Kostas ContraDosi
Moderator
Δε θα διαφωνισω, διοτι δεν εχει τυχη να δω ακριβως το μηχανισμο πως ειναι....η SX3 που ειχα, ηταν παιχνιδακι.Τσου!
Ο απλούστερος μηχανισμός σε αερίων είναι Beretta 300-303.
Δε θα διαφωνισω, διοτι δεν εχει τυχη να δω ακριβως το μηχανισμο πως ειναι....η SX3 που ειχα, ηταν παιχνιδακι.Τσου!
το όπλο είναι τούφεκος ,για τις δύσκολες συνθήκες ,όμως παρατήρησα επειδή έχει ματ βαφή εξωτερικά η κάνη θέλει να την περνάς λαδάκι μετά το κυνήγι γιατί αρπάζει εύκολαΤην πήρα με το σκεπτικό ως εναλλακτική λύση για το καρτέρι ,καθώς έχω και μια super black eagle ,και μια vinci ,και στο τέλος κατέληξα να κυνηγάω μόνο με αυτήν καρτέρι και περπατητό ,κόλλησα άσχημα μαζί της .
Και 304 και 1100 δύο δακτυλίδιαΤσου!
Η 304 είχε την βαλβίδα συν το ελατήριο της.Και 304 και 1100 δύο δακτυλίδια
Ναι έχει δύο πραγματικά όντως παραπάνω παρασύρθηκαν επειδή μου άρεσε περισσότερο από όλες τις μπερέτες την έχω ρίξει αλλά δεν την κατείχα ποτέΗ 304 είχε την βαλβίδα συν το ελατήριο της.
Αντίγραφο της μαξους είναι αλλά με άλλη κανηΔεν υπαρχει ευκολότερος μηχανισμος αεριων στο καθαρισμα απο τις σειρα των SX.
Η maxus ειναι αντίγραφο της sx3Αντίγραφο της μαξους είναι αλλά με άλλη κανη
Μετά που μίκρυναν τον κονο την μαξους έχουν κάποια άλλη διαφορά σαν κάνες?Αντίγραφο της μαξους είναι αλλά με άλλη κανη
Την ίδια ακριβός κάνη έχουν! Και στο ίδιο ακριβώς εργοστάσιο βγαίνουν στην Πορτογαλία. Τώρα όσοι ονειρεύονται διάφορες μάλλον θα απογοητευτούν. Απλά είναι ποιο οικονομικό όπλο έτσι το βγάζει η εταιρία χωρίς φλάντζες και δεν έχει διαφορά με την MAXUS στην τιμή μεγάλη με την MAXUS ONE 200€ διαφορά είχαν μην βλέπεις την MAXUS 2 είναι ποιο καινούριο όπλο με έξτρα διαφορά μαξιλαράκια και λοιπά.Αντίγραφο της μαξους είναι αλλά με άλλη κανη
Τον κώνο τον μίκρυναν μετά την πρώτη MAXUS που έβγαινε μαζί με την SX3 μετά βγήκε το μοντέλο MAXUS ONE εκεί μίκρυναν τον κώνο και μετά από 2 χρόνια βγήκε η SX4 έχει ακριβός την ίδια κάνη με την MAXUS ONE με κώνο 3,5εκ.Μετά που μίκρυναν τον κονο την μαξους έχουν κάποια άλλη διαφορά σαν κάνες?
Ίσως και απο τις πρώτες να έχει με κοντόΤον κώνο τον μίκρυναν μετά την πρώτη MAXUS που έβγαινε μαζί με την SX3 μετά βγήκε το μοντέλο MAXUS ONE εκεί μίκρυναν τον κώνο και μετά από 2 χρόνια βγήκε η SX4 έχει ακριβός την ίδια κάνη με την MAXUS ONE με κώνο 3,5εκ.
η δικια μου είναι από της πρώτες μαξους με τον μεγάλο κωννο σε σύγκριση με την sx4 του φίλου μου με μαμά τσοκ και τα δύο όπλα είναι μεγάλες με συγκεκριμένα φυσηγγια όμως.. ότι είναι ντουφεκαρες η sx3+4 δεν το συζητώΤην ίδια ακριβός κάνη έχουν! Και στο ίδιο ακριβώς εργοστάσιο βγαίνουν στην Πορτογαλία. Τώρα όσοι ονειρεύονται διάφορες μάλλον θα απογοητευτούν. Απλά είναι ποιο οικονομικό όπλο έτσι το βγάζει η εταιρία χωρίς φλάντζες και δεν έχει διαφορά με την MAXUS στην τιμή μεγάλη με την MAXUS ONE 200€ διαφορά είχαν μην βλέπεις την MAXUS 2 είναι ποιο καινούριο όπλο με έξτρα διαφορά μαξιλαράκια και λοιπά.
Κατά τη γνώμη μου ο βασιλιάς των beretta είναι η Α302.....Ναι έχει δύο πραγματικά όντως παραπάνω παρασύρθηκαν επειδή μου άρεσε περισσότερο από όλες τις μπερέτες την έχω ρίξει αλλά δεν την κατείχα ποτέ
Ναι το ξέρω είχα την πρώτη MAXUS δεν είχα ή έχω την sx4 για να σου πω διάφορα αλλά σίγουρα της διαφορές της έχουν σε ορισμένα φυσίγγιαη δικια μου είναι από της πρώτες μαξους με τον μεγάλο κωννο σε σύγκριση με την sx4 του φίλου μου με μαμά τσοκ και τα δύο όπλα είναι μεγάλες με συγκεκριμένα φυσηγγια όμως.. ότι είναι ντουφεκαρες η sx3+4 δεν το συζητώ
Αν ειχαν κ τις φλάτζες αλλαγώ κλίσεων, άγγιζαν την τελειώτητα θα τολμίσω να πω....για μ'ένα πάντα!!Η SX4 είναι από τα καλύτερα όπλα αερίων στην αγορά.
Λόγω τιμής Γιάννη. 800 φθηνότερηΜετά τη bereta ίσως και να είναι τα καλύτερα αερίων ,δεν ξέρω βέβαια γιατί δεν είναι η browning κατά τη γνώμη σας που είναι ίδια .
Σε αυτό ναι συμφωνώ .Λόγω τιμής Γιάννη. 800 φθηνότερη