Καλώς όρισες πατρίδα.Καλησπερα και απο εμενα ειμαι ο Αρης νεο μελος ευχομαι καλη κυνηγετικη σεζον σε ολους και πανω απ'ολα ασφαλεια.!!!
Καλώς όρισες πατρίδα.Καλησπερα και απο εμενα ειμαι ο Αρης νεο μελος ευχομαι καλη κυνηγετικη σεζον σε ολους και πανω απ'ολα ασφαλεια.!!!
Καλως ηρθες Γιωργο! Τι κυνηγια κανεις?Καλησπέρα σε όλους, με λένε Γιώργο και χαιρετώ θερμά την παρέα ...
Καλώς ήρθες Γιώργο!Καλησπέρα σε όλους, με λένε Γιώργο και χαιρετώ θερμά την παρέα ...
Γιώργο καλώς ήλθες....καλή έναρξη σου εύχομαι.Καλησπέρα σε όλους, με λένε Γιώργο και χαιρετώ θερμά την παρέα ...
Ωραιος.. ...και παλι Καλως ηρθες!!Αλέξανδρε τα τελευταία 18 χρόνια κυνηγάω πέρδικα, μπεκάτσα και λιγότερο ορτύκι με σκύλο φέρμας. Τα προηγούμενα 18+ χρόνια κυνηγούσα κυρίως τρυγόνια και παπιά (άνευ σκύλου).
Καλώς ήρθες Γιώργο !!!Αλέξανδρε τα τελευταία 18 χρόνια κυνηγάω πέρδικα, μπεκάτσα και λιγότερο ορτύκι με σκύλο φέρμας. Τα προηγούμενα 18+ χρόνια κυνηγούσα κυρίως τρυγόνια και παπιά (άνευ σκύλου).
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Παναγιώτη!Καλησπέρα σε ολους, ειμαι ο Παναγιώτης απο Μεσσηνία, ευχομαι σε ολους υγεία και καλη κυνηγετική χρονια να εχουμε!
Παναγιώτη καλώς ήλθες!!Καλησπέρα σε ολους, ειμαι ο Παναγιώτης απο Μεσσηνία, ευχομαι σε ολους υγεία και καλη κυνηγετική χρονια να εχουμε!