Winchester SX4

Αν η σύγκλιση κανης-ριγας είναι τέτοια που η βολή πηγαίνει ψηλότερα,οποία φλάντζα και να βάλουμε,ψηλότερα θα πηγαίνει.
Λέμε για την περίπτωση να ρίχνουμε με την εικόνα που έχουμε συνηθίσει να το κάνουμε με αλλο οπλο που δεν έχει αυτή την ιδιαιτερότητα.
Συμφωνώ , αυτό ακριβώς γίνεται στις sx4

Εξαρτάται τα κυνήγια που κάνεις, σε καρτεροκυνηγια τσίχλα, φασσα, παπί, πολλοί προτιμούν το όπλο να ψηλοτουφεκαει, το πάνω κάτω το βρίσκεις, το αριστερά δεξιά είναι το θέμα
Φιλε δεν ειναι απο κοντακι κι εχουν υποθει αρκετα. Το στησιμο του οπλου ριναι να ψηλοτουφεκαει και πολυ κακως.αν θελω να ψηλοτουφεκαει το οπλο,ας μας αφησει η εταιρια τα περιθωρια να το κανουμε μονοι μας.
Οταν ένα όπλο ψηλοτουφεκαει,δεν καταλαβα ποτέ γιατι βολευει αυτο;δασσες και παπια λες,πως θα το καταβαλει στα 35 40 μετρα ενα τετοιο θηραμα σε μια τραβερσα;θα ελπιζεις στην κατω περιφερεια;

Ποιοτικα και χωρις τις φλαντζες,ειναι οτι χειροτερο εχει βγαλει η browning winchester σε σχεση με ολα της τα μοντελα διευρυμενου αυλου.γνωμη μου. Επειτα δεν καταλαβα γιατι εχει ανοιξει ειδικο θεμα γι αυτο το οπλο και τα + - του,ενω ειναι πανω κατω ιδια με την σχ3 που κι εκεινη ουτε οι φλαντζες την σωζουν

Λες και εχουν σοβαρο κοστος οι φλατζες. Συν οτι πρεπει να ταιριαξεις απο προηγουμενο μοντελο και να κανεις πατεντες.
Μα το θεμα ειναι πως ειχαν κανει και προμοσιον στο γεγονος πως κατασκευαστηκε ενα κοντακι που θα καθετε σε ολους,με τετοιες προδιαγραφες.γνωστος ελληνας εμπορος γιουτιουμπερ τετοιες μλκς ελεγε και στις παρουσιασεις και στους πελατες.
Κι αυτες που βγαλανε δεν θα κανουν δουλεια.περαν του οτι τα κοντακια ειναι αθλια,δεν ειναι μονο εκει το θέμα

Οταν ένα όπλο ψηλοτουφεκαει,δεν καταλαβα ποτέ γιατι βολευει αυτο;δασσες και παπια λες,πως θα το καταβαλει στα 35 40 μετρα ενα τετοιο θηραμα σε μια τραβερσα;θα ελπιζεις στην κατω περιφερεια;
Είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό κυνηγών και σκοπευτών που βολεύονται από το ψηλοτουφεκισμα του όπλου.
Είναι ξεκάθαρα θέμα εικόνας και τρόπου.
Ένα όπλο που είναι στημένο να ρίχνει 50-50, ενδεχομένως,οδηγεί τον χρήστη στο να σηκώσει κεφάλι,για να δει...τι έκανε.
Και καλά να το κάνει μετά την βολή!
Αν το κάνει πριν πατήσει,θα βρεθεί από πάνω η τουφεκιά του και δεν θα καταλάβει που πήγε.
Ένα όπλο που ψιλοτουφεκαει ελαφρά και ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι το κάνει,ΑΝ έχουμε μάθει να μπαίνουμε χαμηλότερα και να παρακολουθούμε τον στόχο πάνω από την κάνη,είναι μια χαρά.

Εξυπηρετεί και στις πολυ οριακές βολες,εκεί που έχει αρχίσει το drop των σκαγιων. :)

Είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό κυνηγών και σκοπευτών που βολεύονται από το ψηλοτουφεκισμα του όπλου.
Ένα όπλο που είναι στημένο να ρίχνει 50-50, ενδεχομένως,οδηγεί τον χρήστη στο να σηκώσει κεφάλι,για να δει...τι έκανε.
Αν το κάνει πριν πατήσει,θα βρεθεί από πάνω η τουφεκιά του και δεν θα καταλάβει που πήγε.
Ένα όπλο που ψιλοτουφεκαει ελαφρά και ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι το κάνει,ΑΝ έχουμε μάθει να μπαίνουμε χαμηλότερα και να παρακολουθούμε τον στόχο πάνω από την κάνη,είναι μια χαρά.

