Μάκης
Banned
Βαγγέλη καλησπέραΛοιπον μολις γυρισα απο οπλουργο , το ελυσε ο ανθρωπος το οπλο ειδε οτι ηταν καθαρο, ειδε και μετρησε αν υπαρχει φθορα καπου, το θεμα ειπε πως ηταν το δαχτυλιδι στην αποθηκαη, ειχε λεει φθαρει και σκαλωνε εστω και λιγο το πιστονι. Το αλλαξε το δοκιμασε ηταν οκ. Μου ειπε αν το ξανακανει να του το παω χωρις χρεωση γιατι μπορει να φταιει κατι αλλο. Του φανηκε βεβαια παραξενο να κανει εμπλοκες για την κατασταση του.
Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο και διάβασα(λεπτομερώς)όσα αναφέρεις και όσα γράφηκαν για το <<πρόβλημα>> του όπλου σου θα ήθελα λοιπόν να πώ κι εγώ την γνώμη μου
1)το δαχτυλίδι που αναφέρεις υπήρχε σε πολλά μοντέλα του ομίλου browning winchester άλλά σε ίδια μοντέλα μπορεί και να μην υπήρχε
προσωπικά το είχαν 2 όπλα που πέρασαν από τα χέρια μου ένα fusion(με την κυρτή βάση)και ένα phoenix
ρωτώντας και ψάχνοντας εγώ και φίλοι με όπλα που το είχαν μάθαμε ότι ήταν τοποθετημένο στο σημείο εκτόνωσης των αερίων για προστασία από φθορά της αποθήκης....ρώτησες τον οπλουργό τι χρήση έχει αυτό το δαχτυλίδι κι αν ρώτησες τι σου είπε;;;;
εγώ που είμαι σχολαστικός στο καθάρισμα δεν είχα ποτέ φθορά στο σημείο αυτό,φίλος όμως που ρίχνει πάρα πολλά φυσίγγια Ελλάδα και εωτερικό είχε φθορά ακόμα και με τρύπα μικρή δίπλα από το δαχτυλίδι και αρκετά σκαψίματα γύρω απ αυτό,ποτέ όμως δεν είχε εμπλοκές
2)σαν πιθανότερη αιτία των εμπλοκών προσωπικά θεωρώ ότι είναι το λαμάκι του αναστολέα,όπως λέει ο kostas winchester κάπου παραπάνω,είναι ζημιά που συμβαίνει στα όπλα αυτά
πιθανή αιτία,χωρίς να είναι σίγουρο,μπορεί να συμβεί όταν αδειάζεις το όπλο από κάτω πιέζοντας τον αναστολέα να στραβώσει το λαμάκι
το άδειασμα μ αυτό τον τρόπο είναι κοματάκι δύσκολο κι εκνευριστικό,θα έλεγα,στα όπλα αυτά
εγώ αδειάζω τραβώντας το κλείστρο
3)εύχομαι να βγώ λάθος να έχει δίκιο ο οπλουργός(τον οποίο δεν γνωρίζω και δεν ρωτώ να μάθω)και να ησυχάσεις από τις εμπλοκές
φιλικά Μάκης
Last edited: