Mafia Calabria
Moderator
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Μαργαριτη.
Μαργαρίτη καλώς ήρθες καλή διαμονήΓεια σας με λενε Μαργαριτη ειμαι απο Τυρναβο αλλα μενω Πολυκαστρο λογο δουλειας, σαν χομπυ εχω το κυνηγι κ το ψαροντουφεκο.
Καλως σας βρηκα!
Γειά σου Ευθύμη και καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα!Καλησπερα παιδια και ευχαριστω για την απαδοχη. Ειμαι ο Ευθυμης απο τη Συρο και σας γραφω απο τη Ν. Αφρικη οπου βρισκομαι παρεα με τα μελη του φορουμ kounos, tolisr1 και milvus. Tα παιδια με παροτρυναν να γραφτω στο φορουμ σας. Ειμαι φανατικος κυνηγος ολων των θηραματων και εχω κανει πολλα ταξιδια στο εξωτερικο για κυνηγι. Οι προτιμησεις μου ειναι υδροβια, φασσες, τρυγονια, λαγο και φασιανο. Χαιρομαι να μοιραζομαι τις εμπειριες μου μαζι σας.
Καλός όρισες Ευθυμη!Καλησπερα παιδια και ευχαριστω για την απαδοχη. Ειμαι ο Ευθυμης απο τη Συρο και σας γραφω απο τη Ν. Αφρικη οπου βρισκομαι παρεα με τα μελη του φορουμ kounos, tolisr1 και milvus. Tα παιδια με παροτρυναν να γραφτω στο φορουμ σας. Ειμαι φανατικος κυνηγος ολων των θηραματων και εχω κανει πολλα ταξιδια στο εξωτερικο για κυνηγι. Οι προτιμησεις μου ειναι υδροβια, φασσες, τρυγονια, λαγο και φασιανο. Χαιρομαι να μοιραζομαι τις εμπειριες μου μαζι σας.