγο παπι...
Καλώς όρισες Χρήστο!Καλησπερα κύριοι και καλή χρόνια σε ολους με υγεία!Με λένε Χρήστο και ειμαι από την Πρέβεζα,ειμαι τρελός με το κυνήγι και το ψαρεμα,τα θηράματα που με ενδιαφέρουν πολύ είναι το παπί και φασσα!!!
Καλώς ήρθες Χρήστο καλή διαμονήΚαλησπερα κύριοι και καλή χρόνια σε ολους με υγεία!Με λένε Χρήστο και ειμαι από την Πρέβεζα,ειμαι τρελός με το κυνήγι και το ψαρεμα,τα θηράματα που με ενδιαφέρουν πολύ είναι το παπί και φασσα!!!
Χρήστο καλώς όρισες στην παρέα μας. Δεν μας είπες και τι είδους ψάρεμα κάνεις? Είμαστε αρκετοί και με αυτή την τρέλα εδώΚαλησπερα κύριοι και καλή χρόνια σε ολους με υγεία!Με λένε Χρήστο και ειμαι από την Πρέβεζα,ειμαι τρελός με το κυνήγι και το ψαρεμα,τα θηράματα που με ενδιαφέρουν πολύ είναι το παπί και φασσα!!!
Σας ευχαριστώ όλους για τo καλοσωρισμα στο hunterslife.Το ψάρεμα που κάνω είναι με μολύβι φύλακα σε μέτρια και μεγαλα βαθύ για(φαγγρια κυριότερα που είναι η μεγάλη μου αγάπη αλλά και σφυρίδα,συναγριδα,μαγιατικο)Χρήστο καλώς όρισες στην παρέα μας. Δεν μας είπες και τι είδους ψάρεμα κάνεις? Είμαστε αρκετοί και με αυτή την τρέλα εδώ
Καλώς όρισες Γιάννη στην παρέα μας. Τι κυνήγια κάνεις?Καλησπέρα & Καλή Χρονιά. Είμαι ο Γιάννης από το Βύρωνα και παρακολουθώ καιρό τώρα τις ωραίες συζητήσεις σας.
Καλησπέρα & Καλή Χρονιά. Είμαι ο Γιάννης από το Βύρωνα και παρακολουθώ καιρό τώρα τις ωραίες συζητήσεις σας.
Γεια χαρα σου Γιαννη και χρονια σου πολλα. Καλως ηρθες.Καλησπέρα & Καλή Χρονιά. Είμαι ο Γιάννης από το Βύρωνα και παρακολουθώ καιρό τώρα τις ωραίες συζητήσεις σας.