Σταυρο με το καλο...
Γεια σου Νικόλα μπεκατσοφάγε και καλώς ήρθες..lazy.
Κάτι σαν και εσένα έχουν μειώσει τους πληθυσμούς της μπεκάτσας....lazy.
Πες τα καλέ μου ανθρωπε....Κάτι σαν και εσένα έχουν μειώσει τους πληθυσμούς της μπεκάτσας...
Καλως ηρθες Σταυρο... Χαιρομαι που σε ξαναβλεπω... Ευχομαι ευχαριστη διαμονη...Την καλησπερα μου σε ολους σας, μαγεια!!! Μπραβο και καλη αρχη!!! Σταυρος απο Μαρουσι, με την ιδια "λοξα", βαζελος (απο τους παλιους "καλους"), ευχομαι υγεια σε ολους,
συγχαρητηρια!!!
Σταύρο.Καλη διαμονή φιλε , χαιρομαι που σε βλεπω.Την καλησπερα μου σε ολους σας, μαγεια!!! Μπραβο και καλη αρχη!!! Σταυρος απο Μαρουσι, με την ιδια "λοξα", βαζελος (απο τους παλιους "καλους"), ευχομαι υγεια σε ολους,
συγχαρητηρια!!!
γειά σου Σταύρο καλή παραμονήΤην καλησπερα μου σε ολους σας, μαγεια!!! Μπραβο και καλη αρχη!!! Σταυρος απο Μαρουσι, με την ιδια "λοξα", βαζελος (απο τους παλιους "καλους"), ευχομαι υγεια σε ολους,
συγχαρητηρια!!!
@ Γιώργος Τσαμπούκος
Δεν ελπίζουμε μόνο, δεν το αφήνουμε στη τύχη του, προσπαθούμε για την διατήρηση και την εξέλιξή του σε κάτι πιό μαζικό που θα ανανεώνουμε τη σελίδα και θα απολαμβάνουμε πολλές νέες πληροφορίες, νέες ιδέες, νέους φίλους με ανοικτά μυαλά και διάθεση για φυσιολογική, ανθρώπινη επικοινωνία.
Αποφασίσαμε να κάνουμε πέρα τους προσωπικούς μικρο-εγωισμούς και να συνεργαστούμε, προσφέροντας ώρες από τη καθημερινότητά μας προκειμένου να έρθει στην προσκήνιο η δυνατότητα όλων μας για εποικοδομητική επικοινωνία...
In sallah
καλώς όρισες Γιώργο καλή παραμονήΜόνο και μόνο ως πρώτη επαφή αξίζουν συγχαρητήρια....keep walking
γειά σου ρε Λιάκο καλή παραμονήKαλημερα,αν και με ξερετε οι πιο πολλοι θα συστηθω για τους καινουριους φιλους,ειμαι ο ηλιας του 16ου και μαλον πρεπει να ειμαι καλα
ειμαι καθαρος αρκετες ημερες παιδια, και αν δεν χουφτωσω μπεκατσα συντομα θα υπαρχη προβλημα χα χα
ειμαι κολλημενος με την μπεκατσα γιατι ειναι ομορφη και ναζιαρα, και με τα σκυλια που τα αγαπω σαν παιδια μου
τα βουνα ειναι δευτερο σπιτι μου,τα αγαπω πολυ και με αγαπανε και αυτα,ετσι μου ειπε ενας πλατανος τωρα να λεει αληθεια δεν ξερω
πολυ ομορφο το φορουμ σας παιδια, ευχομαι απο καρδιας να πανε ολα καλα