Απο γουρουνοπουλα καλά πάμε...Καλως ηρθες Θοδωρα καλη διαμονη
Αναμεσα Φιλιατρα -Κυπαρισσια υπαρχει μια ταβερνα η Σπηλια με απιστευτη γουρουνοπουλα .seveys.
Απο γουρουνοπουλα καλά πάμε...Καλως ηρθες Θοδωρα καλη διαμονη
Αναμεσα Φιλιατρα -Κυπαρισσια υπαρχει μια ταβερνα η Σπηλια με απιστευτη γουρουνοπουλα .seveys.
Θοδωρή καλώς ήρθες στη παρέα!Γειά σας παιδιά, χρόνια πολλά υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας!
Λέγομαι θοδωρης και είμαι από Φιλιατρα Μεσσηνίας. Κυνηγαω μπεκατσα.
Ήρθα σε επαφή με το φόρουμ μέσω ενός φίλου και έχω εντυπωσιαστει, πολύ καλή δουλειά. Καλώς σας βρήκα!
Θοδωρή, καλώς ήρθες ....Γειά σας παιδιά, χρόνια πολλά υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας!
Λέγομαι θοδωρης και είμαι από Φιλιατρα Μεσσηνίας. Κυνηγαω μπεκατσα.
Ήρθα σε επαφή με το φόρουμ μέσω ενός φίλου και έχω εντυπωσιαστει, πολύ καλή δουλειά. Καλώς σας βρήκα!
καλώς ήρθες Δημήτρη στην παρέα μαςΓεια σας παιδιά και καλή χρονια!!Το όνομα μου είναι Δημήτρης και κυνηγάω τρυγόνι πάπια και λαγό.Ειμαι από Έβρο
Καλώς ήρθες Δημήτρη, από που στον Έβρο;Γεια σας παιδιά και καλή χρονια!!Το όνομα μου είναι Δημήτρης και κυνηγάω τρυγόνι πάπια και λαγό.Ειμαι από Έβρο
Καλώς ήρθες Δημήτρη στη παρέα μας!Γεια σας παιδιά και καλή χρονια!!Το όνομα μου είναι Δημήτρης και κυνηγάω τρυγόνι πάπια και λαγό.Ειμαι από Έβρο
Καλώς ήρθες Δημήτρη, από που στον Έβρο;
ha haaaΚαλώς ήρθες Δημήτρη στη παρέα μας!
Και από πού Έβρο;
Γεια σας παιδιά και καλή χρονια!!Το όνομα μου είναι Δημήτρης και κυνηγάω τρυγόνι πάπια και λαγό.Ειμαι από Έβρο
Καλώς ήρθες Δημήτρη ....Γεια σας παιδιά και καλή χρονια!!Το όνομα μου είναι Δημήτρης και κυνηγάω τρυγόνι πάπια και λαγό.Ειμαι από Έβρο
Καλώς το Δημήτρη!Γεια σας παιδιά και καλή χρονια!!Το όνομα μου είναι Δημήτρης και κυνηγάω τρυγόνι πάπια και λαγό.Ειμαι από Έβρο
Δημητρη καλως ηρθες καλη διαμονηΓεια σας παιδιά και καλή χρονια!!Το όνομα μου είναι Δημήτρης και κυνηγάω τρυγόνι πάπια και λαγό.Ειμαι από Έβρο