Καλώς ήρθες στην παρέα μας ΆκηΚαλησπέρα παιδιά ειμαι στο ψάξιμο καινούριας καραμπίνας.. Είναι ανάμεσα σε benelli be diamond και ethos sport breda 930i x την xlr5 την a400 upland Και franchi affinity anniversary.. θα ήθελα την γνώμη σας κυνήγι σε τσίχλα μπεκατσα φασα
Καλησπέρα να συστηθώ κιόλας..Άκης από Κέρκυρα παιδιάΚαλώς ήρθες στην παρέα μας Άκη
Καλώς ήρθες Άκη!Καλησπέρα να συστηθώ κιόλας..Άκης από Κέρκυρα παιδιά
Καλως ηρθες Ακη!Καλησπέρα να συστηθώ κιόλας..Άκης από Κέρκυρα παιδιά
Πήγαινε σε αυτό το θέμα Άκη.Έχει κάνεις άποψη για τα οπλα που ρώτησα πιο πάνω.?
Καλώς ήρθες Άκη από Κέρκυρα στην παρέα μας.Καλησπέρα να συστηθώ κιόλας..Άκης από Κέρκυρα παιδιά
Καλώς ήλθες Άκη...Καλησπέρα να συστηθώ κιόλας..Άκης από Κέρκυρα παιδιά
Καλωσήρθες Άκη, πάρε μια Α400 να ξεμπερδεύεις!Καλησπέρα παιδιά ειμαι στο ψάξιμο καινούριας καραμπίνας.. Είναι ανάμεσα σε benelli be diamond και ethos sport breda 930i x την xlr5 την a400 upland Και franchi affinity anniversary.. θα ήθελα την γνώμη σας κυνήγι σε τσίχλα μπεκατσα φασα
Με χαλάει λίγο στο μαστι το kick off στο κοντακι η θέση του .. versa max waterfowl pro κ γι αυτήν εδώ έχω διαβάσει κ ακούσει πολύ καλά σχόλιαΚαλωσήρθες Άκη, πάρε μια Α400 να ξεμπερδεύεις!
Καλησπέρα παιδιά ειμαι στο ψάξιμο καινούριας καραμπίνας.. Είναι ανάμεσα σε benelli be diamond και ethos sport breda 930i x την xlr5 την a400 upland Και franchi affinity anniversary.. θα ήθελα την γνώμη σας κυνήγι σε τσίχλα μπεκατσα φασα
καλως ηρθες στην μεγαλη παρεα μας[απο τα οπλα πιο πανω ,αμα θες αδρανια πας κατευθειαν στην be diamond αμα θες αεριων α400 beretta.]Καλησπέρα παιδιά ειμαι στο ψάξιμο καινούριας καραμπίνας.. Είναι ανάμεσα σε benelli be diamond και ethos sport breda 930i x την xlr5 την a400 upland Και franchi affinity anniversary.. θα ήθελα την γνώμη σας κυνήγι σε τσίχλα μπεκατσα φασα
Έχω την 303 το πρώτο όπλο του πατέρα μ αυτός έχει μια raffaello Επειδή κυνηγάμε μαζί τα έχω δει κ τα 2 όπλα.. η 303 αν και πάνω από 20 χρόνια όπλο δουλεύει όλα τα φυσίγγια απροβλημάτιστα σε σχέση με την ραφαελο..Αλλά ήρθε η ώρα να μπει στην οπλοθηκη..Άκη ψάξε μεταχειρισμένη κάποια Urica 2 ή αν θες καινούργια πάρε μια XLR 5!
Οπλάρες και τα δύο αξιόπιστα και οι τουφεκιές τους υπέρ του δέοντος ικανοποιητικές!
Άκη, καλώς ήρθες ....Καλησπέρα να συστηθώ κιόλας..Άκης από Κέρκυρα παιδιά
Η Benelli φίλε τι προβλήματα παρουσίαζε?Έχω την 303 το πρώτο όπλο του πατέρα μ αυτός έχει μια raffaello Επειδή κυνηγάμε μαζί τα έχω δει κ τα 2 όπλα.. η 303 αν και πάνω από 20 χρόνια όπλο δουλεύει όλα τα φυσίγγια απροβλημάτιστα σε σχέση με την ραφαελο..Αλλά ήρθε η ώρα να μπει στην οπλοθηκη..
Καλώς μας ήρθες Κώστα,είμαστε και γείτονες από ότι βλέπω!Καλησπέρα στο φόρουμ. Σας παρακολουθώ χρόνια ε καιρός ήταν να γινω και μέλος. Καλώς σας βρήκα λοιπόν
Καλως σας βρήκα Ηλία. Ιλιον και εσύ?Καλώς μας ήρθες Κώστα,είμαστε και γείτονες από ότι βλέπω!
πρόβλημα κ εμπλοκή δεν έκανε ποτέ απλά δεν δουλεύει από θέμα κατανομής τα φυσίγγια όπως η μπερετα..βέβαια μετά από πολλά κουτιά και πολλές μάρκες φυσιγγιων ξεκινήσαμε να γεμίζουμε δικά μας με τα οποία έβγαζε εξαιρετικές τουφεκιές αλλά μετά από πολύ ψάξιμοΗ Benelli φίλε τι προβλήματα παρουσίαζε?