Winchester SX4

Εγώ θα έλεγα να προσέχουμε τι αγωραζουμε προπαντός αν έχουμε παράξενα μετρα ...ασ ρωτήσει το παιδί ένα κοντακα να δει τι μπορεί να γίνει
Η ρίγα με το σκοπευτικό ήταν το θέμα . Με τα αλλα δυο όπλα που έχω και τα αλλα δυο του πεθερού μου δεν υπήρξε κανένα θέμα ποτε.

'Εχει ξύλινο κοντάκι και μπορεί να παίρνει μετατροπή. Αν ήταν συνθετικό δε γίνεται τίποτα.
Είδα ότι το κοντάκι σε αυτά τα όπλα δεν φταίει . Είναι η ρίγα με το σκοπευτικό που σημαδεύουν πιο πάνω , μου τα είπε και ένας οπλουργος που ασχολήθηκε με την συγκεκριμένη μάρκα μοντέλο . Ελπίζω να είναι γρήγορο σαν όπλο και χωρίς προβλήματα

δεν είχα κάποιο θέμα με τα προηγούμενα όπλα επομένως η επωμιση δεν στέκει (κυνηγάω πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα ). Βγήκε εντελώς το κοντάκι και πάλι με λέιζερ έφευγε εντελώς η σκόπευση (δεν χρειάζεται κοντάκι ) . Άλλαξα σκοπευτικό και το όπλο ήρθε στα ίσα του . Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας
Ποιο σκοπευτικο έβαλες;

Είδα ότι το κοντάκι σε αυτά τα όπλα δεν φταίει . Είναι η ρίγα με το σκοπευτικό που σημαδεύουν πιο πάνω , μου τα είπε και ένας οπλουργος που ασχολήθηκε με την συγκεκριμένη μάρκα μοντέλο . Ελπίζω να είναι γρήγορο σαν όπλο και χωρίς προβλήματα
Η ρίγα δεν φταίει ούτε το στόχαστρο, όλα ξεκινάνε από την εταιρεία που δεν συνοδεύει το όπλο με φλάντζες, να το φέρεις κάπως στα μέτρα σου. Και άλλα πολλά όπλα έχουν υπερυψωμένοι ρίγα, σκοπευτικά και κυνηγετικά. Είναι αδιανόητο να προσαρμόζεται ο χρήστης στα μέτρα του όπλου, το αντίστροφο πρέπει να γίνεται.

Όταν επωμισα μια sx4 σε κατάστημα γιατί σκέφτομουν την αγορά της, μου καθόταν πολλή καλά...... βέβαια αυτό είναι η μισή αλήθεια..... γιατί άλλο να το επωμιζης στο κατάστημα και άλλο στο κυνηγότοπο απέναντι στο θήραμα.

Αν η σύγκλιση κανης-ριγας είναι τέτοια που η βολή πηγαίνει ψηλότερα,οποία φλάντζα και να βάλουμε,ψηλότερα θα πηγαίνει.
Λέμε για την περίπτωση να ρίχνουμε με την εικόνα που έχουμε συνηθίσει να το κάνουμε με αλλο οπλο που δεν έχει αυτή την ιδιαιτερότητα.

δεν είχα κάποιο θέμα με τα προηγούμενα όπλα επομένως η επωμιση δεν στέκει (κυνηγάω πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα ). Βγήκε εντελώς το κοντάκι και πάλι με λέιζερ έφευγε εντελώς η σκόπευση (δεν χρειάζεται κοντάκι ) . Άλλαξα σκοπευτικό και το όπλο ήρθε στα ίσα του . Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας
Σε ολα τα οπλα που ψηλοτουφεκανε κ δεν πειραζεις την πισω πλευρα (κοντακι) την ραχη η το πιτσ για να κατεβη η τουφεκια με την εικονα που εχεις ,μετα πειραζουν την εικονα δηλ μπροστα βαζεις ενα πιο ψηλο στοχαστρο κ αλλαζει η εικανα που τοποθετης την καννη στο στοχο

