Μιλαμε για κοσμου που τετοιο πραμα δεν εχει ξαναδει. Που να δοκιμαζαν και τις παλαιοτερεςΌντως και σε μας στην Άρτα πολύ γουρουναδες χρησιμοποιούν την sx3 και αρκετοί benelli!
Μιλαμε για κοσμου που τετοιο πραμα δεν εχει ξαναδει. Που να δοκιμαζαν και τις παλαιοτερεςΌντως και σε μας στην Άρτα πολύ γουρουναδες χρησιμοποιούν την sx3 και αρκετοί benelli!
Για παράδειγμα μια sx2 θα την γουστάρω περισσότερο...καταλαβαίνεις όπλο....έρχεται το κλείστρο μπροστά και νιώθεις την ορμή του!Μιλαμε για κοσμου που τετοιο πραμα δεν εχει ξαναδει. Που να δοκιμαζαν και τις παλαιοτερες
Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς με λόγια...είναι κυρίως θέμα αίσθηση και ακοής...μπορεί βλητική να είναι αξιόλογο σαν όπλο και να μην βγάζει την παραμικρή βλάβη αλλά η βάση και η ποιότητα των μετάλλων καλώς ή κακώς φαίνεται!Φυσικα και εχεις την δικη σου αποψη ουδεν λογος περι αυτου... αλλωστε γουστα ειναι αυτα,
στον καθενα οτι αρεσει απλα κουβεντα κανουμε.
Μάκη τι διαφορά μπορεί να έχει στο κυνήγι?.what.
Χωρίς να με λένε Μάκη,θεωρώ πως αναφέρεται στην βλητική απόδοση!
Αν όντως εννοεί ο Μάκης αυτό και ισχύει,η διαφορά θα είναι μικρή,προσωπική μου άποψη Ηλία!!
έγραψα παραπάνω ότι το όπλο αυτό πρέπει να κυνηγηθεί για να βγούν συμπεράσματα και να πειστεί κάποιος(αν πειστεί)Και εγώ πιστεύω ότι σε ελάχιστα θήραματα θα φαίνεται η διαφορά βλέπε υδρόβια!
έγραψα παραπάνω ότι το όπλο αυτό πρέπει να κυνηγηθεί για να βγούν συμπεράσματα και να πειστεί κάποιος(αν πειστεί)
βασικό πλεονέκτημα ότι η διαφορά στην βλητική απόδοση μικρή η μεγάλη είναι μόνιμη
Μακη στο οπλο που πηρες για το φιλο σου παρατηρησες η παπια να παιζει?έγραψα παραπάνω ότι το όπλο αυτό πρέπει να κυνηγηθεί για να βγούν συμπεράσματα και να πειστεί κάποιος(αν πειστεί)
βασικό πλεονέκτημα ότι η διαφορά στην βλητική απόδοση μικρή η μεγάλη είναι μόνιμη
παρατηρησες η παπια να παιζει?
Δυο που επωμισα στην εκθεση και σε κηνυγομαγαζο ειχαν το συγκεκριμενο θεμα.
Ουτε εγω επισης την συνθετικη που επωμισαΕγω παντως που την επωμισα σε καταστημα δεν ειδα να παιζει η παπια.
Πάνο όχι δεν παίζει,τουλάχιστον αυτή που πήρε ο φίλοςΜακη στο οπλο που πηρες για το φιλο σου παρατηρησες η παπια να παιζει?
Δυο που επωμισα στην εκθεση και σε κηνυγομαγαζο ειχαν το συγκεκριμενο θεμα.
Επισης αν γνωριζει καποιος οι φλατζες απο την πλαστικη sx3 μπαινουν στην ξυλινη sx3 που την εχουν προσφορα προκειμενου να ξεστοκαρουν; παει γυρω στα 900 ευρωπαικα
φίλος που την τουφέκισε 2 μέρες στα αγριοπερίστερα είναι ευχαριστημένος από την τουφεκιά της ,κλασσική αμερικάναTι γινεται με την sx4 τελικα εχουμε εντυπωσεις γενικα απο καποιο φιλο που την εχει?
φίλος που την τουφέκισε 2 μέρες στα αγριοπερίστερα είναι ευχαριστημένος από την τουφεκιά της ,κλασσική αμερικάνα
φυσίγγια ιδιογόμωσης 32 γρ. με psb1 csb1 και drago
Σε μια που ειδα εγω δεν ειχε κωνο τοσο...περίπου Ι.5 ηταν..Σε ένα βιντεάκι παρουσίασης της sx4 αναφέρεται ότι έχει κώνο 3,5 εκατοστά. Ξερει κάνεις αν ισχύει?
Την εχει φιλο μουσ πολυ ευχαρηστημενοσ ωραια ντουφεκια εχειTι γινεται με την sx4 τελικα εχουμε εντυπωσεις γενικα απο καποιο φιλο που την εχει?
Σε ένα βιντεάκι παρουσίασης της sx4 αναφέρεται ότι έχει κώνο 3,5 εκατοστά. Ξερει κάνεις αν ισχύει?
Στον 1.5 περίπου είναιΣε μια που ειδα εγω δεν ειχε κωνο τοσο...περίπου Ι.5 ηταν..