Winchester SX4

Αν ειναι ξυλινη δοκιμασε να βγαλεις την παπια και να δοκιμασεις χωρις παπια αν το κλειστρο πηγαινει το ιδιο ή πηγαινει ελευθερα...μου εχει τυχει εμενα να εχει φουσκωσει η παπια απο μεσα και εβρισκε το εμβολο πανω στο ξυλο της παπιας...κανε μια δοκιμη δεν εχεις να χασεις τιποτα...
Πλαστική ειναι

Όταν μπορέσει κάποιος ας στείλει μια φωτογραφία εκεί φωλιάζει η ουρά του κλειστού πάνω στο ελατήριο να δω κατι
Το δοκίμασα και χωρίς κανη και χωρίς σκανδάλη, φαίνεται να ζοριζετε η ουρά του κλειστού να σπρώξει πίσω το ελατήριο

Το δοκίμασα και χωρίς κανη και χωρίς σκανδάλη, φαίνεται να ζοριζετε η ουρά του κλειστού να σπρώξει πίσω το ελατήριο
Η ταπα που πιεζεται απο την ουρα του κλειστρου κατι εχει, βγαλε το ελατηριο μαζι με την ταπα και καθαρισε τα και το σωληνα και λαδωσε τα.

Καλησπέρα!
Είμαι σε σκέψη για την αγορά της sx4 composite (συνθετική δηλαδή). Οι κάτοχοι της μπορείτε να μου πείτε την εμπειρία σας; Μέχρι τώρα το βασικό μου όπλο είναι μία Benelli crio από την οποία είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Την Winchester σκέφτομαι να την αγοράσω σαν εναλλακτικό όπλο για τις δύσκολες συνθήκες λόγω των πλαστικών που έχει.(Τα πλαστικά μέρη για την Benelli πωλούνται πανάκριβα σε σημείο που αξίζει απλά να αγοράσεις ολόκληρο όπλο.)Το βασικό μου κυνήγι είναι ο λαγός αλλά λίγο πολύ κυνηγάω όλα τα θήραματα. Με προβληματίζει ο μηχανισμός αερίων καθώς δεν τον έχω δουλέψει μέχρι σήμερα και οι ανάγκες του σε καθαρισμό. Επειδή έχω και άλλα όπλα δεν θέλω να κάνω μία αγορά που θα μείνει στον οπλοβαστό.

Καλησπέρα!
Είμαι σε σκέψη για την αγορά της sx4 composite (συνθετική δηλαδή). Οι κάτοχοι της μπορείτε να μου πείτε την εμπειρία σας; Μέχρι τώρα το βασικό μου όπλο είναι μία Benelli crio από την οποία είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Την Winchester σκέφτομαι να την αγοράσω σαν εναλλακτικό όπλο για τις δύσκολες συνθήκες λόγω των πλαστικών που έχει.(Τα πλαστικά μέρη για την Benelli πωλούνται πανάκριβα σε σημείο που αξίζει απλά να αγοράσεις ολόκληρο όπλο.)Το βασικό μου κυνήγι είναι ο λαγός αλλά λίγο πολύ κυνηγάω όλα τα θήραματα. Με προβληματίζει ο μηχανισμός αερίων καθώς δεν τον έχω δουλέψει μέχρι σήμερα και οι ανάγκες του σε καθαρισμό. Επειδή έχω και άλλα όπλα δεν θέλω να κάνω μία αγορά που θα μείνει στον οπλοβαστό.
Εύκολος μηχανισμός στο βαλε βγάλε δεν θα έχεις θέμα

Σίγουρα θέλει λίγο προσοχή παραπάνω στον καθάρισμα από τα Αδράνειας αλλά μέχρι εκεί

Άμα σου αρέσει το τουφέκι και σου έρχεται προχώρα

Πάρε ένα δικανάκι τότε!
Αφού έχεις παλιοκλειδαριά.
Έχω δίκανο, το οποίο χρησιμοποιώ στα κυνήγια φέρμας που κάνω και φέτος το πείρα και στα περισσότερα κυνήγια τσίχλας. Πολύ βολικό, αλλά στον λαγό θέλω την τρίτη βολή για λόγους ψυχολογίας, plus για να σιγουρέψω κανέναν τραυματισμένο.

Έχω δίκανο, το οποίο χρησιμοποιώ στα κυνήγια φέρμας που κάνω και φέτος το πείρα και στα περισσότερα κυνήγια τσίχλας. Πολύ βολικό, αλλά στον λαγό θέλω την τρίτη βολή για λόγους ψυχολογίας, plus για να σιγουρέψω κανέναν τραυματισμένο.

Καλησπέρα!
Σε σχέση με την benelli θα σου φαίνεται λίγο μπροστοβαρο σαν όπλο, έχει τελειως διαφορετικό ζύγισμα από benelli, επίσης το κοντάκι είναι πιο λεπτό από τα συνηθισμένα, οπότε ίσως θέλει λίγο χρόνο να το συνηθίσεις...όσο για το καθάρισμα, μην σε ανησυχεί καθόλου...τα αερίων πλέον ( κάτοχος beretta - win ) δεν θέλουν συχνό καθάρισμα, αν δεν ρίχνεις και πολλά φυσιγγια και μια φορά το χρόνο να την καθαρίζεις, θα λειτουργεί απροβληματιστα

Καλησπέρα!
(κάτοχος win) Αν σου "κάθετε" θα σου πρότεινα να την πάρεις με κλειστά μάτια....

Καλημερα φίλε Δημοσθένη ! Έχω την sx4 και ειναι ενα πολύ ωραίο όπλο με πολύ ωραίες κατανομες ! Σκληροτράχηλο για όλα τα τερρεν ! Αν σου πέφτει στο μάτι πάρτο ! Εγώ έκανα το λάθος και το έδωσα πριν λίγους μήνες αλλά ευτυχώς εκείνος που το πήρε δεν του έπεφτε και το ξαναπηρα πίσω ! Θα κάνεις τουφεκιές που δεν θα τις πιστευεις !
! Αυτό είναι το κανάλι μου ! Πάτα να δεις τουφεκιές

Εύκολος μηχανισμός στο βαλε βγάλε δεν θα έχεις θέμα

Σίγουρα θέλει λίγο προσοχή παραπάνω στον καθάρισμα από τα Αδράνειας αλλά μέχρι εκεί

Άμα σου αρέσει το τουφέκι και σου έρχεται προχώρα
Δεν υπαρχει ευκολότερος μηχανισμος αεριων στο καθαρισμα απο τις σειρα των SX.

Καλησπέρα!
Την πήρα με το σκεπτικό ως εναλλακτική λύση για το καρτέρι ,καθώς έχω και μια super black eagle ,και μια vinci ,και στο τέλος κατέληξα να κυνηγάω μόνο με αυτήν καρτέρι και περπατητό ,κόλλησα άσχημα μαζί της .

Back