Kαλή επιλογή μιας εταιρείας γνωστής στο χώρο και δοκιμασμένης από παλιά.Μόλις παρέλαβα το εργαλείο γιατί το Kenwood του πατέρα μετά από 20 χρόνια εξέπνευσε χεχε
View attachment 6398
Kαλή επιλογή μιας εταιρείας γνωστής στο χώρο και δοκιμασμένης από παλιά.Μόλις παρέλαβα το εργαλείο γιατί το Kenwood του πατέρα μετά από 20 χρόνια εξέπνευσε χεχε
View attachment 6398
Μόλις παρέλαβα το εργαλείο γιατί το Kenwood του πατέρα μετά από 20 χρόνια εξέπνευσε χεχε
View attachment 6398
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!Καλορίζικο το εργαλείο...
Καλοριζικο το εργαλειο !!!Μόλις παρέλαβα το εργαλείο γιατί το Kenwood του πατέρα μετά από 20 χρόνια εξέπνευσε χεχε
View attachment 6398
Σε ευχαριστώ Γιώργο φίλε μου!!!!Καλοριζικο το εργαλειο !!!
Καλορίζικο ....Μόλις παρέλαβα το εργαλείο γιατί το Kenwood του πατέρα μετά από 20 χρόνια εξέπνευσε χεχε
View attachment 6398
Σε ευχαριστώ φίλε μου!!!Καλορίζικο ....
Καλημέρα φίλε. Τι κυνηγάτε με την παρέα σου; Θέλω να πω ότι αν δεν κυνηγάς γουρούνια που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα καρτέρια να είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο ή να παρεμβάλλονται ακόμα και βουνά ενδιάμεσα, δεν χρειάζεσαι κάτι τόσο δυνατό. Εμείς πχ για καρτέρια για πουλιά χρησιμοποιούμε αυτά... https://www.skroutz.gr/s/5954581/Baofeng-UV-5RA.htmlκαλησπέρα
θέλω να αγοράσω έναν ασύρματο πομποδέκτη έχει στην αγορά μεγάλη ποικιλία το θέλω για το κυνήγι όλη η παρέα μου έχει από ένα και δυστυχώς πάντα δανείζομαι.. έχετε να μου προτείνετε κάτι αξιόλογο? κάποιοι μου προτείνανε το TYT TH 8000D MKII 10wat .. ότι είναι καλό και αξίζει τα λεφτά του άλλοι λένε ότι έχει θέμα... η τιμή του είναι στα 79 ευρώ έχω τη δυνατότητα να διαθέσω άλλα 80 ευρώ από πάνω αν υπάρχει κάτι πολύ πολύ πιο καλύτερο από αυτό όχι απλά αν είναι μικρό σε όγκο απλά στις επιδόσεις του αν είναι καλύτερο δεν με ενδιαφέρει όγκος κάθε βοήθεια δεκτή
Παρτο φίλε το ΤΥΤ είναι εργαλείο το έχω και εγώ έχω και icom αλλά δεν μόνο ποιότητα κατασκευής τα αρνητικά του μικρή μπαταρία λίγα βατ ..... Το ΤΥΤ καλύτερο σε όλα μέχρι στιγμής και σε τιμή βέβαια....το θέλω για το κυνήγι του αγριόχοιρου τα μέρη μας είναι Λαγκάδια και βουνά δεν έχουμε πεδιάδες εδώ.. απλά επειδή την έχω πατήσει πολλές φορές σε αγορές να αγοράσουμε κάτι σε χαμηλή τιμή έως φτηνό να μην ανταπεξέρχεται σε αυτό που το θέλουμε και να αγοράζουμε πάλι άλλο και η τιμή να βγαίνει διπλάσια και τριπλάσια για αυτό το λόγο καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω παρά να μπω σε δοκιμές για αυτό ρώτησα αν κάποιοι από δω μέσα φίλοι χρησιμοποιούν κάτι αξιόλογο ή αν αυτό αξίζει τα λεφτά του φυσικά δεν λέω ότι ένα φθηνό μπορεί να μην αξίζει και τα λεφτά του
κοίταξα τις προηγούμενες αναφορές ότι το συγκεκριμένο το έχεις αγοράσει δηλαδή έχεις μείνει ικανοποιημένος κάτι λένε δεν πιάνει καλά και κάτι τέτοιες παπαριές εντάξει για τα λεφτά του το σέβομαι να μην πιάνει και καλά αλλά βλέπω ότι έκανες την αγορά τη συγκεκριμένη για αυτό ρωτάω τη γνώμη σου αξίζει δηλαδή η αγορά του να μην κοιτάξω κάτι άλλο?Παρτο φίλε το ΤΥΤ είναι εργαλείο το έχω και εγώ έχω και icom αλλά δεν μόνο ποιότητα κατασκευής τα αρνητικά του μικρή μπαταρία λίγα βατ ..... Το ΤΥΤ καλύτερο σε όλα μέχρι στιγμής και σε τιμή βέβαια....
