Γεια σας και από έμενα , έχει κάπου 1,5 χρόνο που παρακολουθώ το φόρουμ και μάλλον ήρθε η ώρα να πω και εγώ μια καλησπέρα .
Κώστα και Πετρο καλώς ήρθατε!Γειάς σας παληκάρια....Σας παρακολουθώ καιρό κ επιτέλους έκανα εγγραφή...κυνηγώ με κουρτσχααρ μόνο πουλιά....Μ αρέσουν βέβαια και ο βάλτος και το καρτέρι σε τσίχλες...Λίγο απ' όλα δηλαδή...Να μασάτε καλά να τα λέμε παιδιά...
Γεια σας και από έμενα , έχει κάπου 1,5 χρόνο που παρακολουθώ το φόρουμ και μάλλον ήρθε η ώρα να πω και εγώ μια καλησπέρα .
Κωνσταντίνε συνονόματε και Πέτρο , καλώς ήρθατε ....Γειάς σας παληκάρια....Σας παρακολουθώ καιρό κ επιτέλους έκανα εγγραφή...κυνηγώ με κουρτσχααρ μόνο πουλιά....Μ αρέσουν βέβαια και ο βάλτος και το καρτέρι σε τσίχλες...Λίγο απ' όλα δηλαδή...Να μασάτε καλά να τα λέμε παιδιά...
Γειάς σας παληκάρια....Σας παρακολουθώ καιρό κ επιτέλους έκανα εγγραφή...κυνηγώ με κουρτσχααρ μόνο πουλιά....Μ αρέσουν βέβαια και ο βάλτος και το καρτέρι σε τσίχλες...Λίγο απ' όλα δηλαδή...Να μασάτε καλά να τα λέμε παιδιά...
Κώστα και Πέτρο καλωσορίσατε!!!Γεια σας και από έμενα , έχει κάπου 1,5 χρόνο που παρακολουθώ το φόρουμ και μάλλον ήρθε η ώρα να πω και εγώ μια καλησπέρα .
Γειάς σας παληκάρια....Σας παρακολουθώ καιρό κ επιτέλους έκανα εγγραφή...κυνηγώ με κουρτσχααρ μόνο πουλιά....Μ αρέσουν βέβαια και ο βάλτος και το καρτέρι σε τσίχλες...Λίγο απ' όλα δηλαδή...Να μασάτε καλά να τα λέμε παιδιά...
Καλώς σας βρήκαμε!Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα..
Κώστα και Πέτρο καλώς ήρθατεΓειάς σας παληκάρια....Σας παρακολουθώ καιρό κ επιτέλους έκανα εγγραφή...κυνηγώ με κουρτσχααρ μόνο πουλιά....Μ αρέσουν βέβαια και ο βάλτος και το καρτέρι σε τσίχλες...Λίγο απ' όλα δηλαδή...Να μασάτε καλά να τα λέμε παιδιά...
Καλως τον!καλημερα..Γιαννης απο Τρικαλα, 40 ετων..πιο νεος ομως στο κυνηγι δε γινεται..
Γεια σου Γιάννη και καλώς μας ήρθες!Με ποιο κυνήγι θες να ααχοληθεις?καλημερα..Γιαννης απο Τρικαλα, 40 ετων..πιο νεος ομως στο κυνηγι δε γινεται..