Winchester SX4

Σωστά τα λες , αλλά εμένα τα λες ;
Άσπρισαν τα μαλλιά μου με δαύτη .big smile.
Τι πρόσθετα στο μπροστινό μέρος της ρίγας ,τι γυρίσματα στο συνθετικό κοντάκι ,τι ξύλινο κοντάκι κατασκευη τι παρεμβάσεις το συνθετικό με ρυθμιζόμενη ράχη......
Κώνο έκανες?αν δεν έκανες τρέχα γρήγορα αχαχα

Καλησπέρα σας είμαι νέος κάτοχος winchester sx4 και το όπλο μου ψηλοτουφεκαει. Έβαλα μια προέκταση πέλματος και ηταν χειρότερα. Τι μου προτείνετε να κάνω ώστε να ρθει στα μέτρα μου?
Αυτό Κώστα ψηλοντουφεκάει από μαμά. Δούλεψε λίγο μαζί του, πριν κάνεις κάτι και θα βγάλεις άκρη. Προσάρμοσε λίγο την επώμιση σου, μάλλον κούμπωσε στο μάγουλο λίγο πιο επιθετικά.

Καλησπέρα σας είμαι νέος κάτοχος winchester sx4 και το όπλο μου ψηλοτουφεκαει. Έβαλα μια προέκταση πέλματος και ηταν χειρότερα. Τι μου προτείνετε να κάνω ώστε να ρθει στα μέτρα μου?
Ποσο ψηλοτουφεκάει;
Έκανες αρκετές δοκιμές και είδες το ίδιο αποτέλεσμα;

Αυτά δυστυχώς είναι τα αρνητικά το ότι δεν έχει φλάντζες και δεν έχω καταλάβει τον λόγο που δεν το έκανε έχουν ακόμη και όπλα τον 500€. Δυστηχως θα πρέπει να πας σε κοντακά τώρα να στο φτιάξει με έξτρα κόστος

Αυτά δυστυχώς είναι τα αρνητικά το ότι δεν έχει φλάντζες και δεν έχω καταλάβει τον λόγο που δεν το έκανε έχουν ακόμη και όπλα τον 500€. Δυστηχως θα πρέπει να πας σε κοντακά τώρα να στο φτιάξει με έξτρα κόστος
Αυτό με τις φλάντζες όντως δεν βγάζει νόημα απλά για να μας παιδεύουν

Έριξα περίπου 10 βολές με διάφορα δράμια στα 30 μέτρα και η μισή τουφεκιά φεύγει πάνω.
Άσε τα δράμια .
Παρε ενα χαρτόνι μεγάλο ,φτιάξε στόχους βαλε κάνα εφταράκι και ένα τσοκ κλειστο και ρίξε 5 η και παραπάνω απο τα 16μ
Ετσι θα υπάρξει χοντρικά ένας μπούσουλας.
Βγάλε φωτογραφία και βάλε να δούμε

Το χουμε πει χίλιες φορές. Εβγαλε την SX4 χωρίς να έχει δυνατότητα να πάρει φλάντζες τη στιγμή μάλιστα που όπως και η sx3 είναι όπλα που ψηλοτουφεκάνε.
Τουλάχιστον sx3 έχει πέντε ή έξι φλάντζες δεν θυμάμαι.
Το πάνω και το αριστερά με αυτά τα όπλα είναι θέμα σε αρκετούς ανάλογα με το σωματότυπο

Back