Πολύ ωραία, αξέχαστα. Και το εννοώ ήταν ωραία εμπειρία.Εσείς περάσατε ωραία στο στρατό!
Πολύ ωραία, αξέχαστα. Και το εννοώ ήταν ωραία εμπειρία.Εσείς περάσατε ωραία στο στρατό!
KαρτσερΚάρχερ ... Karcher
Johnny brow αυτός δεν ήταν στρατηγός;;Kαρτσερ
Δοκιμασετο Βασιλη μια φορά στην μπανιέρα να δεις τι θα,βγαλει το οπλο απο μεσα, και θα αλλάξεις γνωμη..Ετσι μου ελεγε και ο πεθερός μου 10 χρονια το όπλο το,καθαριζε με,τα πανακια του τις βέργες και τα,λάδια και μόλις την βάλαμε στο μπανιο και ειδε τι εβγαλε απο μεσα,εμεινε μαλακας τωρα,πρωτα την πλένει και μετα λαδωνειΕγώ μετά το κυνήγι περνάω από πλυντήριο αυτοκινήτων.
Σαπούνι, μια περασιά με το πιεστικό και στέγνωμα επιτόπου.
Χαχα
Ρε είστε σίγουροι ότι πάτε για κυνήγι και όχι για τίποτα τέτοιο ;;;
Στις γκόμενες να λες5 χρόνια μένω ανεξεταστεος σε ξένη γλώσσα .2 στα Γαλλικά και 3 στα Αγγλικά.
Αν και άργησες 40χρονια εγώ να τα πω αυτές θα με καταλάβουν;Στις γκόμενες να λες
1.Βιάν βουάρ λα λούνα
2.βουλεβου ντανσε αβεκ μουα
3.βουλεβου κοσε αβεκ μουα
4.παει μαζί με το τρία ,κομπίαν σακουτ λε σαμπρ
Αυτά είναι ,δε θες αλλά
Είναι κ αυτόΑν και άργησες 40χρονια εγώ να τα πω αυτές θα με καταλάβουν;
Παναγιώτη μου να είσαι καλά φίλε αλλά σκιάζομαι !!!Δοκιμασετο Βασιλη μια φορά στην μπανιέρα να δεις τι θα,βγαλει το οπλο απο μεσα, και θα αλλάξεις γνωμη..Ετσι μου ελεγε και ο πεθερός μου 10 χρονια το όπλο το,καθαριζε με,τα πανακια του τις βέργες και τα,λάδια και μόλις την βάλαμε στο μπανιο και ειδε τι εβγαλε απο μεσα,εμεινε μαλακας τωρα,πρωτα την πλένει και μετα λαδωνει
Αν δεν ηταν η μπερεττα να σας βγαλει την β80 θα σας χαναμε αχαχαχαχαχαΦτιάξαμε όπλα πολλές δεκαετίες πρίν από εσάς έχετε ψωμιά ακόμα να πιάσετε τέτοια επίπεδα τεχνολογίας
Σε αυτο εχεις δικιο...Αν δεν ηταν η μπερεττα να σας βγαλει την β80 θα σας χαναμε αχαχαχαχαχα
Εμείς δείξαμε τον δρόμο όμωςΑν δεν ηταν η μπερεττα να σας βγαλει την β80 θα σας χαναμε αχαχαχαχαχα
Αυτο δεν το αμφισβητει κανεις!Εμείς δείξαμε τον δρόμο όμως
Έχετε τα δίκια σας έχουμε και εμείς τα δικά μας .. .......
Αχαριστ ρεούτι που ηξηραν τι θα πει Ημιαυτόματου όπλουΕμείς δείξαμε τον δρόμο όμως
Βασιλη προσοχη με το χαλακι και την γειωση που ειναι στο κοντακιΕγώ μετά το κυνήγι περνάω από πλυντήριο αυτοκινήτων.
Σαπούνι, μια περασιά με το πιεστικό και στέγνωμα επιτόπου.
Χαχα
Ρε είστε σίγουροι ότι πάτε για κυνήγι και όχι για τίποτα τέτοιο ;;;
Γω αυτα που βλεπω λεω δεν ειμαι κανενος οτι οπλο πιανω μ αρεσει ετσι κι αλιωςΕμείς δείξαμε τον δρόμο όμως
Μία από τα ίδιαΕ
Γω αυτα που βλεπω λεω δεν ειμαι κανενος οτι οπλο πιανω μ αρεσει ετσι κι αλιως
Αστα αυτα που ξερεις και στειλε κανενα φασι προς τα κατω μοναχοφαγα .μου τα ειπε ο μητσος ολαΕ
Γω αυτα που βλεπω λεω δεν ειμαι κανενος οτι οπλο πιανω μ αρεσει ετσι κι αλιως
Α5 ή Auto5 ;Μία από τα ίδια
Άλλο η πλάκα που κάνουμε
Γι'αυτό αντικείμενα θέλω και μια Auto5
Σκληρά μαζοχιστικά Auto5Α5 ή Auto5 ;