ΛάμπροΚαλησπερα με λενε Λαμπρο ειμαι 32 χρονων μενω Ζωγραφου και μου αρεσει πολυ το κυνηγι της μπεκατσας κ γενικα των πουλιων.
ΛάμπροΚαλησπερα με λενε Λαμπρο ειμαι 32 χρονων μενω Ζωγραφου και μου αρεσει πολυ το κυνηγι της μπεκατσας κ γενικα των πουλιων.
Καλησπέρα με λένε Χριστό είμαι 30 χρονων, κάτοικος καλαμάτας και είμαι νέος Κυνηγός (μόλις φέτος έβγαλα άδεια) ελπίζω να μάθω τα μυστικά σας
Και η αγάπη μας για το φαγητό!!! Καλώς ήρθες Χρήστο και καλή παραμονήΧριστο καλως ηρθες. Αισθανομαι οτι ενα απο τα βασικοτερα μυστικα μας ηδη το γνωριζεις και ειναι το χιουμορ.
Καλησπέρα με λένε Χριστό είμαι 30 χρονων, κάτοικος καλαμάτας και είμαι νέος Κυνηγός (μόλις φέτος έβγαλα άδεια) ελπίζω να μάθω τα μυστικά σας
Καλώς σας βρήκα παιδιά, αν υπάρχουν καλαματιανοί ευχαρίστως να κανονίσουμε καμια εξόρμηση παρέα, να μάθουμε και εμείς οι νέοι γιατί από γνωστούς δεν ασχολείται κανεις με το κυνήγιΚαλώς όρισες Χρήστο.
Πολλοί Χρηστάδες και πολλοί Καλαματιανοί είναι εδώ.
Κώστα , καλά ποσταρίσματα φίλε.Καλημερα παιδια ,ειμαι ο Κωστας απο Παξους και χαιρωμαι πολυ που ειμαι στην παρεα σας!!!