Με δυο θα κυνηγάωAρκει να εχεις μονο ενα οπλο.
Με δυο θα κυνηγάωAρκει να εχεις μονο ενα οπλο.
'Εχει ξύλινο κοντάκι και μπορεί να παίρνει μετατροπή. Αν ήταν συνθετικό δε γίνεται τίποτα.Αν το κοντάκι βαράει λαθοσ όσο χρόνο και να ξοδεψει τσάμπα κοπωσ αφού δεν έχει φλαντζεσ για αλλαγές κλησεον ...το μόνο που τον σωζη είναι κοντάκι καινουργιο
Εγώ θα έλεγα να προσέχουμε τι αγωραζουμε προπαντός αν έχουμε παράξενα μετρα ...ασ ρωτήσει το παιδί ένα κοντακα να δει τι μπορεί να γίνει'Εχει ξύλινο κοντάκι και μπορεί να παίρνει μετατροπή. Αν ήταν συνθετικό δε γίνεται τίποτα.
Η ρίγα με το σκοπευτικό ήταν το θέμα . Με τα αλλα δυο όπλα που έχω και τα αλλα δυο του πεθερού μου δεν υπήρξε κανένα θέμα ποτε.Εγώ θα έλεγα να προσέχουμε τι αγωραζουμε προπαντός αν έχουμε παράξενα μετρα ...ασ ρωτήσει το παιδί ένα κοντακα να δει τι μπορεί να γίνει
Είδα ότι το κοντάκι σε αυτά τα όπλα δεν φταίει . Είναι η ρίγα με το σκοπευτικό που σημαδεύουν πιο πάνω , μου τα είπε και ένας οπλουργος που ασχολήθηκε με την συγκεκριμένη μάρκα μοντέλο . Ελπίζω να είναι γρήγορο σαν όπλο και χωρίς προβλήματα'Εχει ξύλινο κοντάκι και μπορεί να παίρνει μετατροπή. Αν ήταν συνθετικό δε γίνεται τίποτα.
Ποιο σκοπευτικο έβαλες;δεν είχα κάποιο θέμα με τα προηγούμενα όπλα επομένως η επωμιση δεν στέκει (κυνηγάω πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα ). Βγήκε εντελώς το κοντάκι και πάλι με λέιζερ έφευγε εντελώς η σκόπευση (δεν χρειάζεται κοντάκι ) . Άλλαξα σκοπευτικό και το όπλο ήρθε στα ίσα του . Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας
Ένα της hi viz το m300
Απλά ειναι ψηλότερο με οτι αυτο συνεπαγεται με δεδομενο την υπερυψωμένη ρηγα.Τι διαφορά έχει με το μαμά?
Η ρίγα δεν φταίει ούτε το στόχαστρο, όλα ξεκινάνε από την εταιρεία που δεν συνοδεύει το όπλο με φλάντζες, να το φέρεις κάπως στα μέτρα σου. Και άλλα πολλά όπλα έχουν υπερυψωμένοι ρίγα, σκοπευτικά και κυνηγετικά. Είναι αδιανόητο να προσαρμόζεται ο χρήστης στα μέτρα του όπλου, το αντίστροφο πρέπει να γίνεται.Είδα ότι το κοντάκι σε αυτά τα όπλα δεν φταίει . Είναι η ρίγα με το σκοπευτικό που σημαδεύουν πιο πάνω , μου τα είπε και ένας οπλουργος που ασχολήθηκε με την συγκεκριμένη μάρκα μοντέλο . Ελπίζω να είναι γρήγορο σαν όπλο και χωρίς προβλήματα
δεν είχα κάποιο θέμα με τα προηγούμενα όπλα επομένως η επωμιση δεν στέκει (κυνηγάω πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα ). Βγήκε εντελώς το κοντάκι και πάλι με λέιζερ έφευγε εντελώς η σκόπευση (δεν χρειάζεται κοντάκι ) . Άλλαξα σκοπευτικό και το όπλο ήρθε στα ίσα του . Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας
Σε ολα τα οπλα που ψηλοτουφεκανε κ δεν πειραζεις την πισω πλευρα (κοντακι) την ραχη η το πιτσ για να κατεβη η τουφεκια με την εικονα που εχεις ,μετα πειραζουν την εικονα δηλ μπροστα βαζεις ενα πιο ψηλο στοχαστρο κ αλλαζει η εικανα που τοποθετης την καννη στο στοχοΕίδα ότι το κοντάκι σε αυτά τα όπλα δεν φταίει . Είναι η ρίγα με το σκοπευτικό που σημαδεύουν πιο πάνω , μου τα είπε και ένας οπλουργος που ασχολήθηκε με την συγκεκριμένη μάρκα μοντέλο . Ελπίζω να είναι γρήγορο σαν όπλο και χωρίς προβλήματα
Έχει καστ η είναι ίσιο;Έγινα και εγώ πρόσφατα κάτοχος μιας sx4.
Σε πίνακα δεν την έχω ρίξει να δω τι κάνει...το διαφορετικό που με ξένισε λιγο σχετικά με την beretta, είναι το λεπτότερο κοντακι, εγώ εκεί είδα την διαφορά, ασφαλή συμπεράσματα δεν έχω βγάλει από τις 5 φορές που την κυνήγησα...σε λίγο καιρό που θα ξεκινήσω σκοπευτήριο, θα ασχοληθώ εκτενέστερα
ΟλόισιοΈχει καστ η είναι ίσιο;
Έχει καστ η είναι ίσιο;
Έχω ακούσει περιστατικό (ανεπιβεβαίωτο) για ελάχιστο κάστ ον. Δεν πίστεψα γιατί ήμουν κάτοχος.Ολόισιο