Αξίζει φίλε και το ότι δεν πιάνει δεν ισχύει πιάνει πιο καλά από τα άλλα με την μεγάλη κεραία με την μικρή ναι δεν πιάνει όπως τα άλλα το έχουμε 5-6 άτομα στην παρέα όλοι ευχαριστημένοι με την μεγάλη κεραία μόνιμα το έχουμε.....έχω και icom όπως σου είπα και το έδωσα στον πατέρα μου....κοίταξα τις προηγούμενες αναφορές ότι το συγκεκριμένο το έχεις αγοράσει δηλαδή έχεις μείνει ικανοποιημένος κάτι λένε δεν πιάνει καλά και κάτι τέτοιες παπαριές εντάξει για τα λεφτά του το σέβομαι να μην πιάνει και καλά αλλά βλέπω ότι έκανες την αγορά τη συγκεκριμένη για αυτό ρωτάω τη γνώμη σου αξίζει δηλαδή η αγορά του να μην κοιτάξω κάτι άλλο?
Γιάννη δεν ξέρω αν και σε αυτά είναι τύχη που θα πέσεις , είμαι και γω κάτοχος ενός ΤΥΤ 8000 , το οποίο με την μεγάλη κεραία , σε κυνήγια περιστασιακά που έκανα με φίλους στο βουνό δεν με πρόδωσε , και κάποιες φορές ειμουν και σε δύσκολα σημεία . Δεν θέλω να σε πείσω για τίποτα , απλά σου αναφέρω μια προσωπική εμπειρία μου . Καλή επιλογή σου εύχομαι. Και ασφαλή κυνήγια .κοίταξα τις προηγούμενες αναφορές ότι το συγκεκριμένο το έχεις αγοράσει δηλαδή έχεις μείνει ικανοποιημένος κάτι λένε δεν πιάνει καλά και κάτι τέτοιες παπαριές εντάξει για τα λεφτά του το σέβομαι να μην πιάνει και καλά αλλά βλέπω ότι έκανες την αγορά τη συγκεκριμένη για αυτό ρωτάω τη γνώμη σου αξίζει δηλαδή η αγορά του να μην κοιτάξω κάτι άλλο?
Φίλε πολύ καλό το ΤΥΤ δοκιμασμένο...Αλλά αν θες κάτι καλύτερο και διαθέτεις το χρήμα κοίτα για YAESU και έχεις ξεμπερδεψεικαλησπέρα
θέλω να αγοράσω έναν ασύρματο πομποδέκτη έχει στην αγορά μεγάλη ποικιλία το θέλω για το κυνήγι όλη η παρέα μου έχει από ένα και δυστυχώς πάντα δανείζομαι.. έχετε να μου προτείνετε κάτι αξιόλογο? κάποιοι μου προτείνανε το TYT TH 8000D MKII 10wat .. ότι είναι καλό και αξίζει τα λεφτά του άλλοι λένε ότι έχει θέμα... η τιμή του είναι στα 79 ευρώ έχω τη δυνατότητα να διαθέσω άλλα 80 ευρώ από πάνω αν υπάρχει κάτι πολύ πολύ πιο καλύτερο από αυτό όχι απλά αν είναι μικρό σε όγκο απλά στις επιδόσεις του αν είναι καλύτερο δεν με ενδιαφέρει όγκος κάθε βοήθεια δεκτή
Για μενα το καλυτερο ειναι....icom ic v80e! Κοντα στα 130€! Αν μιλησετε με καποιον γνωστη τα 10w δεν σημαινει οτι θα πιασουν διπλασια αποσταση απο τα 5.5watt (μου το εχουν εξηγησει αλλα δεν ξερω να σας το εξηγησω)......και αυτο το εχω δει στην πραξη......εχουμε στην παρεα baofeng 8w και ΤΥΤ 10w! Εκει που πιανει το icom δεν πιανει κανενα........επισης τα yaesu που βρισκουμε με 80€ δεν ξερω αν ειναι τα ιδια με τα προ 10ετιας yaesu! Οχι οτι δεν αξιζουν τα baofeng κλπ....για τα λεφτα τους!καλησπέρα
Γεια σου φίλε. Το έχω το ΤΥΤ όπως και κάποια Baofeng που σου προτείνουν, αλλά και άλλα.καλησπέρα