Βρήκα παλιά απάντηση στο ίδιο νήμα όταν πρωτοβγήκε η SX4
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/winchester-sx4.832/post-203342
Βουαλά. Τα ίδια και στο ίντερνετ. Μόνο που τονίζει πως αν θες να του βάλεις φλάτζες, παίρνει από sx3 ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ.
Βρήκα παλιά απάντηση στο ίδιο νήμα όταν πρωτοβγήκε η SX4
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/winchester-sx4.832/post-203342
Το έχω κάνει (στην πλαστική) Δεν δουλεύει. Η τρύπα του κοντακίου που μπαίνει ο σωλήνας του επανατατικού ελατηρίου είναι τσίμα τσίμα και αν σφίξεις ο σωλήνας θα αρπάξει. Το μόνο πράγμα που παίρνει το κοντάκι είναι μήκος και ύψος. Ο στραβός σωλήνας κάνει ζημιά στη φωλιά (plunger) που κάθεται η ουρά του κλείστρου, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να κολλάει μέσα στο σωλήνα (το plunger) και να μην κινείται ελεύθερα και έτσι έχουμε εμπλοκές. Η μόνη λύση (στην πλαστική τουλάχιστον) είναι κατασκευή κοντακίου και για να μην είναι γύφτικο το τουφέκι, κατασκευή πάπιας ή αγορά ξύλινης. Το θέμα πλασικό κοντάκι της SX4 το έχω τερματίσει. Προς πληροφόρηση καινούργιο πλαστικό κοντάκι έχει 200 ευρώ. Ξύλινο δε θυμάμαι αλλά είναι αρκετά ακριβότερο.View attachment 80294
Βουαλά. Τα ίδια και στο ίντερνετ. Μόνο που τονίζει πως αν θες να του βάλεις φλάτζες, παίρνει από sx3 ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ.
Για εμενα σαν κατασκευη- υλικα πολυ πισω απο σχ3. Οι κωνοι αλλαζουν σε μοιρες,μονο αυτο.για εμενα ειναι οτι πιο φθηνοδουλεια εχει βγαλειΕνα όπλο απλα για λέμε οτι εβγαλε κάτι αλλο μετά την sx3.
Αυτό το τελευταίο ξαναπέστοΗ τρυπα της τζαβετας στα ΣΧ3 συνθετικα αλλαζε ,υπαρχει ανταλλακτικο με το πλαστικο σωμα που την φιλοξενει.το συγκρατει η βιδα του αορτηριουχου.οπως και να χει και παλι ...οχι απο κοντακι ουτε απο ριγα. Poi/poa . Το οπλο ειναι στημενο να ψηλοτουφεκαει απο μονο του
Σαν τον έρωτα την SX3.....απλά ΔΕΝ.Ενα όπλο απλα για λέμε οτι εβγαλε κάτι αλλο μετά την sx3.
Συμφωνω απολυτα και φαινεται και σ αυτο μοντελο.Και η win και η brow και άλλες, αν όχι όλες οι εταιρείες, προσπαθούν να μειώσουν το κόστος παραγωγής.
Αυτό πάντα έχει κάποιες επιπτώσεις
Φιλε οσους ξερω και την κρατανε χωρις θεμα ,χωρις παρεμβαση η costum κατασκευη ειναι κοντοι χοντροι ανθρωποι χωρις λαιμοΑυτό το τελευταίο ξαναπέστο
Πήγαινε πάρε την αμερικανοχοντρη μπουριχοσωληνα να ησυχάσουμε γιατί μας τα έχεις κάνει τούμπανο.φιλικα πάντα το λεωΛοιπόν έχουμε εξελίξεις στο θέμα μας.
