Τάκη καλώς ήλθες στην παρέα μας καλή διαμονήκαλησπερα και παλι παιδια ειμαι ο τακης 60 ετων και ασχολουμαι παλι με την ιδιογομωση μετα απο 42 χρονια καταγωγη Αρκαδια τοπος διαμονης Αθηνα.
Καλώς ήρθες Τάκη!καλησπερα και παλι παιδια ειμαι ο τακης 60 ετων και ασχολουμαι παλι με την ιδιογομωση μετα απο 42 χρονια καταγωγη Αρκαδια τοπος διαμονης Αθηνα.
Καλώς όρισες στην παρέα μας Τάκη. Να είσαι καλά να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου μαζί μας. Με συγχωρείς για τον ενικό αλλά θεωρώ πως όλοι είμαστε μια παρέα σε αυτό το φόρουμκαλησπερα και παλι παιδια ειμαι ο τακης 60 ετων και ασχολουμαι παλι με την ιδιογομωση μετα απο 42 χρονια καταγωγη Αρκαδια τοπος διαμονης Αθηνα.
Καλησπερα παιδια και ευχαριστω για την απαδοχη. Ειμαι ο Ευθυμης απο τη Συρο και σας γραφω απο τη Ν. Αφρικη οπου βρισκομαι παρεα με τα μελη του φορουμ kounos, tolisr1 και milvus. Tα παιδια με παροτρυναν να γραφτω στο φορουμ σας. Ειμαι φανατικος κυνηγος ολων των θηραματων και εχω κανει πολλα ταξιδια στο εξωτερικο για κυνηγι. Οι προτιμησεις μου ειναι υδροβια, φασσες, τρυγονια, λαγο και φασιανο. Χαιρομαι να μοιραζομαι τις εμπειριες μου μαζι σας.
Ευθυμη και Τάκη καλώς ήρθατε στη παρέα μας.καλησπερα και παλι παιδια ειμαι ο τακης 60 ετων και ασχολουμαι παλι με την ιδιογομωση μετα απο 42 χρονια καταγωγη Αρκαδια τοπος διαμονης Αθηνα.
Καλημέρα Τάκη και καλώς ήρθες στη παρέα μας!καλησπερα και παλι παιδια ειμαι ο τακης 60 ετων και ασχολουμαι παλι με την ιδιογομωση μετα απο 42 χρονια καταγωγη Αρκαδια τοπος διαμονης Αθηνα.
Γεια σας με λενε Μαργαριτη ειμαι απο Τυρναβο αλλα μενω Πολυκαστρο λογο δουλειας, σαν χομπυ εχω το κυνηγι κ το ψαροντουφεκο.
Καλως σας βρηκα!
Καλώς ήρθατε κύριε Τάκη.καλη διαμονή και καλά ποσταρισματα!καλησπερα και παλι παιδια ειμαι ο τακης 60 ετων και ασχολουμαι παλι με την ιδιογομωση μετα απο 42 χρονια καταγωγη Αρκαδια τοπος διαμονης Αθηνα.
Καλώς ήρθες Πατρίδα και καλή διαμονήκαλησπερα και παλι παιδια ειμαι ο τακης 60 ετων και ασχολουμαι παλι με την ιδιογομωση μετα απο 42 χρονια καταγωγη Αρκαδια τοπος διαμονης Αθηνα.
Καλως μας ηρθες Δημητρη. Να φανταστω μπενελακιας? Καλη διαμονη να εχεις και περιμενουμε να μοιραστεις μαζι μας τις εμπειριες σουΚαλημερα σε ολους τους συναδελφους!δημητρης απο κομοτηνη..shake.