Κατα Εκει παει η δουλειαγιατί δεν το πας σε έναν οπλουργό Βαγγέλη ;
Κατα Εκει παει η δουλειαγιατί δεν το πας σε έναν οπλουργό Βαγγέλη ;
Στο μαστό της κάννης σου που έρχονται τα αέρια προς το πιστόνι....το λαστιχάκι (oring) υπάρχει....;;;;Το πρωτο που κοιταξα ηταν. Πεντακαθαρη
Οταν λες τον μαστο εννοεις εκει που ειναι και οι 2 τρυπες για τα αερια; το αλλαξα το λαστιχακι μπας και ειναι απο εκει. Το ελατηριο στο πιστονι φαινεται καλο.πως διαιρειται Το πιστονι;Στο μαστό της κάννης σου που έρχονται τα αέρια προς το πιστόνι....το λαστιχάκι (oring) υπάρχει....;;;;
Αλλιώς φιλαράκι...το νου σου το πιστόνι....μην έχει κάνει κανένα κρακ το ελατήριο στο εσωτερικό του.....
Δν εξηγείται αλλιώς.
Βαγγέλι το πιστόνι ήταν το μόνο που δν τόλμησα να λύσω.....δίσταζα.....αλλιώς θα το είχα κάνει βίδες....Οταν λες τον μαστο εννοεις εκει που ειναι και οι 2 τρυπες για τα αερια; το αλλαξα το λαστιχακι μπας και ειναι απο εκει. Το ελατηριο στο πιστονι φαινεται καλο.πως διαιρειται Το πιστονι;
Δν καταλαβαίνω την ορολογία ...Χρυσό δακτυλίδη......Επιστρεφω παλι με το θεμα εμπλοκες σε sx3. To χρυσο δαχτυλιδι Στην αποθηκη τι ειναι;
εχει ενα δαχτυλιδι χρυσου χρωματος, μαλλον μπρουτζινοΔν καταλαβαίνω την ορολογία ...Χρυσό δακτυλίδη......
To πιστόνι πρέπει να εννοεί....Δν καταλαβαίνω την ορολογία ...Χρυσό δακτυλίδη......
Λογικά ναι ρε Δημήτρη.To πιστόνι πρέπει να εννοεί....
Βαγγέλη αυτο λες ;
Ανάλογα το σωλήνα τις αποθήκης δεν είχαν όλες δαχτυλίδι κυρίως οι παλιοτερες αλλά από είδα οι 20αρες έχουν αυτό στην φωτογραφίαΟχι κυριοι δεν ειμαι τοσο ασχετος. Η φωτογραφια ειναι απο το ιντερνετ
Το δικο μου ειναι 12αρι. Και ειναι 11 ετων, μολις ειχαν κυκλοφορησει ελλαδαΑνάλογα το σωλήνα τις αποθήκης δεν είχαν όλες δαχτυλίδι κυρίως οι παλιοτερες αλλά από είδα οι 20αρες έχουν αυτό στην φωτογραφία
Βαγγέλη δν σε είπε κανείς άσχετο...Απλά ψάχνώμαστε να βρούμε από τη μπορεί να προέρχεται η εμπλοκή.....εγώ πάντος δν το έχω συναντήσει αυτό το δαχτυλίδι σε SX3 Cal.12........Οχι κυριοι δεν ειμαι τοσο ασχετος. Η φωτογραφια ειναι απο το ιντερνετ
Ολοι ασχετοι ειμαστε λιγο πολυ...απλα αμα ολοι μαζι κανουμε μια προσπαθεια ισωςβγει καμμια εξυπνη λυσηΤο δικο μου ειναι 12αρι. Και ειναι 11 ετων, μολις ειχαν κυκλοφορησει ελλαδα
Πήγαινε σε οπλουργό να το δεί Βαγγέλη....Κι αν δούλεψε φέτος το όπλο,αυτό δν έχει να κάνει....ίσως κάτι έτυχε να είναι ελαττωματικό....Πήγαινέ το δν είναι ντροπή...Δεν αλλαξα ποτε, το οπλο φετος δουλεψε. Ο πατερας μου το πολυ να ειχε ριξει 100 φυσιγγια
Λοιπον μολις γυρισα απο οπλουργο , το ελυσε ο ανθρωπος το οπλο ειδε οτι ηταν καθαρο, ειδε και μετρησε αν υπαρχει φθορα καπου, το θεμα ειπε πως ηταν το δαχτυλιδι στην αποθηκαη, ειχε λεει φθαρει και σκαλωνε εστω και λιγο το πιστονι. Το αλλαξε το δοκιμασε ηταν οκ. Μου ειπε αν το ξανακανει να του το παω χωρις χρεωση γιατι μπορει να φταιει κατι αλλο. Του φανηκε βεβαια παραξενο να κανει εμπλοκες για την κατασταση του.Πήγαινε σε οπλουργό να το δεί Βαγγέλη....Κι αν δούλεψε φέτος το όπλο,αυτό δν έχει να κάνει....ίσως κάτι έτυχε να είναι ελαττωματικό....Πήγαινέ το δν είναι ντροπή...
Σου ευχόμαστε όλοι να είναι αυτό!διαφορετικά....πάει για τα X files το όπλο....Λοιπον μολις γυρισα απο οπλουργο , το ελυσε ο ανθρωπος το οπλο ειδε οτι ηταν καθαρο, ειδε και μετρησε αν υπαρχει φθορα καπου, το θεμα ειπε πως ηταν το δαχτυλιδι στην αποθηκαη, ειχε λεει φθαρει και σκαλωνε εστω και λιγο το πιστονι. Το αλλαξε το δοκιμασε ηταν οκ. Μου ειπε αν το ξανακανει να του το παω χωρις χρεωση γιατι μπορει να φταιει κατι αλλο. Του φανηκε βεβαια παραξενο να κανει εμπλοκες για την κατασταση του.