Winchester SX4

View attachment 87531Επειδη είσαι αριστερόχειρας να σου πάρουμε 300€ επιπλέον.View attachment 87530
Η διαφορετικότητα όσο αναφορά τις σεξουαλικές προτιμήσεις έχει τακτοποιηθεί . Αυτού του είδους οι διαφορετικότητες εξακολουθούν και πληρώνονται αδρά
Πεζοδρομιακα θα έλεγα ότι η διαφορετικότητα στο θέμα του κώλου δεν έχει κανένα κόστος ενώ η διαφορετικότητα του χεριού παρά έχει.
Φαντάσου πόση σημασία έχουνε δώσει στα ζητήματα του κώλου τη σήμερον ημέρα.
.big smile.

,είναι και τα ακτοπλοϊκά!!!!
.......ναι, ναι ναι.......εχεις δικιο...κι αν το βαπορι ερθει μεσω Περσίας με κόντρα άνεμο, θα καψει κ παραπανω μαζούτ....οποτε καπως ετσι ανεβενει το κοστολογιο...

Καλησπέρα στην παρέα.
Γνώμες από κατόχους sx4;
Απόλυτα αξιόπιστο, value for money, πολύ καλές ντουφεκιες, ρίχνει από 24 και πάνω τα πάντα και δεν διαλέγει φυσίγγια. Τα τσοκ της μάνας τους είναι σχετικά πιο ανοιχτά από το αναγραφόμενο

Έχει σχετικά περίεργο κοντάκι που είτε θα το λατρέψεις είτε θα το μισήσεις.

Ότι είπαν παραπάνω. Να συμπληρώσω ότι έχει ψηλό χτένι στο κοντάκι με σχεδόν 5 χιλ διαφορά μεγάλης μικρής κλίσης. Εγώ αν την ξαναπαιρνα θα ήταν ξύλινη. Να έχεις υπόψη ότι το πλαστικό κοντάκι δεν παίρνει απολύτως τίποτα από γιατροσόφια.

Καλησπερα σε ολους,Μανωλη σου την προτεινω αανεπιφυλακτα,την κυνηγαω σε λαγο,σε φασσες,πολυ καλες τουφεκιες,

Ισως να σου χρειαστει καποιο τσοκ πιο σφιχτο,εγω πηρα ,αλλα τελειακ το εδωσα και την κυνηγω με τα μαμα,και ειμαι υπερ ευχαριστημενος.

Αυτο που θα ηθελα να εχει αλλα δεν το εχει ειναι συστημα cut-off,αλλα οκ δεν εγινε και κατι.Αυτα φιλε απο μενα

Καλησπέρα σε όλους,
νέος κάτοχος κι εγώ μιας αριστερής SX4, 71cm, μετά από πολλές αναβολές και αλλαγές γνώμης!
Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους του forum, που μπαίνοντας στον κόπο να απαντούν σε ερωτήσεις, με βοήθησαν στην επιλογή μου και γενικά για τη βοήθεια που προσφέρεται, σε θέματα που μας απασχολούν.
Ακριβώς όπως και ο συνάδελφος @ARIAN , ενώ παράγγειλα την 3" απλή magnum και το είχα ρωτήσει τρεις φορές (!), τελικά παρέλαβα την 3 1/2" super magnum, αλλά την κράτησα, γιατί άλλη μία αναβολή θα ήταν πιο ψυχοφθόρα από αυτή τη διαφορά!
Περιμένω να βγει και το δελτίο κατοχής για εντυπώσεις.
1730321116687.jpg1730321135251.jpg

Back