Winchester SX4

View attachment 80294
Βουαλά. Τα ίδια και στο ίντερνετ. Μόνο που τονίζει πως αν θες να του βάλεις φλάτζες, παίρνει από sx3 ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ.
Το έχω κάνει (στην πλαστική) Δεν δουλεύει. Η τρύπα του κοντακίου που μπαίνει ο σωλήνας του επανατατικού ελατηρίου είναι τσίμα τσίμα και αν σφίξεις ο σωλήνας θα αρπάξει. Το μόνο πράγμα που παίρνει το κοντάκι είναι μήκος και ύψος. Ο στραβός σωλήνας κάνει ζημιά στη φωλιά (plunger) που κάθεται η ουρά του κλείστρου, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να κολλάει μέσα στο σωλήνα (το plunger) και να μην κινείται ελεύθερα και έτσι έχουμε εμπλοκές. Η μόνη λύση (στην πλαστική τουλάχιστον) είναι κατασκευή κοντακίου και για να μην είναι γύφτικο το τουφέκι, κατασκευή πάπιας ή αγορά ξύλινης. Το θέμα πλασικό κοντάκι της SX4 το έχω τερματίσει. Προς πληροφόρηση καινούργιο πλαστικό κοντάκι έχει 200 ευρώ. Ξύλινο δε θυμάμαι αλλά είναι αρκετά ακριβότερο.

Η τρυπα της τζαβετας στα ΣΧ3 συνθετικα αλλαζε ,υπαρχει ανταλλακτικο με το πλαστικο σωμα που την φιλοξενει.το συγκρατει η βιδα του αορτηριουχου.οπως και να χει και παλι ...οχι απο κοντακι ουτε απο ριγα. Poi/poa . Το οπλο ειναι στημενο να ψηλοτουφεκαει απο μονο του

Η τρυπα της τζαβετας στα ΣΧ3 συνθετικα αλλαζε ,υπαρχει ανταλλακτικο με το πλαστικο σωμα που την φιλοξενει.το συγκρατει η βιδα του αορτηριουχου.οπως και να χει και παλι ...οχι απο κοντακι ουτε απο ριγα. Poi/poa . Το οπλο ειναι στημενο να ψηλοτουφεκαει απο μονο του
Αυτό το τελευταίο ξαναπέστο ;)

Και η win και η brow και άλλες, αν όχι όλες οι εταιρείες, προσπαθούν να μειώσουν το κόστος παραγωγής.
Αυτό πάντα έχει κάποιες επιπτώσεις
Συμφωνω απολυτα και φαινεται και σ αυτο μοντελο.
Σεσχεση με προηγουμε βγηκαν και καποια θεματακια.

Το θεμα των μετρων ομως δεν αφορα αυτο το κομματι,δεν ειναι κατι που δεν μελετηθηκε σωστα δλδ,αυτο εννοω.

Και θα δειτε, ο,τι νεο οαει να βγαλει η browning το δινει πρωτα στην olin. Πχ γεωμετρια καννης σχ4 και μετα καπακι βγαζουν μαξους 2.

Ειναι σοβαρη εταιρια που ομως απευθυνετε στην παγκοσμια αγορα. Διατηρει και προσπαθει να συνενωσει στοιχεια και των αμερικανων και των ευρωπαιων. Σε πολλες περιπτωσεις αυτο δημιουργει προβληματα.

Πχ η αντιληψη των αμερικανων ,ειναι αγγλικα ισια κοντακια με λεπτο χτενι,οτι κανει η ρεμινγκτον . Δε μπορεις μα παραγεις ομως κατι "χοντρο" και ισιο γιατι δεν θα γυρναει.

Αλλο παραδειγμα ρεμινγκτον ν3 .το κοντακι ειναι ισιο χωρις φλαντζες (υπαρχουν απο την προ και δεν κανουν τιποτα)

Απο την λαβη ως το πελμα γινεται πιο χοντρο στο χτενι.επομενος οσο επιμηκυνει καποιος για τις αναγκες του,τοσο περισσοτερο καστ οφ θα θελει

Αυτό το τελευταίο ξαναπέστο ;)
Φιλε οσους ξερω και την κρατανε χωρις θεμα ,χωρις παρεμβαση η costum κατασκευη ειναι κοντοι χοντροι ανθρωποι χωρις λαιμο

Δεν το κανω απολυτο αυτο αλλα στους 7 στους 10 δυσκολα "ερχεται"

