Το ελατήριο είναι μια χαρά, κάπου μαγκωνει και δεν μπορώ να καταλάβω από πού.Ισως φταιει το επανατατικο ελατηριο.
Το ελατήριο είναι μια χαρά, κάπου μαγκωνει και δεν μπορώ να καταλάβω από πού.Ισως φταιει το επανατατικο ελατηριο.
Εγινε ξαφνικα? οπτικα βλεπεις κατι παραξενο? βγαλε το κλειστρο και δες τους οδηγους αυλακια που κινηται το κλειστρο.Το ελατήριο είναι μια χαρά, κάπου μαγκωνει και δεν μπορώ να καταλάβω από πού.
Αν πιεσεις το επανατατικο με βγαλμενο το κλειστρο, με καποιο κατσαβιδι, παει μεσα?Μετά από κυνήγι στο βάλτο με βροχη έγινε, το έχω βγάλει το κλείστρο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Απλά το έγραψα εδω μήπως έτυχε και σε κάποιον άλλο.
Ναι ναι κατεβαίνειΑν πιεσεις το επανατατικο με βγαλμενο το κλειστρο, με καποιο κατσαβιδι, παει μεσα?
Αν ειναι ξυλινη δοκιμασε να βγαλεις την παπια και να δοκιμασεις χωρις παπια αν το κλειστρο πηγαινει το ιδιο ή πηγαινει ελευθερα...μου εχει τυχει εμενα να εχει φουσκωσει η παπια απο μεσα και εβρισκε το εμβολο πανω στο ξυλο της παπιας...κανε μια δοκιμη δεν εχεις να χασεις τιποτα...Μετά από κυνήγι στο βάλτο με βροχη έγινε, το έχω βγάλει το κλείστρο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Απλά το έγραψα εδω μήπως έτυχε και σε κάποιον άλλο.
Πλαστική ειναιΑν ειναι ξυλινη δοκιμασε να βγαλεις την παπια και να δοκιμασεις χωρις παπια αν το κλειστρο πηγαινει το ιδιο ή πηγαινει ελευθερα...μου εχει τυχει εμενα να εχει φουσκωσει η παπια απο μεσα και εβρισκε το εμβολο πανω στο ξυλο της παπιας...κανε μια δοκιμη δεν εχεις να χασεις τιποτα...
Το δοκίμασα και χωρίς κανη και χωρίς σκανδάλη, φαίνεται να ζοριζετε η ουρά του κλειστού να σπρώξει πίσω το ελατήριοΌταν μπορέσει κάποιος ας στείλει μια φωτογραφία εκεί φωλιάζει η ουρά του κλειστού πάνω στο ελατήριο να δω κατι
Η ταπα που πιεζεται απο την ουρα του κλειστρου κατι εχει, βγαλε το ελατηριο μαζι με την ταπα και καθαρισε τα και το σωληνα και λαδωσε τα.Το δοκίμασα και χωρίς κανη και χωρίς σκανδάλη, φαίνεται να ζοριζετε η ουρά του κλειστού να σπρώξει πίσω το ελατήριο
Οκ, θα το κάνω αύριο και θα σας πω.Η ταπα που πιεζεται απο την ουρα του κλειστρου κατι εχει, βγαλε το ελατηριο μαζι με την ταπα και καθαρισε τα και το σωληνα και λαδωσε τα.
Δες στο 4:20Όταν μπορέσει κάποιος ας στείλει μια φωτογραφία εκεί φωλιάζει η ουρά του κλειστού πάνω στο ελατήριο να δω κατι
Υπάρχει εκείνο το εξάρτημαΔες στο 4:20
Ίσως έχει μπει κάνα ψιλό καλάμι μέσα και κάπου μαγκωνει...το είχα πάθει μια φορά, μετά από κυνήγι στον ΈβροΥπάρχει εκείνο το εξάρτημα