Βαγγέλη επειδή έχω τη sx2 να είσαι σίγουρος ότι θα σου χαρίσει απίστευτα κυνήγια. Καλοντουφεκη.
Αυτό είναι που φοβάμαι περισσότερο.Καλησπέρα φίλε μου..Την έχει ο κουνιάδος μου τη συγκεκριμένη πολύ καλό όπλο ελαφρύ με πολύ καλές τουφεκιες αλλά πλέον την έχει στην άκρη γτ του χάλασε το κουμπί που έχει από κάτω στη γλώσσα που κλείνει το κλείστρο όταν το ανοίγεις και αυτό περνάει και το φυσιγγι κάτω προς το πάνω την πήγε σε οπλουργο δεν μπόρεσε να κάνει κάτι και δεν μπορεί να βρει και ανταλλακτικο γτ δεν υπάρχει τπτ από αυτό το όπλο
Με την ΚΑΛΚΟ αντιπροσωπείαΣυγουρα φίλε μου πρέπει να πάει και αλλού του είπε κάποιος να πάει σε κάποιον άλλο αλλά λόγο της μετακίνησης δεν γίνεται τώρα
Να σου πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω κάποιον θυμάμαι είχε πάρει τηλ αλλά δεν θυμάμαι ποιόνΜε την ΚΑΛΚΟ αντιπροσωπεία
της Winchester έχει μιλήσει αν υπάρχει το ανταλλακτικό η αν μπορεί να δεί σε ποιόν οπλουργο έχει στείλει.
Ρώτα να σου πουν ποιους οπλουργους έχουν για επισκευές μέσα στην εγγύηση , κάποιοι προμηθεύονται ανταλλακτικά από εξωτερικό αν δεν χρειάζεται άδεια εισαγωγής.Να σου πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω κάποιον θυμάμαι είχε πάρει τηλ αλλά δεν θυμάμαι ποιόν
Καλώς φίλε μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΏΡώτα να σου πουν ποιους οπλουργους έχουν για επισκευές μέσα στην εγγύηση , κάποιοι προμηθεύονται ανταλλακτικά από εξωτερικό αν δεν χρειάζεται άδεια εισαγωγής.
Εξαρτάται πως ορίζεις το καλύτερα.... Σε συγκέντρωση; στο να σπάει τα κέντρα;Καλημέρα στην παρέα γνωρίζει κάποιος πια μάρκα τσοκ είναι το καλητερο για την sx3
Anaconda kai Gemini Ported εχω δοκιμασει μονο και το δευτερο με εχει εκπληξει.Καλημέρα στην παρέα γνωρίζει κάποιος πια μάρκα τσοκ είναι το καλητερο για την sx3
Ωραίες τουφεκιές σε sx3 έχω δει από γνωστό με το carlson ported LM.Καλημέρα στην παρέα γνωρίζει κάποιος πια μάρκα τσοκ είναι το καλητερο για την sx3
Βαγγέλη δν σε είπε κανείς άσχετο...Απλά ψάχνώμαστε να βρούμε από τη μπορεί να προέρχεται η εμπλοκή.....εγώ πάντος δν το έχω συναντήσει αυτό το δαχτυλίδι σε SX3 Cal.12........
Και ή δικιά μου έχει κ μια φορά το σκαλώσα στο καθαρησμα και παθενα εμπλοκή! Το έβγαλα το έκλεισα κ το ξανά έβαλα και έστρωσεΟχι κυριοι δεν ειμαι τοσο ασχετος. Η φωτογραφια ειναι απο το ιντερνετ
Εξαρτάται πως ορίζεις το καλύτερα.... Σε συγκέντρωση; στο να σπάει τα κέντρα;
Για εμένα πολύ value for money Τα Carlson sporting clays
Πολυ πιο ακριβά αλλα και με πιο ομοιόμορφες κατανομές τα brain.
Πιο έντονα κέντρα τα signature plus Με το κόκκινο σιριτι.
Για φρενου δεν έχω ιδέα.
Εξαρτάται πως ορίζεις το καλύτερα.... Σε συγκέντρωση; στο να σπάει τα κέντρα;
Για εμένα πολύ value for money Τα Carlson sporting clays
Πολυ πιο ακριβά αλλα και με πιο ομοιόμορφες κατανομές τα brain.
Πιο έντονα κέντρα τα signature plus Με το κόκκινο σιριτι.
Για φρενου δεν έχω ιδέα.
Νομίζω πως ένα Carlson sporting clays M η LM είναι πολύ καλή επιλογή. Για το κάτι παραπάνω αξίζει ένα brain MR. Σε πιο σφιχτό σε κατανομη και με πιο πολλά μέτρα το signature plus το Μ.
Φιλαράκι μου κυνηγάω μόνο λαγό και φέτος μου καρφώθηκε στο μυαλό να αλλάξω το τσοκ για καλητερες κατανομέςΝομίζω πως ένα Carlson sporting clays M η LM είναι πολύ καλή επιλογή. Για το κάτι παραπάνω αξίζει ένα brain MR. Σε πιο σφιχτό σε κατανομη και με πιο πολλά μέτρα το signature plus το Μ.
Παρε το anaconta mr και θα ησυχασεις . . . .Καλημέρα στην παρέα γνωρίζει κάποιος πια μάρκα τσοκ είναι το καλητερο για την sx3