Ειμαι υπερ της αμερικανικης σχολης στα οπλα.σε καμια περιπτωση δεν κατηγορω τα σχ. Αν καποιος δεις οποιοδηποτε μοντελο χωρις να παρασυρεται απο την ριγα,θα δει κατευθειαν την ανοδικη ταση της καννης σε σχεση με τον κορμο,απο ποτηρι,για τον σκοπο που συμφωνησε και ο ντιμ63

Λοιπόν έχουμε εξελίξεις στο θέμα μας.
Πήγα στο κατάστημα και για καλή μου τύχη είχε μια sx4 composite, 71 εκ. Την περιεργάστηκα κάνα μισάωρο με ηρεμία, στο βασικότερο όλων το κοντάκι μου έρχεται πολλή καλά, όχι τέλεια αλλα πολλή καλά, από πλάγια κλίση είμαι κέντρο, ένα κλικ σήκωμα ίσως να χρειάζεται και τέλος. Η εικόνα της ριγας μου άρεσε, όπως και το φινίρισμα και οι βαφές, τυπικά πράγματα, όχι κάτι εξαιζητημενο, το κοντάκι όσο αφορά διαστάσεις ικανοποίητικο, με καλουτσικη λαβή, όχι έντονα πιστολε . Από ζύγισμα, λίγο μπροσθοβαρη (για τα γούστα μου) αν και τα μοντέλα με πλαστικά είναι γενικά 100-120 γραμμάρια βαρύτερα από τις ξύλινες. Θεωρώ ότι με ξύλινα θα είναι κοντά στο βάρος που θέλω, τα 3 κιλά δηλαδή. Οδό αφορά το μήκος κάνης ακόμα δεν έχω καταλήξει 100%.

Πήγα στο κατάστημα και για καλή μου τύχη είχε μια sx4 composite, 71 εκ. Την περιεργάστηκα κάνα μισάωρο με ηρεμία, στο βασικότερο όλων το κοντάκι μου έρχεται πολλή καλά, όχι τέλεια αλλα πολλή καλά, από πλάγια κλίση είμαι κέντρο, ένα κλικ σήκωμα ίσως να χρειάζεται και τέλος. Η εικόνα της ριγας μου άρεσε, όπως και το φινίρισμα και οι βαφές, τυπικά πράγματα, όχι κάτι εξαιζητημενο, το κοντάκι όσο αφορά διαστάσεις ικανοποίητικο, με καλουτσικη λαβή, όχι έντονα πιστολε . Από ζύγισμα, λίγο μπροσθοβαρη (για τα γούστα μου) αν και τα μοντέλα με πλαστικά είναι γενικά 100-120 γραμμάρια βαρύτερα από τις ξύλινες. Θεωρώ ότι με ξύλινα θα είναι κοντά στο βάρος που θέλω, τα 3 κιλά δηλαδή. Οδό αφορά το μήκος κάνης ακόμα δεν έχω καταλήξει 100%.
Πήγαινε πάρε την αμερικανοχοντρη μπουριχοσωληνα να ησυχάσουμε γιατί μας τα έχεις κάνει τούμπανο.φιλικα πάντα το λεω:rolleyes:

Η 66 άρα που έχει φίλος μου είναι εξερετικη

Η 66 άρα που έχει φίλος μου είναι εξερετικη
Ηλία τη θέλω για γενικό κυνήγι, να της κάνω και μερικά Φερμας, να τη παρω και σε ανοικτά καρτερια αλλά και σε κλειστά κομμάτια , να κάνω και περπατητο το Φλεβάρη...... ίσως η 66αρα κάνη είναι η χρυσή τομή......

Ηλία τη θέλω για γενικό κυνήγι, να της κάνω και μερικά Φερμας, να τη παρω και σε ανοικτά καρτερια αλλά και σε κλειστά κομμάτια , να κάνω και περπατητο το Φλεβάρη...... ίσως η 66αρα κάνη είναι η χρυσή τομή......
Είναι ναι Γιάννη και ας κυνηγάω με 71 ( μαξους)

Φιλε οσους ξερω και την κρατανε χωρις θεμα ,χωρις παρεμβαση η costum κατασκευη ειναι κοντοι χοντροι ανθρωποι χωρις λαιμο

Δεν το κανω απολυτο αυτο αλλα στους 7 στους 10 δυσκολα "ερχεται"
Σωστά τα λες , αλλά εμένα τα λες ;
Άσπρισαν τα μαλλιά μου με δαύτη .big smile.
Τι πρόσθετα στο μπροστινό μέρος της ρίγας ,τι γυρίσματα στο συνθετικό κοντάκι ,τι ξύλινο κοντάκι κατασκευη τι παρεμβάσεις το συνθετικό με ρυθμιζόμενη ράχη......

Back