Εξυπηρετεί και στις πολυ οριακές βολες,εκεί που έχει αρχίσει το drop των σκαγιων. :)
Συμφωνω φιλε αλλα γιατι να βαλει σε ενα τετοιο τρυπακι μια εταιρια τον κυνηγο;

Εμένα με έχει βολέψει αφάνταστα το ελαφρι ψιλοτουφεκισμα την BE λόγο ρίγας έχω αυξήσει της επιτυχίες μου πάνω από 60% στα κυνήγια που κάνω! Βέβαια έχω χάσει αρκετά στεκουμενα μέχρι να βρω που πρέπει να σημαδεύω 😂😂😂

Συμφωνω φιλε αλλα γιατι να βαλει σε ενα τετοιο τρυπακι μια εταιρια τον κυνηγο;
Δημήτρη,είναι "τρυπάκι"για κάποιον που τουφεκαει"βουλωτα",που σκεπάζει.
Για κάποιον που ρίχνει πιο "τραπισια"είναι βολικό.

Σημειωτέον ότι η δεύτερη κατηγορία είναι μεγαλύτερη. :)

Καταρχας καλοριζικη κ να τη χαρεις. επειδη εχω βαλει κ εγω στο ματι την SX4 camo mobuc,εψαξα κ μου ειπαν οτι δεν παιρνει τις κλισεις SX3.πρεπει να μας πει καποιος ψαγμενος αν μπορουμε να βαλουμε κλισεις στην SX4. και κατι αλλο,ο κοσμος πρεπει να μαθαινει τι λεει ο καθενας που κανει τον ειδικο στο πως ερχεται το κοντακι.κ εξηγουμαι,ειμαι στην εκθεση στο μοναδικο περιπτερο που εχει SX4 συνθετικη καινουργια,επωμιζω κ μου λεει ο (ειδικος) θελει στριψιμο το κοντακι!!!!τον ρωταω δεν εχουμε κλισεις?οχι κ πως θα γινει?με ζεσταμα σιγα-σιγα θα στριψει οσες μοιρες χρειαζεται!!!τα συμπερασματα δικα σας. φιλε Κωστα αν δεν παιρνει κλισεις υπαρχει κατι αλλο αλλα θα το αφησουμε τελευταιο.
Απλά δεν το παίρνεις αν δεν σου κάθεται.οαρε κάτι άλλο

Απλά δεν το παίρνεις αν δεν σου κάθεται.οαρε κάτι άλλο
Το θέμα είναι ότι στο κατάστημα και εγώ που το δοκίμασα μια χαρά μου καθόταν αλλά στο κυνήγι δεν ξέρεις αν δεν κάνεις δοκιμές το καλύτερο είναι να το έχει κάποιος να το δεις στο σκοπευτήριο

Το θέμα είναι ότι στο κατάστημα και εγώ που το δοκίμασα μια χαρά μου καθόταν αλλά στο κυνήγι δεν ξέρεις αν δεν κάνεις δοκιμές το καλύτερο είναι να το έχει κάποιος να το δεις στο σκοπευτήριο
Σιγουρα χρειαζονται δοκιμες

Όπως και να χει είναι μέγιστη μαλακία της winchester η οποία υποτίθεται ότι βγάζει μία ανανεωμένη έκδοση της sx3 και τελικά μόνο ανανεωμένη δεν θεωρείται αφού δεν διαθέτει καν φλάντζες
Θα μπορούσε να βάλει όντως. Σιγά το κόστος. Στο κάτω κάτω ας το έβαζε στην τιμή. Θα είχε και πολύ περισσότερες πωλήσεις.

Θα μπορούσε να βάλει όντως. Σιγά το κόστος. Στο κάτω κάτω ας το έβαζε στην τιμή. Θα είχε και πολύ περισσότερες πωλήσεις.
Μετά απορουμαι για την πρωτοπορία σε ντιζαιντ και πωλήσεις των Ιταλών έχουν βάλει φλάντζες και σε αλληλεπιθετο η beneli και πάει η wintsister και χρωμιωνει πλέον και βγάζει νέο μοντέλο για τους μονοκόμματους μόνο και αυτούς που θέλουν να πάνε αυτοί στο ντουφέκι όχι να έρθει το ντουφέκι σε αυτούς.Μερικες φορές το μάρκετινγκ τμήμα κάνει και μαλακίες τι να πούμε.Αλλοι πάνε στον Άρη και άλλοι σταματάνε τη προσπάθεια και πάνε μέχρι το δίπλα χωριό το ταξίδι τους .Ταξίδι είναι και αυτό σου λέει.

Αυτο που εχει επιλεξει η εταιρεια αυτη να προσφερει αυτογεμη χωρις φλατζες ρυθμισης του κοντακιου ειναι αδιανοητο δεν βρισκει ερεισμα λογικης.Και ειναι και ενας σοβαρος λογος αποτροπης για την αγορα της παρολο που ειναι πολυ καλο οπλο.Κριμα.

Back