Σας το ξαναλέω μη πείτε πως δε το είπα....... πάρτε τώρα sx4, μόλις τη πάρω και πλημμυρίσει θυραματα το διαδίκτυο θα ανέβει στο Θεό η τιμή......εγώ τα είπα και έχω τη συνείδηση μου ήσυχη.....
Κώνο έκανες?αν δεν έκανες τρέχα γρήγορα αχαχαΣωστά τα λες , αλλά εμένα τα λες ;
Άσπρισαν τα μαλλιά μου με δαύτη
Τι πρόσθετα στο μπροστινό μέρος της ρίγας ,τι γυρίσματα στο συνθετικό κοντάκι ,τι ξύλινο κοντάκι κατασκευη τι παρεμβάσεις το συνθετικό με ρυθμιζόμενη ράχη......
Δεν έχει ανάγκη από κώνο το εργαλείοΚώνο έκανες?αν δεν έκανες τρέχα γρήγορα αχαχα
Άντε με το καλό να το χαρείς με υγεια
Με το καλό Γιάννο!
Με το καλό να τη χουφτώσεις!
Με το καλό Γιάννο!
Με το καλό η μπουριχοσωληνοαμερικανα τα καλορίζικα με το επίσημο unboxing και θέλω παρουσίαση στο γιουτιουμπε να ουμε
Έλα να έρχονται τα καλά.. Καλορίζικο. Η καλύτερη έκδοση της SX4 Ξύλινη και 66 εκ.
Μεγιές μεγιές , καλοντούφεκη!
Άντε με το καλό ρε Γιάνναρε...μπράβο!!
Αυτό Κώστα ψηλοντουφεκάει από μαμά. Δούλεψε λίγο μαζί του, πριν κάνεις κάτι και θα βγάλεις άκρη. Προσάρμοσε λίγο την επώμιση σου, μάλλον κούμπωσε στο μάγουλο λίγο πιο επιθετικά.Καλησπέρα σας είμαι νέος κάτοχος winchester sx4 και το όπλο μου ψηλοτουφεκαει. Έβαλα μια προέκταση πέλματος και ηταν χειρότερα. Τι μου προτείνετε να κάνω ώστε να ρθει στα μέτρα μου?
Ποσο ψηλοτουφεκάει;Καλησπέρα σας είμαι νέος κάτοχος winchester sx4 και το όπλο μου ψηλοτουφεκαει. Έβαλα μια προέκταση πέλματος και ηταν χειρότερα. Τι μου προτείνετε να κάνω ώστε να ρθει στα μέτρα μου?
Έριξα περίπου 10 βολές με διάφορα δράμια στα 30 μέτρα και η μισή τουφεκιά φεύγει πάνω.Ποσο ψηλοτουφεκάει;
Έκανες αρκετές δοκιμές και είδες το ίδιο αποτέλεσμα;
Αυτά δυστυχώς είναι τα αρνητικά το ότι δεν έχει φλάντζες και δεν έχω καταλάβει τον λόγο που δεν το έκανε έχουν ακόμη και όπλα τον 500€. Δυστηχως θα πρέπει να πας σε κοντακά τώρα να στο φτιάξει με έξτρα κόστοςΚαλησπέρα σας είμαι νέος κάτοχος winchester sx4 και το όπλο μου ψηλοτουφεκαει. Έβαλα μια προέκταση πέλματος και ηταν χειρότερα. Τι μου προτείνετε να κάνω ώστε να ρθει στα μέτρα μου?
Αυτό με τις φλάντζες όντως δεν βγάζει νόημα απλά για να μας παιδεύουνΑυτά δυστυχώς είναι τα αρνητικά το ότι δεν έχει φλάντζες και δεν έχω καταλάβει τον λόγο που δεν το έκανε έχουν ακόμη και όπλα τον 500€. Δυστηχως θα πρέπει να πας σε κοντακά τώρα να στο φτιάξει με έξτρα κόστος
Άσε τα δράμια .Έριξα περίπου 10 βολές με διάφορα δράμια στα 30 μέτρα και η μισή τουφεκιά φεύγει πάνω.
Το χουμε πει χίλιες φορές. Εβγαλε την SX4 χωρίς να έχει δυνατότητα να πάρει φλάντζες τη στιγμή μάλιστα που όπως και η sx3 είναι όπλα που ψηλοτουφεκάνε.Αυτά δυστυχώς είναι τα αρνητικά το ότι δεν έχει φλάντζες και δεν έχω καταλάβει τον λόγο που δεν το έκανε έχουν ακόμη και όπλα τον 500€. Δυστηχως θα πρέπει να πας σε κοντακά τώρα να στο φτιάξει με έξτρα κόστος