Winchester SX4

Αν είναι να έρθει το κοντάκι με φλατζα (μαμισια,τροποποιημένη η κατασκευή),
ποιος ο λόγος να πειραχτει αυτό καθαυτό το κοντάκι?
Αν παρ'ολες τις προσπάθειες τελικά ΔΕΝ έρθει εκεί που θέλουμε τι έχουμε?
Ένα κοντάκι πειραγμενο το οποίο και να θέλουμε να το διώξουμε δεν θα μπορούμε η αν τα καταφέρουμε θα το δώσουμε κοψοχρονια!!

Υπόψη ότι για να κάνουμε δουλίτσα με την μπροστινή φλατζα,απαραίτητη προϋπόθεση είναι να "ακούει"και στην πίσω(μεταλλική),να υπάρχει περιθώριο.
To the point ο μάστορας.

Η πρώτη φλάτζα είναι από sx3, η δεύτερη είναι τροποποιημένη για sx4. Πιστεύω να σε κάλυψα.
View attachment 87418
Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα την βρει, γιατί το συγκεκριμένο κατάστημα είναι Αμερική...και από Αμερική, ξεχάστε τα ανταλλακτικά

Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα την βρει, γιατί το συγκεκριμένο κατάστημα είναι Αμερική...και από Αμερική, ξεχάστε τα ανταλλακτικά
Φοράει τις ίδιες με brow gold/maxus 1. Εγώ όταν μαλακίστηκα με αυτή την πατέντα αυτές χρησιμοποίησα και τις πήρα από τη μετπλαστ, μέσω του Καλκατζάκου.

Φοράει τις ίδιες με brow gold/maxus 1. Εγώ όταν μαλακίστηκα με αυτή την πατέντα αυτές χρησιμοποίησα και τις πήρα από τη μετπλαστ, μέσω του Καλκατζάκου.
Κατάφερες να το φέρεις στα μέτρα σου ;

Δεν παίρνει τίποτα η SX4, εκτός από μήκος με τις φέτες που έχει. Ή θα προσαρμοστείς πάνω στο τουφέκι ή θα τροποποιήσεις το υπάρχον ή αν δεν τροποποιείται φτιάχνεις άλλο κοντάκι στο μέτρα σου. Αφού φεύγει μόνο πάνω, κούμπωσε στο μάγουλο πιό βαθιά, σε συνδυασμό με μάκρυμα του κοντακίου. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό θες περίπου 5 χιλιοστά κάτω στο κοντάκι. Μάλλον είναι εφικτή η τροποποίηση του υπάρχοντος. Σε κάθε περίπτωση μη το σκεφτείς καν για λύγισμα με ζέσταμα. Θα μαμηθούν τα πάντα. Μιλάω για να στο πλανίσει ο
Θα έρθει αν πειράξω κοντάκι ή φταίει το σκοπευτικό με την ρίγα ;

Κατάφερες να το φέρεις στα μέτρα σου ;
Όχι. Προσαρμόστηκα εγώ πάνω του. Είχα το πλαστικό και δεν έπαιρνε τίποτα
Θα έρθει αν πειράξω κοντάκι ή φταίει το σκοπευτικό με την ρίγα ;
Μίλησα με οπλουργους και μου είπαν δεν γίνεται τίποτα διότι το πρόβλημα είναι στην ρίγα με το σκοπευτικό . Έτσι λειτουργεί αυτό το όπλο κτλ
Πιστεύω θα 'ερθει. Μήπως οι οπλουργοί θεωρούν ότι χρησιμοποιείς ρίγα και ακίδα? Αν κάνεις διοφθαλμή σκόπευση αγνοώντας ρίγα και ακίδα δεν βλέπω λόγο να μην το φέρεις. Μη τα θεωρήσεις γκαραντί αυτά που λέω, δεν είμαι ειδικός. Δε ρωτάς και κανένα που ασχολέιται με κοντάκια και μετροληψίες?
Κάνε το εξής αν μπορείς για να διαπιστώσεις αν ακούει το κοντάκι:
Βάλε με ταινία κάτι (πχ. φύλα φελού) στο χτένι για να σηκωθεί (μειωθεί η κλιση) και ρίξε. Αν φύγει πιό πάνω η τουφεκιά απ' ότι τώρα, σημαίνει ότι το κοντάκι ακούει σε μετατροπή. Βέβαια κάνοντας διόφθαλμη σκόπευση, αγνοώντας ρίγα και ακίδα γιατί αν τα χρησιμοποιείς, ότι και να κα΄νεις στο κοντάκι δε θα έχει νόημα.

