Τι να γραψουμε Μάριε... Γράφουν τα όπλα στον κυνηγοτοπο όπου και όποτε χρειάζεται και δεν μας προβληματιζουν ... Αλίμονο στις άλλες ομάδες (έτσι για την ίντριγκα...)Και ‘γώ νόμιζα ότι η «ομάδα» μου είχε σιγήσει...
Αν πω ότι έχεις άδικο ψέμα θα είναιΤι να γραψουμε Μάριε... Γράφουν τα όπλα στον κυνηγοτοπο όπου και όποτε χρειάζεται και δεν μας προβληματιζουν ... Αλίμονο στις άλλες ομάδες (έτσι για την ίντριγκα...)
Αυτό ξαναπεστο...δεν είχα ποτέ μου Winchester αλλά από τότε που πήρα την SX4...τα ρέστα μου κύριοι...όλα μου τα όπλα τα «προλαβαίνω» αλλά την Πατρώνα με τίποτα.Τι να γραψουμε Μάριε... Γράφουν τα όπλα στον κυνηγοτοπο όπου και όποτε χρειάζεται και δεν μας προβληματιζουν ... Αλίμονο στις άλλες ομάδες (έτσι για την ίντριγκα...)
Ρανιιερο τεστα ηθελα να πω αλλα εμθα ειναι χρωμιωμενηΗ sx4 testa rosa είναι χρωμιομενη η αχρωμιωτη αν ξέρει κάποιος σιγουρα απαντάει Ευχαριστώ.
Το έχει ο @george s k .Eχει δοκιμαστεί. Νομίζω έχει το I με την περίεργη ψάθα σε 76cm.Καλησπέρα στην ομάδα. Ενδιαφέρομαι για το sp select 2 sporting, γιατί θέλω εκτός από το κυνήγι να το χρησιμοποιώ και στο σκοπευτήριο, ποια είναι η γνώμη σας γι αυτό το όπλο? Το έχει κανείς?
Ηταν η 2η επιλογη μου αν δεν εβρισκα το Β425 όπως το ήθελα, το οπλο το εχω ριξει είναι αρκετα ποιοτικο με ωραία ρίγα και καλή αίσθηση σκανδάλης, το συνιστώ.Καλησπέρα στην ομάδα. Ενδιαφέρομαι για το sp select 2 sporting, γιατί θέλω εκτός από το κυνήγι να το χρησιμοποιώ και στο σκοπευτήριο, ποια είναι η γνώμη σας γι αυτό το όπλο? Το έχει κανείς?
Μια απορία άσχετη, απο άλλη ενότητα το 425 έχει αορτηριουχο στη κάννη από το εργοστάσιο;Ηταν η 2η επιλογη μου αν δεν εβρισκα το Β425 όπως το ήθελα, το οπλο το εχω ριξει είναι αρκετα ποιοτικο με ωραία ρίγα και καλή αίσθηση σκανδάλης, το συνιστώ.
Το Β425 δεν έχει,ζητουσε ο αντιπρόσωπος όταν το πήρα 60€ για αορτηριουχους που τοποθετούνταν εδώ με τον εμπρόσθιο να είναι χωρίς βίδες στην ενδιάμεση ρίγα κάτι που δεν εγγυάται καλό κράτημα, το έχω αφήσει χωρίς και έχω έναν δερμάτινο αορτηρα της venator που μπαινει χωρίς αορτηριουχους για οπότε χρειαστεί.Μια απορία άσχετη, απο άλλη ενότητα το 425 έχει αορτηριουχο στη κάννη από το εργοστάσιο;
Έφερνε ο Καλκατζακος δερμάτινους που στα ποζε έπιαναν την κάτω κάννη με ένα έλασμα μέσα στο δέρμα και τους κατάργησε γιατί με λίγο πίεση έφευγε και είχαν πάθει ζημιά όπλα , εκτός οτι θα ρίξει αν είναι γεμάτο.Το Β425 δεν έχει,ζητουσε ο αντιπρόσωπος όταν το πήρα 60€ για αορτηριουχους που τοποθετούνταν εδώ με τον εμπρόσθιο να είναι χωρίς βίδες στην ενδιάμεση ρίγα κάτι που δεν εγγυάται καλό κράτημα, το έχω αφήσει χωρίς και έχω έναν δερμάτινο αορτηρα της venator που μπαινει χωρίς αορτηριουχους για οπότε χρειαστεί.
Σημερα ειναι Κ.ΔΕΥΤΕΡΑ δεν το αφηνες για αυριο;
Να το μελλοντικό, επόμενό μου απόκτημα ...
«Ξανθό ντουφέκι τρελό κυνήγι» λένε...Να το μελλοντικό, επόμενό μου απόκτημα ...
... Το ξανθό
Μεεεεεγαλος πουλοφαγος