Βολεύει να έχεις κοφλερ για το στεγνωμαΚαι γω εδω και 8 χρονια ετσι τις πλένω τις καραμπίνες με ζεστο νερο εννοείται οτι μεσα δεν μενει τπτ γινονται γυαλί αλλα,μετα,καλο στέγνωμα και καλο λάδωμα
Βολεύει να έχεις κοφλερ για το στεγνωμαΚαι γω εδω και 8 χρονια ετσι τις πλένω τις καραμπίνες με ζεστο νερο εννοείται οτι μεσα δεν μενει τπτ γινονται γυαλί αλλα,μετα,καλο στέγνωμα και καλο λάδωμα
Ναι κομφλερ και αν δεν εχεις,με το πιστολάκι με έσωσε πολλες,φορεςΒολεύει να έχεις κοφλερ για το στεγνωμα
Σωστός. Πήρε και η γυναίκα ένα επαγγελματικό τώρα ότι πρέπει. Είναι τουρμποΝαι κομφλερ και αν δεν εχεις,με το πιστολάκι με έσωσε πολλες,φορες
Αν σε ακουσει που την λες ετσι την μαμησες...Σωστός. Πήρε και η γυναίκα ένα επαγγελματικό τώρα ότι πρέπει. Είναι τουρμπο
Εμείς αυτά τα τρώμε με το γάλαΒολεύει να έχεις κοφλερ για το στεγνωμα
Πώς το μιλάς το εγγλέζικοΕμείς αυτά τα τρώμε με το γάλα
5 χρόνια μένω ανεξεταστεος σε ξένη γλώσσα .2 στα Γαλλικά και 3 στα Αγγλικά.Πώς το μιλάς το εγγλέζικο
Βολεύει να έχεις κοφλερ για το στεγνωμα
Και γω εδω και 8 χρονια ετσι τις πλένω τις καραμπίνες με ζεστο νερο εννοείται οτι μεσα δεν μενει τπτ γινονται γυαλί αλλα,μετα,καλο στέγνωμα και καλο λάδωμα
Μια φορά στις γυναίκες τους έτσι λένε .Τώρα γιατί το όπλο γυρίζει έτσι λασπωμένο;Εγώ μετά το κυνήγι περνάω από πλυντήριο αυτοκινήτων.
Σαπούνι, μια περασιά με το πιεστικό και στέγνωμα επιτόπου.
Χαχα
Ρε είστε σίγουροι ότι πάτε για κυνήγι και όχι για τίποτα τέτοιο ;;;
Τα κρεμάτε και στο σύρμα;@vazelos Αντρέα πρώτη μέρα βάζω μπουγάδα εγώ, φέρε και το δικό σου
Τα τάπερ δεν μπαίνουν ποτέ στο πλυντήριο, μπορεί στο στέγνωμα να ακουμπήσουν σε καμία αντίσταση και να λιώσουν. Για τέτοια είμαστε; Πλύσιμο στο χέρι λοιπόνΡε παπαρα αμερικανε χαλασες 2 κυβικα νερο για να καθαρισεις το οπλο?.Βαλτο στο πλυντηριο ρουχων στο μισο προγραμμα και τελειωσες.
Πολύ σωστά Κωσταντη. Και εμείς στο στρατό όταν τα όπλα ήταν λασπομενα ή γυρίζαμε από θαλάσσια εκπαίδευση πάντα τα πλεναμε καλά με νερό. Μετά καλό στέγνωμα και τέλος λαδάκι εξωτερικά και όπου πρέπει.Παιδια το πλυσιμο του οπλου με νερο και σαπουνι δεν ειναι κακο, αρκει να το στεγνωσεις καλα και να το λαδωσεις μετα.
Οι Αμερικανοι στρατιωτες μετα απο ασκησεις ή εκπαιδευση που διαρκει μερες στο πεδιο και τα οπλα γινονται πουτανα εντελως, εχουν μεγαλες γουρνες με βρυσες με μαρκουτσι και βουρτσα, σαν αυτες που εχουν τα συνεργεια και πλενουν εξαρτηματα, πλενουν τα οπλα με σαπουνονερο αφου τα λυσουν, μετα τα φυσανε με αερα και τελος τα λαδωνουν.
Και στην Ελλαδα τα οπλα που ειναι σε μακρα αποθηκευση με γρασσο τα βουταμε σε βαρελια με ζεστο νερο και τα πλενουμε κανονικα.
Θελει προσοχη ομως καλο στεγνωμα και λαδωμα, γιατι αλλιως.........
Βεβαια αυτα γινονται παντα παρουσια του οπλουργου της Μοναδας και τεχνικου κλιμακιου 3ου (+) κλιμακιου κατα περιπτωση απαραιτητα. Η συντηρηση 1ου κλιμακιου (απο το χρηστη) δεν προβλεπει τετοιου ειδους καθαρισμό.
Κλασσικά, uva uvb ακτινοβολία, ειδική για αποστείρωση ...Τα κρεμάτε και στο σύρμα;
29 κατασκευαστές όπλων συνιστούν σκιπ αυτοί ξέρουν.Πολύ σωστά Κωσταντη. Και εμείς στο στρατό όταν τα όπλα ήταν λασπομενα ή γυρίζαμε από θαλάσσια εκπαίδευση πάντα τα πλεναμε καλά με νερό. Μετά καλό στέγνωμα και τέλος λαδάκι εξωτερικά και όπου πρέπει.
Δεν καθαριζω εγω το οπλομ..οπως ελεγε παλια ενας αντιπρόσωπος της ford :@vazelos Αντρέα πρώτη μέρα βάζω μπουγάδα εγώ, φέρε και το δικό σου
Δεν είναι ίδια τα specs των όπλων.Πολύ σωστά Κωσταντη. Και εμείς στο στρατό όταν τα όπλα ήταν λασπομενα ή γυρίζαμε από θαλάσσια εκπαίδευση πάντα τα πλεναμε καλά με νερό. Μετά καλό στέγνωμα και τέλος λαδάκι εξωτερικά και όπου πρέπει.
Κάρχερ ... KarcherΠιεστικό καχερ ( έτσι το λέγαμε δεν ξέρω αν το λέω σωστά) και με μίσος View attachment 53222
Εσείς περάσατε ωραία στο στρατό!Πιεστικό καχερ ( έτσι το λέγαμε δεν ξέρω αν το λέω σωστά) και με μίσος View attachment 53222