Πήγα στο κατάστημα και για καλή μου τύχη είχε μια sx4 composite, 71 εκ. Την περιεργάστηκα κάνα μισάωρο με ηρεμία, στο βασικότερο όλων το κοντάκι μου έρχεται πολλή καλά, όχι τέλεια αλλα πολλή καλά, από πλάγια κλίση είμαι κέντρο, ένα κλικ σήκωμα ίσως να χρειάζεται και τέλος. Η εικόνα της ριγας μου άρεσε, όπως και το φινίρισμα και οι βαφές, τυπικά πράγματα, όχι κάτι εξαιζητημενο, το κοντάκι όσο αφορά διαστάσεις ικανοποίητικο, με καλουτσικη λαβή, όχι έντονα πιστολε . Από ζύγισμα, λίγο μπροσθοβαρη (για τα γούστα μου) αν και τα μοντέλα με πλαστικά είναι γενικά 100-120 γραμμάρια βαρύτερα από τις ξύλινες. Θεωρώ ότι με ξύλινα θα είναι κοντά στο βάρος που θέλω, τα 3 κιλά δηλαδή. Οδό αφορά το μήκος κάνης ακόμα δεν έχω καταλήξει 100%.
Αυτό θα κάνω αφού ξέρεις πόσο σε αγαπάω και δεν σου χαλάω χατηρι......χχχΠήγαινε πάρε την αμερικανοχοντρη μπουριχοσωληνα να ησυχάσουμε γιατί μας τα έχεις κάνει τούμπανο.φιλικα πάντα το λεω
Η 66 άρα που έχει φίλος μου είναι εξερετικηΛοιπόν έχουμε εξελίξεις στο θέμα μας.
Πήγα στο κατάστημα και για καλή μου τύχη είχε μια sx4 composite, 71 εκ. Την περιεργάστηκα κάνα μισάωρο με ηρεμία, στο βασικότερο όλων το κοντάκι μου έρχεται πολλή καλά, όχι τέλεια αλλα πολλή καλά, από πλάγια κλίση είμαι κέντρο, ένα κλικ σήκωμα ίσως να χρειάζεται και τέλος. Η εικόνα της ριγας μου άρεσε, όπως και το φινίρισμα και οι βαφές, τυπικά πράγματα, όχι κάτι εξαιζητημενο, το κοντάκι όσο αφορά διαστάσεις ικανοποίητικο, με καλουτσικη λαβή, όχι έντονα πιστολε . Από ζύγισμα, λίγο μπροσθοβαρη (για τα γούστα μου) αν και τα μοντέλα με πλαστικά είναι γενικά 100-120 γραμμάρια βαρύτερα από τις ξύλινες. Θεωρώ ότι με ξύλινα θα είναι κοντά στο βάρος που θέλω, τα 3 κιλά δηλαδή. Οδό αφορά το μήκος κάνης ακόμα δεν έχω καταλήξει 100%.
Ηλία τη θέλω για γενικό κυνήγι, να της κάνω και μερικά Φερμας, να τη παρω και σε ανοικτά καρτερια αλλά και σε κλειστά κομμάτια , να κάνω και περπατητο το Φλεβάρη...... ίσως η 66αρα κάνη είναι η χρυσή τομή......Η 66 άρα που έχει φίλος μου είναι εξερετικη
Είναι ναι Γιάννη και ας κυνηγάω με 71 ( μαξους)Ηλία τη θέλω για γενικό κυνήγι, να της κάνω και μερικά Φερμας, να τη παρω και σε ανοικτά καρτερια αλλά και σε κλειστά κομμάτια , να κάνω και περπατητο το Φλεβάρη...... ίσως η 66αρα κάνη είναι η χρυσή τομή......
Όχι ίσως! Αυτή είναι!ίσως η 66αρα κάνη είναι η χρυσή τομή......
Σωστά τα λες , αλλά εμένα τα λες ;Φιλε οσους ξερω και την κρατανε χωρις θεμα ,χωρις παρεμβαση η costum κατασκευη ειναι κοντοι χοντροι ανθρωποι χωρις λαιμο
Δεν το κανω απολυτο αυτο αλλα στους 7 στους 10 δυσκολα "ερχεται"