Οι ίδιες οι εταιρείες το λενεΔε καταλαβαίνω το λόγο που μια καραμπίνα sm πρέπει ντε και καλά να ρίχνει 24 και 28.δεν είναι αυτός ο σκοπός της άσχετα αν πάρει να τα ρίχνει.αν θέλετε όπλα να ρίχνουν αυτά τα γραμμάρια πάρτε με απλή θαλάμη η δικανα
Οι ίδιες οι εταιρείες το λενεΔε καταλαβαίνω το λόγο που μια καραμπίνα sm πρέπει ντε και καλά να ρίχνει 24 και 28.δεν είναι αυτός ο σκοπός της άσχετα αν πάρει να τα ρίχνει.αν θέλετε όπλα να ρίχνουν αυτά τα γραμμάρια πάρτε με απλή θαλάμη η δικανα
Διαφωνώ Ηλία, με απλές θαλάμες μπορούν να γίνουν το 100% των κυνηγιων.Το 95% από τα ελληνικά κυνήγια μπορούν άνετα να γίνουν με όπλα με απλεσ θαλαμεσ ακωμα και τα magnum είναι υπέρ βόλι...
Γιατι την εδωσες;Πρώιν κατοχος SX3 κ φυσιγγι magnum δεν αγορασα ποτε για το υδροβιο ουτε καν για το ημερήσιο....
....και τι πηρες αφου την πουλησες;Πρώιν κατοχος SX3 κ φυσιγγι magnum δεν αγορασα ποτε για το υδροβιο ουτε καν για το ημερήσιο....
Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Για να πέσει καπρί θέλει δύναμη πυρός. Από 50 -60 κιλά και πάνω και ειδικά τον χειμώνα που έχει τρίχωμα όχι αστεία , το μάγκνουμ είναι μονόδρομος.Διαφωνώ ότι όλα τα κυνήγια μπορούν με απλή Θαλάμη ! Στην βόρεια Ελλάδα χειμώνα τα αγριογούρουνα δεν πέφτουν εύκολα
Γιατι την εδωσες;
Δεν ήθελα να τη δωσω....προέκειψε μια σοβαρη υποχρέωση κ αναγκάστεικα να το δωσω.....και τι πηρες αφου την πουλησες;
Πολύ ωραίες εργονομίες έχει η sx4. Η ξύλινη συγκεκριμένα που δοκίμασα ήταν φοβερή. Το μόνο μείον για μένα είναι η ρίγα, αν ήταν φλατ σαν της Fabarm που μου καθόταν πολύ ωραία την είχα αγοράσει αβλεπί.Η SX4 (αν σου ταιριάζει το κοντάκι) είναι σχεδόν μονόδρομος στα αερίων μέσης τιμής. Ε δεν υπάρχουν και πολλά. 3 είναι όλα κι όλα μαζί με outlander και l4s.
ΚαλαΚαλά Δημήτρη αν δεις τι τουφεκιές βγάζουν τα Fabarm θα αλλάξεις γνώμη μόνο τα Remington μπορούν να σταθούν δίπλα τους!
ΣυμφωνώΤο έχω πει και θα το ξαναπώ. Για να πέσει καπρί θέλει δύναμη πυρός. Από 50 -60 κιλά και πάνω και ειδικά τον χειμώνα που έχει τρίχωμα όχι αστεία , το μάγκνουμ είναι μονόδρομος.
Τυχαίνει να είχα και τα δυοΚαλα
Κι εγωΤυχαίνει να είχα και τα δυο
Ίσως είναι το μόνο κυνήγι που όση δύναμη και να έχεις χρειάζεται αλλά θα σου πω ότι το γουρούνι πέφτει και με 20 Άρι διαμέτρημα μαγκουμ άρα ,Όπως και ότι στο χωριό μου μικρός θυμάμαι όσα βόδια δε πιάνονταν και τα ήθελαν για σφάξιμο τα ντουφεκουσαν με απλά φυσίγγια ακόμα και 100 βόλα άσσους δηλ και πήγαιναν Τούμπα σε λογική απόσταση πάντα.Διαφωνώ ότι όλα τα κυνήγια μπορούν με απλή Θαλάμη ! Στην βόρεια Ελλάδα χειμώνα τα αγριογούρουνα δεν πέφτουν εύκολα
Είναι μια κουβέντα που ποτέ δε θα τελειώσει για την απόδοση των όπλων και είναι απλό το γιατί.Σε σταθερότητα,δυναμη στην τουφεκια,διαχειριση μεγαλης γκαμας και αποδοση στο κρυο αυτα τα οπλα μαμανε
Έχει καλύτερη σταθερότητα η κάνη της browning και της Winchester από της Fabarm; Εγώ με τα μαμά τσοκ της φαμπαρμ έβγαζα εξαιρετικές τουφεκιές σε όλα που για να πιάσω απόδοση με την brow ήθελα να αγοράσω τσοκ. Και δεν το έλεγα μόνο εγώ αλλά και ο φίλος μου που είχε την gold τα ίδια μου έλεγε ότι η κάνη της φαμπαρμ στέκετε ανετα δίπλα στην browning. Και την κυνήγησα χρόνια μπορεί από μηχανισμό να ήταν για τα ανάθεμα αλλά η κάνη της ήταν το κάτι άλλο και δεν διάλεγε φυσίγγια ότι της έβαζε το έριχνε σε όλες της καιρικές συνθήκες.Σε σταθερότητα,δυναμη στην τουφεκια,διαχειριση μεγαλης γκαμας και αποδοση στο κρυο αυτα τα οπλα μαμανε
Ενταξει τσοκ ειναι,ολα για βελτιωση. Τι κυνηγια εκανες φιλε;Έχει καλύτερη σταθερότητα η κάνη της browning και της Winchester από της Fabarm; Εγώ με τα μαμά τσοκ της φαμπαρμ έβγαζα εξαιρετικές τουφεκιές σε όλα που για να πιάσω απόδοση με την brow ήθελα να αγοράσω τσοκ. Και δεν το έλεγα μόνο εγώ αλλά και ο φίλος μου που είχε την gold τα ίδια μου έλεγε ότι η κάνη της φαμπαρμ στέκετε ανετα δίπλα στην browning. Και την κυνήγησα χρόνια μπορεί από μηχανισμό να ήταν για τα ανάθεμα αλλά η κάνη της ήταν το κάτι άλλο και δεν διάλεγε φυσίγγια ότι της έβαζε το έριχνε σε όλες της καιρικές συνθήκες.