Winchester SX4

Καλημερα σε ολους ,οπως ειχα πει σε προηγουμενο post,ειχε φυγει ο μοχλος οπλισης κλειστρου,μετα απο τουφεκια,μετα απο το κυνηγι της Κυριακης ,χαθηκε παντοτινα ,θα προβω σε αγορα after market μηπως και ειναι πιο ΄΄σφικτη΄΄ η συναρμογη του με το κλειστρο,κριμα διοτι το ολπο κατα τα αλλα ειναι οπλαρα.
Έφταιγε ο μοχλός η η υποδοχή ,μπορείς να πας να το τσεκαρεις σε κάποιον οπλουργο ,είσαι από Αθήνα;

Καλημερα σε ολους ,οπως ειχα πει σε προηγουμενο post,ειχε φυγει ο μοχλος οπλισης κλειστρου,μετα απο τουφεκια,μετα απο το κυνηγι της Κυριακης ,χαθηκε παντοτινα ,θα προβω σε αγορα after market μηπως και ειναι πιο ΄΄σφικτη΄΄ η συναρμογη του με το κλειστρο,κριμα διοτι το ολπο κατα τα αλλα ειναι οπλαρα.
Συτο ειναι κοινο προβλημα στην sx4

Εγώ για την SX3 αυτό πήρα:

https://www.tonisystem.it/en/6048/bolt-handle-for-winchester-sx3/

Οσους ακουω με αφτερ μαρκετ ειναι οκ εαν μπολωρεις καλυτερα δωκιμασε και κανενα
Στο sx3 δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα,Να άλλαξαν το αυτακι και τον πείρο στο κλείστρο και να βγάζει πρόβλημα στο sx4 λίγο περίεργο μου φαίνεται, και τις Toni systems είναι καλός ο μοχλός τον έχω βάλει και είναι πολύ πιο βολικος από το εργοστασιακό.

Συτο ειναι κοινο προβλημα στην sx4
Σωστά Τόλη, αλλά στις πρώτες. Μετά κάνανε την εγκοπή του μοχλού που ασφαλίζει στο κλείστρο πιο βαθιά και δεν έφευγε. Ένας οπλουργός με λίγο λιμάρισμα το φτιάχνει.
το ειχες χασει και εσυ ?η απλα το αλλαξες?τωρα ειναι οκ?
Αφού το έχασες τώρα, πάρε ένα after market. To toni systems που είπαν τα παιδιά είναι ok. Αν πάρεις toni και μπεις στον πειρασμό να πάρεις και το follower της αποθήκης φυσιγγίων, ΜΗ το κάνεις. Δε δουλεύει καλά.

Καλημερα σε ολους του φιλους,σημερα πηρα τον καινουργιο μοχλο οπλισης κλειστρου μιας και χαθηκε ο ΄΄μανισιος'',να υποθεσω οτι αυτο διπλα ειναι ο πυρος που ασφαλιζει?χρειαζετε αν τον αλλαξω και αυτον?και εαν ναι ειναι δυσκολο?ρωταω διοτι δεν εχω κανει κατι παρομοιο

Attachments

• toni.jpg
    toni.jpg
    140,2 KB · Προβολές: 49
Καλημερα σε ολους του φιλους,σημερα πηρα τον καινουργιο μοχλο οπλισης κλειστρου μιας και χαθηκε ο ΄΄μανισιος'',να υποθεσω οτι αυτο διπλα ειναι ο πυρος που ασφαλιζει?χρειαζετε αν τον αλλαξω και αυτον?και εαν ναι ειναι δυσκολο?ρωταω διοτι δεν εχω κανει κατι παρομοιο
Τι πείρος είναι αυτός? Κανονικά μπαίνει πρεσαριστός ο μοχλός, δεν έχει πείρο.

Στο sx3 έπρεπε να αλλάξει το πειρακι αυτό για να μπεί ο μοχλός της Toni systems, στο κλείστρο έχει ένα πειρακι που κρατάει αυτό το πειρακι του μοχλού, πρέπει να βάλεις το δικό του για να μπεί αλλιώς δε θα μπαίνει με το μαμά πειρακι μέσα. Αφού βάλεις το πειρακι της Toni systems και το ασφαλίσεις μέσα στο κλείστρο δοκίμασε το μοχλό το καινούριο ίσως χρειαστεί ελαφρύ λιμαρισμα η πατούρα του μοχλού του καινούργιου σιγά σιγά γιατί αλουμίνιο ειναι για να κουμπώσει σωστά στο πειρακι το δικό του. Όταν θα το βγάλεις το πειρακι από το κλείστρο βγάλε το μέσα σε κάτι μη χαθεί τίποτα νομίζω έχει και ελατηριακι μέσα αν θυμάμαι καλά.

Last edited:
ολοκληρη ιστορια,αντε να δουμε πως θα το κανουμε,δεν εχω τοση εμπειρια με αυτα,σε ευχαριστω για την ενημερωση,θα ξαναεπανερθω
Εάν δε νιώθεις τόσο σίγουρος καλύτερα πάνε σε οπλουργο να το περάσει.

ολοκληρη ιστορια,αντε να δουμε πως θα το κανουμε,δεν εχω τοση εμπειρια με αυτα,σε ευχαριστω για την ενημερωση,θα ξαναεπανερθω
Εγώ πάλι γιατί το έβαλα στην θέση του παλιού και δεν έχει πρόβλημα; δεν θυμάμαι να έκανα όλα όσα φαίνονται στο παραπάνω βίντεο.
Δεν δοκιμάζεις πρώτα απλά να το αντικαταστήσεις; αμα δεν έχεις καλό αποτέλεσμα τότε κάνε το παραπάνω. Μιλάω πάντα για sx3 στην 4 ίσως να είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Back