Winchester SX4

Σε ερώτηση μου στην αντιπροσωπεία για το αν θα εισαχθεί η sx4 για αριστεροχειρες, μου απάντησαν ότι αναμένεται τους επόμενους μήνες
Τετοια να μας γράφεις, να μου μείνουν οι υποχρεώσεις ολες πίσω μετά....

Τετοια να μας γράφεις, να μου μείνουν οι υποχρεώσεις ολες πίσω μετά....
κοιτάω καιρό για αριστερό αερίων η fabarm δεν μου αρέσει, η Α400 δεν με πείθει, η ρωσιδα βαρια νομίζω ότι η sx4 είναι μια καλή επιλογή

Σε ερώτηση μου στην αντιπροσωπεία για το αν θα εισαχθεί η sx4 για αριστεροχειρες, μου απάντησαν ότι αναμένεται τους επόμενους μήνες
Άστο. Έτσι έλεγαν πριν το καλοκαίρι. Τελικά μόνο η benelli (Κυργιας) έχει και φέρνει όπλα αβερτα. Νομιζω η καλκο δεν έχει ούτε ξύλινες sx4

Άστο. Έτσι έλεγαν πριν το καλοκαίρι. Τελικά μόνο η benelli (Κυργιας) έχει και φέρνει όπλα αβερτα. Νομιζω η καλκο δεν έχει ούτε ξύλινες sx4
Δίνω διορία έναν χρόνο, που θα πρέπει να ανανεώσω τις άδειες των άλλων οπλων μου...αν δεν...αναγκαστικά beretta...μπορεί και fabarm. ....benelli δεν παίρνω είναι θέμα πεποίθησης και αισθητικής...θέλω την πάπια με πιασίματα

Για ποιόν λόγο υπάρχουν τόσο μεγάλες καθυστερήσεις σου είπαν;

Δίνω διορία έναν χρόνο, που θα πρέπει να ανανεώσω τις άδειες των άλλων οπλων μου...αν δεν...αναγκαστικά beretta...μπορεί και fabarm. ....benelli δεν παίρνω είναι θέμα πεποίθησης και αισθητικής...θέλω την πάπια με πιασίματα
Πάμε να χουφτώσουμε fabarm

Για ποιόν λόγο υπάρχουν τόσο μεγάλες καθυστερήσεις σου είπαν;
Δεν γνώριζα ότι υπήρχαν καθυστερησεις , απλά μου άρεσε σαν όπλο, είδα ότι δεν υπήρχε στην αγορά εδώ, και ρώτησα αντιπροσωπεία αν θα ερθει

κοιτάω καιρό για αριστερό αερίων η fabarm δεν μου αρέσει, η Α400 δεν με πείθει, η ρωσιδα βαρια νομίζω ότι η sx4 είναι μια καλή επιλογή
Η Mp-155 αν δε ξεβαφε η πλάκα της, θα ηταν στις προτημισεις μου...σα τουφεκι ειναι όμορφο κ αξιοπιστο....
Την Α400 δε τη φτανω οικονομικώς...
Τη Fabarm τη γουστάρω η αληθεια ειναι κ την κοιταζω εννοείται....
Αλλα σαν την SX4 αριστερη, σιγουρα δεν εχει....τη βγαζει κ CAMO (βάλτου).
Benelli ΔΕΝ ΘΕΛΩ.

Τους είχα πάρει τηλέφωνο πριν δέκα μέρες και μου είπαν άμεσα τέλος Σεπτέμβρη ή αρχές Οκτώβρη :rolleyes:

Back