Έγινα και εγώ πρόσφατα κάτοχος μιας sx4.
Σε πίνακα δεν την έχω ρίξει να δω τι κάνει...το διαφορετικό που με ξένισε λιγο σχετικά με την beretta, είναι το λεπτότερο κοντακι, εγώ εκεί είδα την διαφορά, ασφαλή συμπεράσματα δεν έχω βγάλει από τις 5 φορές που την κυνήγησα...σε λίγο καιρό που θα ξεκινήσω σκοπευτήριο, θα ασχοληθώ εκτενέστερα

Έγινα και εγώ πρόσφατα κάτοχος μιας sx4.
Σε πίνακα δεν την έχω ρίξει να δω τι κάνει...το διαφορετικό που με ξένισε λιγο σχετικά με την beretta, είναι το λεπτότερο κοντακι, εγώ εκεί είδα την διαφορά, ασφαλή συμπεράσματα δεν έχω βγάλει από τις 5 φορές που την κυνήγησα...σε λίγο καιρό που θα ξεκινήσω σκοπευτήριο, θα ασχοληθώ εκτενέστερα
Έχει καστ η είναι ίσιο;

Αν η σύγκλιση κανης-ριγας είναι τέτοια που η βολή πηγαίνει ψηλότερα,οποία φλάντζα και να βάλουμε,ψηλότερα θα πηγαίνει.
Λέμε για την περίπτωση να ρίχνουμε με την εικόνα που έχουμε συνηθίσει να το κάνουμε με αλλο οπλο που δεν έχει αυτή την ιδιαιτερότητα.
Συμφωνώ , αυτό ακριβώς γίνεται στις sx4

Εξαρτάται τα κυνήγια που κάνεις, σε καρτεροκυνηγια τσίχλα, φασσα, παπί, πολλοί προτιμούν το όπλο να ψηλοτουφεκαει, το πάνω κάτω το βρίσκεις, το αριστερά δεξιά είναι το θέμα
Φιλε δεν ειναι απο κοντακι κι εχουν υποθει αρκετα. Το στησιμο του οπλου ριναι να ψηλοτουφεκαει και πολυ κακως.αν θελω να ψηλοτουφεκαει το οπλο,ας μας αφησει η εταιρια τα περιθωρια να το κανουμε μονοι μας.
Οταν ένα όπλο ψηλοτουφεκαει,δεν καταλαβα ποτέ γιατι βολευει αυτο;δασσες και παπια λες,πως θα το καταβαλει στα 35 40 μετρα ενα τετοιο θηραμα σε μια τραβερσα;θα ελπιζεις στην κατω περιφερεια;

Ποιοτικα και χωρις τις φλαντζες,ειναι οτι χειροτερο εχει βγαλει η browning winchester σε σχεση με ολα της τα μοντελα διευρυμενου αυλου.γνωμη μου. Επειτα δεν καταλαβα γιατι εχει ανοιξει ειδικο θεμα γι αυτο το οπλο και τα + - του,ενω ειναι πανω κατω ιδια με την σχ3 που κι εκεινη ουτε οι φλαντζες την σωζουν

Λες και εχουν σοβαρο κοστος οι φλατζες. Συν οτι πρεπει να ταιριαξεις απο προηγουμενο μοντελο και να κανεις πατεντες.
Μα το θεμα ειναι πως ειχαν κανει και προμοσιον στο γεγονος πως κατασκευαστηκε ενα κοντακι που θα καθετε σε ολους,με τετοιες προδιαγραφες.γνωστος ελληνας εμπορος γιουτιουμπερ τετοιες μλκς ελεγε και στις παρουσιασεις και στους πελατες.
Κι αυτες που βγαλανε δεν θα κανουν δουλεια.περαν του οτι τα κοντακια ειναι αθλια,δεν ειναι μονο εκει το θέμα

Back