Καλώς ήρθες Κώστα!
Ήμουν φαντάρος στο νησί σου..
Είχε πολυ ωραία τσιχλοτοπια θυμάμαι......
Κωστη καλως ηλθες στην ομαδα μας...Σας ευχαριστώ για την αποδοχή. Είμαι από Λεσβο. Κυνηγάω από το 1997 μονο υδρόβια. Φανατικός της ιδιογωμοσης.
Καλώς ήρθες Κώστα!Σας ευχαριστώ για την αποδοχή. Είμαι από Λεσβο. Κυνηγάω από το 1997 μονο υδρόβια. Φανατικός της ιδιογωμοσης.
Κώστα καλώς ήρθες καλή διαμονήΣας ευχαριστώ για την αποδοχή. Είμαι από Λεσβο. Κυνηγάω από το 1997 μονο υδρόβια. Φανατικός της ιδιογωμοσης.
Ευχαριστώ πολύ συνονοματεΚαλώς ήρθες συνονόματε στην παρέα μας
Κώστα καλώς ήρθες καλή διαμονή
Ευχαριστώ φίλε που ήσουν φαντάρος ?Καλώς ήρθες Κώστα!
Καλλονή ΠετσοφάΕυχαριστώ φίλε που ήσουν φαντάρος ?
Καλλονή Πετσοφά
Καλλονή Πετσοφά
Και εγώ από καλλονή είμαι φίλεΚαλλονή Πετσοφά
Κώστα καλώς όρισες στην παρέα μας.Και εγώ από καλλονή είμαι φίλε
Καλώς ήρθες!καλησπέρα και καλή χρονιά σ όλους, με υγεία
Είμαι ο Φώτης από Μοσχάτο Αττικής, 59 ετών. Καταγωγή από Τηνο. Κυνηγαω πουλιά απ' τα 18, με ένα σεττερ 6 ετών. Από όπλα , ένα δίκανο Aya και μια καραμπίνα Remington 1100 special field
Αυτη πρεπει να ηταν τρομερό φερμοντούφεκο κ γενικά για περπατητο κυνηγι....Remington 1100 special field
Ευχαριστώ. Καλή χρονιά!Κώστα καλώς όρισες στην παρέα μας.
Καλή Χρονιά και καλά κυνήγια.
Καλώς ήρθες Κωστή!Ευχαριστώ φίλε που ήσουν φαντάρος ?
Καλώς όρισες Φώτη! Καλή χρονιά με υγεία!καλησπέρα και καλή χρονιά σ όλους, με υγεία
Είμαι ο Φώτης από Μοσχάτο Αττικής, 59 ετών. Καταγωγή από Τηνο. Κυνηγαω πουλιά απ' τα 18, με ένα σεττερ 6 ετών. Από όπλα , ένα δίκανο Aya και μια καραμπίνα Remington 1100 special field
Μια χαρά είναι, αλλά ελαφριά για τα μέτρα της, δεν θα το έλεγα...Καλώς ήρθες Φώτη!
Αυτη πρεπει να ηταν τρομερό φερμοντούφεκο κ γενικά για περπατητο κυνηγι....
Ελαφριά, κοντοκαννη, αγγλε κοντακι..
Φώτη καλώς ήρθες καλή διαμονήευχαριστώ για την αποδοχή και για το καλοσορισμα.