Ανδρέα, καλώς ήρθες ....Χαιρετώ την παρέα, είμαι ο Ανδρέας 51 ετών, καταγωγή Πάτρα και Ναύπακτο, ζω στην Αθήνα (ΙΛΙΟΝ) και είμαι κυνηγός από μικρό παιδί!!!!
Χαιρετώ την παρέα, είμαι ο Ανδρέας 51 ετών, καταγωγή Πάτρα και Ναύπακτο, ζω στην Αθήνα (ΙΛΙΟΝ) και είμαι κυνηγός από μικρό παιδί!!!!
καλώς ήλθατε στην παρέα μας καλή διαμονήΓεια σας ειμαι ο Σταυρος ειμαι απο Χαλκίδα ειμαι μελος λιγο καιρο στο forum και εύχομαι ζεστές κανες σε ολους και πολυ προσοχή σε οτι κυνήγι η δραστηριοτητα κάνετε.
Σταύρο, καλώς ήρθες....Γεια σας ειμαι ο Σταυρος ειμαι απο Χαλκίδα ειμαι μελος λιγο καιρο στο forum και εύχομαι ζεστές κανες σε ολους και πολυ προσοχή σε οτι κυνήγι η δραστηριοτητα κάνετε.
Καλος ηρθες στην παρεα μας ΑντδρεαΧαιρετώ την παρέα, είμαι ο Ανδρέας 51 ετών, καταγωγή Πάτρα και Ναύπακτο, ζω στην Αθήνα (ΙΛΙΟΝ) και είμαι κυνηγός από μικρό παιδί!!!!
Καλος ηρθες στην παρεα μας Σταυρο καλη διαμονηΓεια σας ειμαι ο Σταυρος ειμαι απο Χαλκίδα ειμαι μελος λιγο καιρο στο forum και εύχομαι ζεστές κανες σε ολους και πολυ προσοχή σε οτι κυνήγι η δραστηριοτητα κάνετε.