Θα το δοκιμάσω και θα σας δείξωΆσε τα δράμια .
Παρε ενα χαρτόνι μεγάλο ,φτιάξε στόχους βαλε κάνα εφταράκι και ένα τσοκ κλειστο και ρίξε 5 η και παραπάνω απο τα 16μ
Ετσι θα υπάρξει χοντρικά ένας μπούσουλας.
Βγάλε φωτογραφία και βάλε να δούμε
Θα το δοκιμάσω και θα σας δείξωΆσε τα δράμια .
Παρε ενα χαρτόνι μεγάλο ,φτιάξε στόχους βαλε κάνα εφταράκι και ένα τσοκ κλειστο και ρίξε 5 η και παραπάνω απο τα 16μ
Ετσι θα υπάρξει χοντρικά ένας μπούσουλας.
Βγάλε φωτογραφία και βάλε να δούμε
Ατυχησαμε......η αντιπροσωπεία δεν έχει sx4 ξύλινη, έχει να φέρει από το '22 και δεν ξέρει αν και πότε θα φέρει......θα ψάξω για καμιά ξεχασμένη σε κάνα μαγαζί και αν δεν βρω πάμε για άλλα......
Χτύπα μεταχ. μια sx3 που πουλάει ο @kznara. Έχει βάλει και σωστή τιμή.Ατυχησαμε......η αντιπροσωπεία δεν έχει sx4 ξύλινη, έχει να φέρει από το '22 και δεν ξέρει αν και πότε θα φέρει......θα ψάξω για καμιά ξεχασμένη σε κάνα μαγαζί και αν δεν βρω πάμε για άλλα......
Ξεφεύγει στο βάρος Γιάννη μου αλλιώς εκεί θα πήγαινα.....Χτύπα μεταχ. μια sx3 που πουλάει ο @kznara. Έχει βάλει και σωστή τιμή.
Που ειναι αυτη η αγγελια, γιατι δεν τη βρισκω.Χτύπα μεταχ. μια sx3 που πουλάει ο @kznara. Έχει βάλει και σωστή τιμή.
https://www.car.gr/xyma/view/336698684-winchester-sx3Που ειναι αυτη η αγγελια, γιατι δεν τη βρισκω.
Ο ενας ειναι Κοζανη ο αλλος Σερρες, τον εναν τον λενε jim τον αλλο Χρηστο......
Μάλλον ο kollias έκανε λάθος στο όνομα εγώ δίνω το sx3Ο ενας ειναι Κοζανη ο αλλος Σερρες, τον εναν τον λενε jim τον αλλο Χρηστο......
Καπου γινεται μπερδεμα....
Υ.Γ. Μαλλον αυτο το μελος εννοεις
https://www.hunterslife.gr/forums/members/xrhstosnik.864/report
xrhstosnik
xrhstosnik
Ναι παιδιά λαθοςΜάλλον ο kollias έκανε λάθος στο όνομα εγώ δίνω το sx3
xrhstosnik
Ναι παιδιά λαθοΜάλλον ο kollias έκανε λάθος στο όνομα εγώ δίνω το sx3
Ο συνάδελφος από Κοζάνη δίνει μια SX4. Δεν έχει αγγελία, αλλά είναι σε άριστη κατάσταση με προικουλα. Όποιος ενδιαφέρεται κάντε του ένα pm.Που ειναι αυτη η αγγελια, γιατι δεν τη βρισκω.
Κοίτα στο car. Έχει μια.Ατυχησαμε......η αντιπροσωπεία δεν έχει sx4 ξύλινη, έχει να φέρει από το '22 και δεν ξέρει αν και πότε θα φέρει......θα ψάξω για καμιά ξεχασμένη σε κάνα μαγαζί και αν δεν βρω πάμε για άλλα......
Ευχαριστώ Γιάννη.....δεν τη βρήκα όπως θέλω πάω για ξαδερφουλα της.......Κοίτα στο car. Έχει μια.
https://www.car.gr/xyma/view/329239564-karabina-sx4-winchesterΕυχαριστώ Γιάννη.....δεν τη βρήκα όπως θέλω πάω για ξαδερφουλα της.......
Αυτός την είχε πιο κάτω και μόλις τσίμπησαν τιμή τα καινούργια την ανέβασε. Είναι παλιά αγγελία.
Και έτσι θα παραμείνουν όσο δε βάζουν μυαλό.Αυτός την είχε πιο κάτω και μόλις τσίμπησαν τιμή τα καινούργια την ανέβασε. Είναι παλιά αγγελία.
Το ίδιο κάνουν και μερικοί με fabarm l4s, οι οποίοι μάλιστα τις έχουν 1000αρικο, ενώ τις είχαν πάρει 940.
Για μένα αυτό είναι πούστικο. Αλλά είναι απούλητες απ' ότι βλέπω.
Ευχαριστώ αλλά πρώτη μου επιλογή είναι με κάνη 66 εκ. Έχω βρει και σε κατάστημα καινούργια αλλά όχι 66αρα κάνη.
μονο σε μεγαλα καταστηματα Αθηνα -Θεσσαλονίκη θα βρεις 66αραΕυχαριστώ αλλά πρώτη μου επιλογή είναι με κάνη 66 εκ. Έχω βρει και σε κατάστημα καινούργια αλλά όχι 66αρα κάνη.