Ευχαριστώ πολύ φίλε μου Νικολη!!! Από την Πρέβεζα θα σας τα βάλω τα ποσταρισματα!!! Χαχα..Εσύ από που είσαι φίλε μου??.shake.
Δημήτρη αν απευθύνεσαι σε μένα (Διονύσης ) , η Πεθερά μου είναι απο την Πρέβεζα , έχουμε και ένα σπιτάκι εκεί απέναντι απο το νοσοκομείο.Ευχαριστώ πολύ φίλε μου Νικολη!!! Από την Πρέβεζα θα σας τα βάλω τα ποσταρισματα!!! Χαχα..Εσύ από που είσαι φίλε μου??.shake.
καλως ηρθες μητσο απο την πρςβεζα...χθες γυρισαμε απο τα μερη σου....ωραια τα καρτερια του ωροπου....Ευχαριστώ πολύ φίλε μου Νικολη!!! Από την Πρέβεζα θα σας τα βάλω τα ποσταρισματα!!! Χαχα..Εσύ από που είσαι φίλε μου??.shake.
Γεια σου Δημητρη... Καλα ποσταρισματα και και απο μενα...Καλησπέρα στο όμορφο forum μας!!! Και εγώ μέλος σε αυτήν την υπέροχη παρέα!!!
Καλησπέρα στο όμορφο forum μας!!! Και εγώ μέλος σε αυτήν την υπέροχη παρέα!!!
Kαλως ηρθες Δημητρη καλη παραμονήΚαλησπέρα στο όμορφο forum μας!!! Και εγώ μέλος σε αυτήν την υπέροχη παρέα!!!
Στέφανε , καλά ποσταρίσματα στο φόρουμκαλησπερα σε ολους,ειμαι ο στεφανος και μενω γαλατσι, μου αρεσει το κυνηγι του αγριοχοιρου,κ αμα δεν ειμαι απο της 15 σεπτεμβρι που ξεκιναει μεχρι το τελος,βλεπω παντου γουρουνια.shoot.,το νου σας.χαχαχαχα
Καλως τον Στεφανο καλη παραμονηκαλησπερα σε ολους,ειμαι ο στεφανος και μενω γαλατσι, μου αρεσει το κυνηγι του αγριοχοιρου,κ αμα δεν ειμαι απο της 15 σεπτεμβρι που ξεκιναει μεχρι το τελος,βλεπω παντου γουρουνια.shoot.,το νου σας.χαχαχαχα
καλώς όρισες Στέφανεκαλησπερα σε ολους,ειμαι ο στεφανος και μενω γαλατσι, μου αρεσει το κυνηγι του αγριοχοιρου,κ αμα δεν ειμαι απο της 15 σεπτεμβρι που ξεκιναει μεχρι το τελος,βλεπω παντου γουρουνια.shoot.,το νου σας.χαχαχαχα
καλως σας βρηκα παιδια.μακη χαθηκα στον σμολικα,ομορφα περασα θα σας βαλω κ φοτο.
καλησπερα σε ολους,ειμαι ο στεφανος και μενω γαλατσι, μου αρεσει το κυνηγι του αγριοχοιρου,κ αμα δεν ειμαι απο της 15 σεπτεμβρι που ξεκιναει μεχρι το τελος,βλεπω παντου γουρουνια.shoot.,το νου σας.χαχαχαχα