Καλημέρα σε όλους.Με λένε Στέφανο κατάγομαι από τα Βουρλά της Μικράς Ασίας και από μητέρα Ηλεία,περιοχή Ζαχάρως.Έμαθα από το φίλο και συγκυνηγό μου axaio67 γιά την ύπαρξη της ιστοσελίδας και θέλησα να πορευθώ μαζί σας.Εύχομαι υγεία σε όλους και μακάρι να έχουμε και μία καλή κυνηγετική χρονιά.
Kαλως ηρθες Στεφανε καλη διαμονηΚαλημέρα σε όλους.Με λένε Στέφανο κατάγομαι από τα Βουρλά της Μικράς Ασίας και από μητέρα Ηλεία,περιοχή Ζαχάρως.Έμαθα από το φίλο και συγκυνηγό μου axaio67 γιά την ύπαρξη της ιστοσελίδας και θέλησα να πορευθώ μαζί σας.Εύχομαι υγεία σε όλους και μακάρι να έχουμε και μία καλή κυνηγετική χρονιά.
Καλως ηρθες Στελιο καλη διαμονηΕίμαι ο Στέλιος κάτοικος Θεσσαλονίκης λατρέβω το κυνήγι και ειδικά το κυνήγι υδροβίων..shake.
Είμαι ο Στέλιος κάτοικος Θεσσαλονίκης λατρέβω το κυνήγι και ειδικά το κυνήγι υδροβίων..shake.
Στέλιο καλώς όρισες φίλε.Είμαι ο Στέλιος κάτοικος Θεσσαλονίκης λατρέβω το κυνήγι και ειδικά το κυνήγι υδροβίων..shake.
Καλημέρα σε όλους.Με λένε Στέφανο κατάγομαι από τα Βουρλά της Μικράς Ασίας και από μητέρα Ηλεία,περιοχή Ζαχάρως.Έμαθα από το φίλο και συγκυνηγό μου axaio67 γιά την ύπαρξη της ιστοσελίδας και θέλησα να πορευθώ μαζί σας.Εύχομαι υγεία σε όλους και μακάρι να έχουμε και μία καλή κυνηγετική χρονιά.