Winchester Select

Σε αυτό δεν διαφωνώ, έχει ομως μεγάλο σίδερο που καλύπτει τις σκανδάλες και σε κάθε τουφεκιά με χτύπαγε στο μεσαίο δάχτυλο με αποτέλεσμα μετά από ένα κουτί φυσίγγια να πρηζεται για μια εβδομάδα. Επίσης μετά από 3 χρόνια συχνής χρήσης το άνοιγμα και το κλείσιμο περέμενε πολύ σφιχτό, μιλάμε ήθελε πολύ δύναμη! Κατά τα άλλα τις τουφεκιές που έβγαλα με το baikal δεν τις έχω βγάλει με άλλο όπλο....

Καλησπέρα παιδιά, ισχύει ότι στα όπλα με διευρυμένο αυλό χρειάζονται πιο σφιχτά τσόκ και πιο βαριά γόμωση;; έχω browning pose 18,4 και winchester select 18,7 και δεν έχει καμία σχέση η τουφεκιά μεταξύ τους
Εεε ναι...καμια σχεση οι τουφεκια του ενος με του άλλου, εφοσον εχουν διαφορετικους αυλους.

Σε αυτό δεν διαφωνώ, έχει ομως μεγάλο σίδερο που καλύπτει τις σκανδάλες και σε κάθε τουφεκιά με χτύπαγε στο μεσαίο δάχτυλο με αποτέλεσμα μετά από ένα κουτί φυσίγγια να πρηζεται για μια εβδομάδα. Επίσης μετά από 3 χρόνια συχνής χρήσης το άνοιγμα και το κλείσιμο περέμενε πολύ σφιχτό, μιλάμε ήθελε πολύ δύναμη! Κατά τα άλλα τις τουφεκιές που έβγαλα με το baikal δεν τις έχω βγάλει με άλλο όπλο....
Ισως το κοντακι του να σου επεφτε κοντο ή να μην ηταν στα μετρα σου, οι σκανδαλες θελαν οπλουργο για γυαλισμα και ελαφρωμα.

Ισως το κοντακι του να σου επεφτε κοντο ή να μην ηταν στα μετρα σου, οι σκανδαλες θελαν οπλουργο για γυαλισμα και ελαφρωμα.
Ίσως, πάντως και άλλοι με baikal είχαν το ίδιο θέμα. Το σιδεράκι που είναι γύρω από τις σκανδάλες μου χτύπαγε το δάχτυλο...

Δεν εισαι ο μονος, στο αντιστοιχο θεμα με τα baikal εχει ξαναγραφτει.
Πάντως οι Ρώσοι βγάζουν φοβερές κάννες...σκέφτομαι μήπως κάποια στιγμή πάρω την καραμπίνα την συνθετική...αν το ποζέ δεν ειχε αυτά τα θέματα δεν θα το έδινα ποτέ

Πάντως οι Ρώσοι βγάζουν φοβερές κάννες...σκέφτομαι μήπως κάποια στιγμή πάρω την καραμπίνα την συνθετική...αν το ποζέ δεν ειχε αυτά τα θέματα δεν θα το έδινα ποτέ
Η καραμπινα ειναι αλλο ''εργο'', ψαχτο πριν την παρεις.

Τι εννοείς φίλε;;
Ότι είναι μπουρδέλο. Οι μισοί τα έχουν σουτάρει. Όσοι μπόρεσαν γιατί δεν πουλιούνται κιόλας. Για να πωληθεί πρέπει να τη δώσουν 150 ευρώ το πολύ και φυσικά δεν τις δίνουν. Κάτι τιμές που ζητάνε είναι για γέλια.

Σοβαρά;; τι θέματα βγάζουν δηλαδή;;
Διαβασε στο αντιστοιχο thread για τα baikal, η καραμπινα για παραδειγμα δεν εχει αυτορυθμιζομενο πιστονι αεριων με αποτελεσμα αναλογα τα φυσιγγια που ριχνεις, ελαφρια βαρια, να χρειαζεται να το ρυθμισεις, το φινιρισμα του δεν ειναι και οτι καλυτερο.Αλλο τα πλαγιοκαννα, αλλο οι καραμπινες.

έχει ομως μεγάλο σίδερο που καλύπτει τις σκανδάλες και σε κάθε τουφεκιά με χτύπαγε στο μεσαίο δάχτυλο με αποτέλεσμα μετά από ένα κουτί φυσίγγια να πρηζεται για μια εβδομάδα.
Είναι καθαρά θέμα μέτρων του κοντακιου..... μάλλον σου είναι κοντό. Και το θέμα με την σκληρότητα στο άνοιγμα - κλείσιμο υπάρχει λύση στο θέμα για τα Baikal

Είναι καθαρά θέμα μέτρων του κοντακιου..... μάλλον σου είναι κοντό. Και το θέμα με την σκληρότητα στο άνοιγμα - κλείσιμο υπάρχει λύση στο θέμα για τα Baikal
Για όλα υπάρχει λύση

Attachments

• metal-bins-msd-1100lt-pedal.jpg
    metal-bins-msd-1100lt-pedal.jpg
    81 KB · Προβολές: 2
Back