Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Φίλε μου το γεγονός αυτό με της κάννες ήταν απαίτηση και της αμερικανικής και της ευρωπαϊκής αγοράς. Όταν κάνεις κάποιες αλλαγές ως αμερικανική εταιρία πχ κοντάκια (τραγικό παράδειγμα εβολβ πχ) τότε ακολουθείς.

Ποτέ δεν ήταν λάθος και αυτό καθώς τα όπλα έχουν ένα πολύ λεπτό φιλμ χρωμίου κι όχι πάχους χιλιοστών που κρίνει από κάτω ατέλειες λείανσης. Έπειτα οι διευρυμένου δεν έχουν ανάγκη. Η browning από το ακριβότερο μοντέλο ως το φθηνότερο επιλέγει τα ίδια μέταλλα.αν κάτι άλλαξε δεν γνωριζω
τι εχει η evolve Δημήτρη?

Εβαλε αποστατες η sx4 και χέστηκε η φοράδα στ αλώνι! .big smile.
Οι πρώτες sx3 ειχαν 2 αποστάτες για το πέλμα ,6 φλάντζες, κλειδαριά σκανδάλης ,5 τσοκ ,αχρωμίωτες και τρομερη βαφη τιτανιου εξωτερικα με την οποια εχω παθει πλακα απο τα χτυπηματα ακομη και σε πέτρα.
Και ολα αυτα σε βαλίτσα.
Τωρα αυτα τέλος .

Οι πρώτες sx3 ειχαν 2 αποστάτες για το πέλμα ,6 φλάντζες, κλειδαριά σκανδάλης ,5 τσοκ ,αχρωμίωτες και τρομερη βαφη τιτανιου εξωτερικα με την οποια εχω παθει πλακα απο τα χτυπηματα ακομη και σε πέτρα.
Και ολα αυτα σε βαλίτσα.
Τωρα αυτα τέλος .
Επρεπε να βγει φτηνοτερη για να παρει μεριδιο απο την αγορα. Στα ακριβα ειχε τη maxus. Η sx3 που λες ηταν ακριβη θυμαμαι. Μετα βγηκαν και αλλες sx3 πιο φτηνες χωρις αυτα τα καλουδια, σαν την sx4

Και ολα αυτα σε βαλίτσα.
Τωρα αυτα τέλος .
Καμία σχέση και σε συναρμογες βαφές υλικά με σχ3 .μπελάς και τα συνθετικά πόσο μάλλον χωρίς φλαντζες

Και ολα αυτα σε βαλίτσα.
Τωρα αυτα τέλος .
Μητσο καθε περσυ και καλυτερα Δεν εχω αδικο που λεω κρατηστε τα οπλα που εχετε δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τα καινουργια

Επρεπε να βγει φτηνοτερη για να παρει μεριδιο απο την αγορα. Στα ακριβα ειχε τη maxus. Η sx3 που λες ηταν ακριβη θυμαμαι. Μετα βγηκαν και αλλες sx3 πιο φτηνες χωρις αυτα τα καλουδια.
Ετσι ειναι ,ο ανταγωνισμός βλέπεις.
Το 2010 οταν βγηκαν οι sx3 η συνθετική η οποία στην Ελλαδα ερχόταν μονο σε s.m. ειχε 1400 εως 1600 αναλόγως το μαγαζί.

Το ξύλο αν ξεραθεί....σου λέει ότι ενδέχεται να στραβωσει ,προς τα πού,αγνωστο
Μήπως γράφει και τίποτα για πότισμα για να μην ξεραθεί .yelling.
Ρε μην γράφετε τέτοια ... την συμπαθώ την Browning αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στα καλαμπούρια αχαχαχα

Back