Kostas ContraDosi
Moderator
Με το καλο να το παρεις Κωστη....Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ! Θα το πάρω τελικά
Με το καλο να το παρεις Κωστη....Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ! Θα το πάρω τελικά
1) Brain Bell και ΜRκαλησπέρα στην ομάδα, έγινα πρόσφατα κάτοχος μιας SX4 και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι πολύ καλά ,είναι τούφεκος το όπλο.
Μπορείτε να μου προτείνετε after market τσοκ να το συνδυάσω δεδομένου ότι κυνηγάω τσίχλα σε καρτέρι και περπατητό?
Καλυτερο κατα πολυ απο τα φαμπαρμ θα ελεγες Βαγγο;το καλυτερο αυτογεμες στα αερια αυτην την στιγμη
Ειναι ποιο καθαρο οπλο στον μηχανισμο,απο πλευρας καννης ειναι περιπου τα ιδια.Πολυ καλα και τα δυοΚαλυτερο κατα πολυ απο τα φαμπαρμ θα ελεγες Βαγγο;
Βαγγέλη τι παραπάνω έχει από μια maxus και από μια fabarm l4s ??το καλυτερο αυτογεμες στα αερια αυτην την στιγμη
Και εμένα το ίδιο η maxus1Εγώ έχω maxus 2 supermagnum που είναι σχεδόν ίδιες με την sx4 κ ρίχνει 24 γρ κανονικά πάντως...
εχει ποιο καθαρο συστημα λειτουργιας τιποτα αλλο,βλητικα ειναι το ιδιο καλη με τα αλλα δυο οπλα που ανεφερεςΒαγγέλη τι παραπάνω έχει από μια maxus και από μια fabarm l4s ??
Εαν εχει κουραγιο το 24αρι το ριχνει κανονικα Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να αγορασει καποιος 3,5αρι οπλο για το κυνηγι της τσιχλαςΔε καταλαβαίνω το λόγο που μια καραμπίνα sm πρέπει ντε και καλά να ρίχνει 24 και 28.δεν είναι αυτός ο σκοπός της άσχετα αν πάρει να τα ρίχνει.αν θέλετε όπλα να ρίχνουν αυτά τα γραμμάρια πάρτε με απλή θαλάμη η δικανα
Αυτή είναι άλλη συζήτηση Βάγγο.ακομα και οι Αμερικάνοι το 2πλοσκεφτονται πλέον για τα sm παρόλο που τα ατσάλινα είναι μάγκνουμ η sm.αρχιζει και στρέφεται η αγορά στα μαγκνουμΕαν εχει κουραγιο το 24αρι το ριχνει κανονικα Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να αγορασει καποιος 3,5αρι οπλο για το κυνηγι της τσιχλας
Μας εχει φαει αυτη η μοδα.δεν θα μου φανει παραραξενο να δω κανεναν λεβεντη να κυνηγαει τσιχλα με 10αριΑυτή είναι άλλη συζήτηση Βάγγο.ακομα και οι Αμερικάνοι το 2πλοσκεφτονται πλέον για τα sm παρόλο που τα ατσάλινα είναι μάγκνουμ η sm.αρχιζει και στρέφεται η αγορά στα μαγκνουμ
Σωστός ο φίλος! Είμαι της ίδιας άποψης...Δε καταλαβαίνω το λόγο που μια καραμπίνα sm πρέπει ντε και καλά να ρίχνει 24 και 28.δεν είναι αυτός ο σκοπός της άσχετα αν πάρει να τα ρίχνει.αν θέλετε όπλα να ρίχνουν αυτά τα γραμμάρια πάρτε με απλή θαλάμη η δικανα
Συμφωνώ 100% μαζί σου Ηλία.Το 95% από τα ελληνικά κυνήγια μπορούν άνετα να γίνουν με όπλα με απλεσ θαλαμεσ ακωμα και τα magnum είναι υπέρ βόλι...
Καλά Δημήτρη αν δεις τι τουφεκιές βγάζουν τα Fabarm θα αλλάξεις γνώμη μόνο τα Remington μπορούν να σταθούν δίπλα τους!Για να φτασει την browning winchester η φαμπαρμ ,οπως και καθε ιταλικο, είναι πολλά χιλιομετρα ακομα
ΤίποταΒαγγέλη τι παραπάνω έχει από μια maxus και από μια fabarm l4s ??