Θύμιος , καλά ποσταρίσματαΓεια σας παιδια!
Θυμιος λεγομαι, 25 χρονων, Καλαματιανος αλλα δυστυχως τα τελευταια χρονια κατοικος Αθηνας.
Ασχολουμαι με όλα τα κυνήγια πλην του αγριογουρουνου και τις περδικας, μεγαλα παθη ομως η μπεκατσα και ο λαγος! Αλλες μου ασχολίες το ψαρεμα και το ψαροντουφεκο!
Θυμιο καλως ηρθεςΓεια σας παιδια!
Θυμιος λεγομαι, 25 χρονων, Καλαματιανος αλλα δυστυχως τα τελευταια χρονια κατοικος Αθηνας.
Ασχολουμαι με όλα τα κυνήγια πλην του αγριογουρουνου και τις περδικας, μεγαλα παθη ομως η μπεκατσα και ο λαγος! Αλλες μου ασχολίες το ψαρεμα και το ψαροντουφεκο!
Γεια σας παιδιά.
Είμαι ο Μιχάλης είμαι Κομοτηναίος αλλά μένω Καλαμάτα μεγάλο πάθος το ορτύκι και η μπεκάτσα, εχω καιρό να τα τιμήσω όσα και τα χρόνια στην Καλαμάτα, αλλά πρώτα ο θεός από φέτος λέω να με μάθει και η υπέροχη φύση της Πελοποννήσου
Μπορει να μην εχει σχεση η Καλαμαρα με τη Βορεια Ελλαδα
εχουμε κ εμεις μπεκατσες, ορτυκλια κ ομορφα δαση
Εχει ωραια μερη η Πελοποννησος κ για ορτυκι κ για μπεκατσες... Καλη τυχη με τον σκυλακο κ θα τα ξαναπουμε...Από το 2008 χωρίς πραγματική επαφή με το κυνήγι πάρα μόνο από το pc είναι πάρα πολλά, τώρα αποφάσισα να πάρω έναν σκυλάκο και να αρχίσουμε παρέα να μαθαίνουμε την μεσσηνιακή φύση. επί τις ευκαιρίας αν κάποιος από το forum έχει βίσζλα......
...τώρα αποφάσισα να πάρω έναν σκυλάκο και να αρχίσουμε παρέα να μαθαίνουμε την μεσσηνιακή φύση. επί τις ευκαιρίας αν κάποιος από το forum έχει βίσζλα......
Ενταξει ρε Μπαμπινιωτη... καναμε ενα μικρο λαθακι... αντε δυο.....buy.
Γεια σας παιδιά.
Είμαι ο Μιχάλης είμαι Κομοτηναίος αλλά μένω Καλαμάτα μεγάλο πάθος το ορτύκι και η μπεκάτσα, εχω καιρό να τα τιμήσω όσα και τα χρόνια στην Καλαμάτα, αλλά πρώτα ο θεός από φέτος λέω να με μάθει και η υπέροχη φύση της Πελοποννήσου
Γεια σας παιδιά.
Ευχαριστω Μανο να σε καλα φιλε μουΚαλως ήρθες Χρύσανθε και καλά ποσταρίσματα!