Winchester Select

Το εργαλειο κανει το μαστορα, λενε....
Συμφωνώ..... αλλά εγώ δεν είπα ότι είναι το καλύτερο εργαλείο..... υπάρχουν πολλά εργαλεία για κάθε είδους εργασία και για κάθε είδους βαλαντιο..... δώσε μια φόρμουλα 1 σε έναν που δεν έχει δίπλωμα..... τί θα γίνει..... το πιο πιθανό να τρακαρει και να την καταστρέψει ή να σκοτωθεί...... τέλος πάντων όλα είναι υποκειμενικά το ξαναλέω..... επιστροφή στο topic..... Winchester select.....

Από την μικρή εμπειρία που έχω θεωρώ ότι κάθε όπλο έχει την δική του μοναδική τουφεκιά. Είχα παλιότερα baikal pose 18.4 αυλό και με 4* τσοκ κατέβαζα την τσίχλα ξερή από τον Θεό. Δηλαδή ένα όπλο των 500 ευρώ μου είχε δώσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε σχέση με ακριβά όπλα, ακόμα και στο σκοπευτήριο. Βέβαια ποιοτικά είναι χάλια, δηλαδή θέλει πολυ δύναμη στο άνοιγμα κλείσιμο και το μεσαίο δάχτυλο πίσω από την σκανδάλη μου το έκανε τούμπανο μετά από αρκετές ντουφεκιές!
αν το ποζέ δεν ειχε αυτά τα θέματα δεν θα το έδινα ποτέ
Για εμενα κακώς το έδωσες γιατί είχες ένα όπλο που από ότι φαίνεται σου είχε ταιριαξει μια χαρά...
Όσο για το θέματα, το πρωτο είναι γνωστό κ υπάρχει περιπτωση είτε να στρώσει έπειτα από χρήση είτε αυτό να μην συμβεί ποτέ...
Για την δευτερη περιπτωση δεν ευθυνεται το όπλο, στην 4η ερώτηση περιγραφονται τα αίτια..
https://www.oplognosia.com/ea/ea210.php

Αν πηγαινες σε οπλουργο να φτιάξει τις εφαρμογές ώστε να "γλυκάνει" κ αν το εψαχνες με το χτυπημα στο δάχτυλο τοτε είναι σίγουρο πως θα έβρισκες λυση κ το κυριότερο θα είχες ένα οικονομικό κ αξιόπιστο όπλο που θα σου έκανε τα κέφια....

Last edited:
Για εμενα κακώς το έδωσες γιατί είχες ένα όπλο που από ότι φαίνεται σου είχε ταιριαξει μια χαρά...
Όσο για το θέματα, το πρωτο είναι γνωστό κ υπάρχει περιπτωση είτε να στρώσει έπειτα από χρήση είτε αυτό να μην συμβεί ποτέ...
Για την δευτερη περιπτωση δεν ευθυνεται το όπλο, στην 4η ερώτηση περιγραφονται τα αίτια..
https://www.oplognosia.com/ea/ea210.php

Αν πηγαινες σε οπλουργο να φτιάξει τις εφαρμογές ώστε να "γλυκάνει" κ αν το εψαχνες με το χτυπημα στο δάχτυλο τοτε είναι σίγουρο πως θα έβρισκες λυση κ το κυριότερο θα είχες ένα οικονομικό κ αξιόπιστο όπλο που θα σου έκανε τα κέφια....
Ίσως να έχεις δίκιο, αλλά δεν το μετάνιωσα να σου πω την αλήθεια διότι το b525 που πήρα είναι δυνατό εργαλείο....

Back