D
dionisis
Καλως σας βρηκα παλικαρια .seveys.
Ειμαι ο Κωστας ο γνωστος σε ολους KYNIGOSDK .victory.
Κώστα καλά ποσταρίσματα
Καταρχην ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια σας
Απο μια γρηγορη ματια που εριξα στο φορουμ πιστευω οτι εχει ολες τις βασεις ωστε να αγκαλιασει ολη την κυνηγετικη οικογενεια που κοντευε τα τελευταια χρονια να εξαφανιστει
Καλη συνεχεια και ευχομαι παντα τα καλυτερα σε ολους υγεια πανω απο ολα
....
καλησπερα στην παρεα θανασης απο πυργο ηλειας 47 χρονων κατα προτημηση το κυνηγι μου ειναι παπι φασα και φετος ειναι η χειροτερη χρονια για μας που ειμαστε κατω απο το αυλακι καλα κυνηγια σε ολους
καλησπερα στην παρεα θανασης απο πυργο ηλειας 47 χρονων κατα προτημηση το κυνηγι μου ειναι παπι φασα και φετος ειναι η χειροτερη χρονια για μας που ειμαστε κατω απο το αυλακι καλα κυνηγια σε ολους
jon σημερα με θερμοκρασια 3βαθμους στης 6.30 το πρωι να μην παιξει ενα παπι και να μην πεσει ουτε μια ντουφεκια αυτο ειναι απο τα αγραφακαλως ηρθες θαναση.
ναι ενω εμεις που ημαστε απο βορεια, εχουμε τρελαθει στην φασσα και στην παπια.
θαναση ειναι η χρονια τετοια. υπομονη τον δεκεμβρη και τον γεναρη, αλλιως του χρονου.
Καλώς όρισες αδερφέ...Καλησπέρα και απο μένα.
Δείχνει να εχει γίνει εξαιρετική δουλεια...καλή επιτυχία να έχετε στο εγχείρημα.
Chris Jägermeister
Καλησπέρα και απο μένα.
Δείχνει να εχει γίνει εξαιρετική δουλεια...καλή επιτυχία να έχετε στο εγχείρημα.
Chris Jägermeister
Καλησπέρα και απο μένα.
Chris Jägermeister