Γιώργο καλώς ήρθες καλή διαμονήΚαλησπέρα είμαι ο Γιώργος κατά τον κόσμος Vardeos πριν μερικές ημέρες έπιασα τα 43 και μυαλό δεν έβαλα.
Κυνηγουσα ολα τα θηραματα απλος πλεον με λιγοστο χρονο κανω περικοπες και επιλογες.
Απο τουφεκια εχω ενα σκασμο απο τα ριμαδια καθως και μερικα ακομα αεροβολα αλλα σχεδον ολα τα κυνηγια τα κανω με πλαγιοκανο πλέον.
Τα φυσιγγια μου τα γεμιζω μονος μου απο το 2004 αν θυμαμαι καλα.
Αυτα απο μενα λοιπον και καλώς σας Βρήκα...
Γιώργο, καλώς ήρθες ....Καλησπέρα είμαι ο Γιώργος κατά τον κόσμος Vardeos πριν μερικές ημέρες έπιασα τα 43 και μυαλό δεν έβαλα.
Κυνηγουσα ολα τα θηραματα απλος πλεον με λιγοστο χρονο κανω περικοπες και επιλογες.
Απο τουφεκια εχω ενα σκασμο απο τα ριμαδια καθως και μερικα ακομα αεροβολα αλλα σχεδον ολα τα κυνηγια τα κανω με πλαγιοκανο πλέον.
Γεια σου Γιωργη, καλώς ήρθες στη παρέα μας!Καλησπέρα είμαι ο Γιώργος κατά τον κόσμος Vardeos πριν μερικές ημέρες έπιασα τα 43 και μυαλό δεν έβαλα.
Καλως ηρθες Γιωργο!!
Φανταζομαι οτι θα εχεις κ καραμπινα κ ποζε..τι ηταν αυτο που σε εκανε να κυνηγας με πλαγιοκαννο?