Διοφθαλμη κάνω με όλα τα όπλα που έχω! Φλατζα θα περάσω από browning και θα βάλω πίσω στο κοντάκι για αρχή μια φέτα επιμήκυνσης επάνω 6mm και κάτω θα το φέρω 2mm . Με άλλο σκοπευτικό μεγαλύτερο έχει διορθωθεί 60%

Όχι. Προσαρμόστηκα εγώ πάνω του. Είχα το πλαστικό και δεν έπαιρνε τίποτα

Πιστεύω θα 'ερθει. Μήπως οι οπλουργοί θεωρούν ότι χρησιμοποιείς ρίγα και ακίδα? Αν κάνεις διοφθαλμή σκόπευση αγνοώντας ρίγα και ακίδα δεν βλέπω λόγο να μην το φέρεις. Μη τα θεωρήσεις γκαραντί αυτά που λέω, δεν είμαι ειδικός. Δε ρωτάς και κανένα που ασχολέιται με κοντάκια και μετροληψίες?
Κάνε το εξής αν μπορείς για να διαπιστώσεις αν ακούει το κοντάκι:
Βάλε με ταινία κάτι (πχ. φύλα φελού) στο χτένι για να σηκωθεί (μειωθεί η κλιση) και ρίξε. Αν φύγει πιό πάνω η τουφεκιά απ' ότι τώρα, σημαίνει ότι το κοντάκι ακούει σε μετατροπή. Βέβαια κάνοντας διόφθαλμη σκόπευση, αγνοώντας ρίγα και ακίδα γιατί αν τα χρησιμοποιείς, ότι και να κα΄νεις στο κοντάκι δε θα έχει νόημα.
Αύριο θα κάνω το κόλπο με το χτένι και θα γράψω ξανά

Αν ξοδέψεις πολύ χρόνο με το τουφέκι και με την επώμιση σου θα το μάθεις. Θέλει όμως υπομονή και αρκετές δοκιμές για να αποκτήσεις μνήμη μυών
Αν το κοντάκι βαράει λαθοσ όσο χρόνο και να ξοδεψει τσάμπα κοπωσ αφού δεν έχει φλαντζεσ για αλλαγές κλησεον ...το μόνο που τον σωζη είναι κοντάκι καινουργιο

Αν το κοντάκι βαράει λαθοσ όσο χρόνο και να ξοδεψει τσάμπα κοπωσ αφού δεν έχει φλαντζεσ για αλλαγές κλησεον ...το μόνο που τον σωζη είναι κοντάκι καινουργιο
'Εχει ξύλινο κοντάκι και μπορεί να παίρνει μετατροπή. Αν ήταν συνθετικό δε γίνεται τίποτα.

Για να μη δίνω λάθος εντυπώσεις:
Αν και ξύλινο το κοντάκι δεν είναι σίγουρο αν παίρνει μετατροπή στις διαστάσεις του και πόσο. Ένας μάστορας θα βγάλει πόρισμα. Έχω φτιάξει κοντάκι εξ αρχής, επειδή στο εργοστασιακό δεν γινόταν τίποτα που να ήταν πρακτικό και αισθητικά ωραίο. Θα έβγαινε έκτρωμα.

'Εχει ξύλινο κοντάκι και μπορεί να παίρνει μετατροπή. Αν ήταν συνθετικό δε γίνεται τίποτα.
Εγώ θα έλεγα να προσέχουμε τι αγωραζουμε προπαντός αν έχουμε παράξενα μετρα ...ασ ρωτήσει το παιδί ένα κοντακα να δει τι μπορεί να γίνει

Το καλύτερο πηγαίνεις σε κάποιον που ασχολειται με κοντάκια να σε δει να επωμισεις να σου πει.Για να μην σε ενδιαφέρει η άποψη κοντάκια πρέπει να έχεις σταθερότερη επωμιση και να κάνεις τεστ που ρίχνει το όπλο.

δεν είχα κάποιο θέμα με τα προηγούμενα όπλα επομένως η επωμιση δεν στέκει (κυνηγάω πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα ). Βγήκε εντελώς το κοντάκι και πάλι με λέιζερ έφευγε εντελώς η σκόπευση (δεν χρειάζεται κοντάκι ) . Άλλαξα σκοπευτικό και το όπλο ήρθε στα ίσα του . Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας

Back