Κυνηγώ στην Μεσσηνία, στα χωριά της ορεινής Τριφυλίας.Σε ποια περιοχη κυνηγάς περισσότερο τον αγριόχοιρος ;
Χαιρετώ όλη την παρέα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους διαχειριστές για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει σε αυτήν εδώ την κοινότητα.
Το όνομα μου είναι Αλκιβιάδης Τσάφος και ίσως πολλοί με ξέρετε από παλαιότερη συμμετοχή σε κυνηγετικά forum.
Έχω κυνηγήσει σχεδόν όλα τα είδη θηραμάτων αλλά τα τελευταία χρόνια τον περισσότερο χρόνο μου τον κερδίζει ο αγριόχοιρος.
Εύχομαι σε όλους καλή κυνηγετική χρονιά.
Καλωσήρθες Άλκη, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.Χαιρετώ όλη την παρέα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους διαχειριστές για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει σε αυτήν εδώ την κοινότητα.
Καλώς όρισες Αλκιβιάδη!!!Χαιρετώ όλη την παρέα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους διαχειριστές για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει σε αυτήν εδώ την κοινότητα.
Το όνομα μου είναι Αλκιβιάδης Τσάφος και ίσως πολλοί με ξέρετε από παλαιότερη συμμετοχή σε κυνηγετικά forum.
Έχω κυνηγήσει σχεδόν όλα τα είδη θηραμάτων αλλά τα τελευταία χρόνια τον περισσότερο χρόνο μου τον κερδίζει ο αγριόχοιρος.
Εύχομαι σε όλους καλή κυνηγετική χρονιά.
Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου όλα τα μέλη του forum, ανακάλυψα το hunters life πριν λίγο καιρό και ομολογώ οτι διαβάζω διαρκώς πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και με ωραία αισθητική . Συγχαρητήρια στους δημιουργούς για το επίπεδο και στα μέλη που μοιράζονται την εμπειρία τους.
Το μικρό μου όνομα είναι Χρήστος , μένω Αθήνα που κάνω κοντινές εξορμίσεις , αλλά κυνηγάω περισσότερο Γιάννενα που είναι κ η καταγωγή μου.
Μετά από κάποια περίοδο απουσίας από το κυνήγι , πέρσι μπήκα πάλι δυναμικά και πριν λίγες μέρες απέκτησα το όπλο που ήθελα πάντα .. ενα browning b525 classic που εύχομαι να το χαρώ.
Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου όλα τα μέλη του forum, ανακάλυψα το hunters life πριν λίγο καιρό και ομολογώ οτι διαβάζω διαρκώς πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και με ωραία αισθητική . Συγχαρητήρια στους δημιουργούς για το επίπεδο και στα μέλη που μοιράζονται την εμπειρία τους.
Το μικρό μου όνομα είναι Χρήστος , μένω Αθήνα που κάνω κοντινές εξορμίσεις , αλλά κυνηγάω περισσότερο Γιάννενα που είναι κ η καταγωγή μου.
Μετά από κάποια περίοδο απουσίας από το κυνήγι , πέρσι μπήκα πάλι δυναμικά και πριν λίγες μέρες απέκτησα το όπλο που ήθελα πάντα .. ενα browning b525 classic που εύχομαι να το χαρώ.
Γεια σου κ από μένα AltairLusso .Χρήστο καλωσηρθες, ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Θα ξαναπώ ότι το επίπεδο και το ύφος το διαμορφώνετε εσείς και έτσι θωρακιζεται αυτός εδώ ο χώρος.
Πως έμαθες για το forum?
Χρήστο και πατριώτη καλώς όρισες στην παρέα.
Τι κυνηγάς περισσότερο ;
Τελευταία τα Γιάννενα έχουν πάρει σκυτάλη...