ΕυτυχώωωωωωςΓιαννη μοιαζουν αλλα εχει διαφορες
ΕυτυχώωωωωωςΓιαννη μοιαζουν αλλα εχει διαφορες
Καλησπέρα συνάδελφε. Καλορίζικο. Μέχρι να σου απαντήσουν τα μέλη που γνωρίζουν το όπλο, πέρνα από τη σχετική ενότητα να μας συστηθείς και να σε γνωρίσουμε καλύτερα.Καλησπερα στην παρέα! Είμαι ο Γιώργος από Πάτρα, και αγόρασα ένα Winchester super pose 6000 field σε κατάσταση Καινούργιου. επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες γιατί δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για το όπλο. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτες οι πληροφορίες! Ευχαριστω. (Sorry αν είμαι σε λάθος topic)
Καλορίζικο!!!Καλησπερα στην παρέα! Είμαι ο Γιώργος από Πάτρα, και αγόρασα ένα Winchester super pose 6000 field σε κατάσταση Καινούργιου. επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες γιατί δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για το όπλο. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτες οι πληροφορίες! Ευχαριστω. (Sorry αν είμαι σε λάθος topic)
Πως την εβαλες Μαριε γτ οταν ειπα και γω να βαλω στην δικη μου μου είπανε οτι δεν γεινετε ηθελα να την αλλξω και γω γτ ειναι κοντη της μάνας της.. Εκανες κάποια πατέντα?Καινουργια παπια
Μου επεφτε λιγο κοντη η μαμισια...καντ γουεητ...
Πηγαινε πες αυτου που σου ειπε οτι δεν γινεται οτι λεει μαλακιες.Πως την εβαλες Μαριε γτ οταν ειπα και γω να βαλω στην δικη μου μου είπανε οτι δεν γεινετε ηθελα να την αλλξω και γω γτ ειναι κοντη της μάνας της.. Εκανες κάποια πατέντα?
Δηλαδη τι ζητησες παπια απο την κυνηγετική εκδοση της sxp??Και τι τιμη βγαίνει Μαριε??Πηγαινε πες αυτου που σου ειπε οτι δεν γινεται οτι λεει μαλακιες.
Εβαλα την μαμισια παπια απο την κυνηγετικη εκδοση.
80 ευρω νομιζω ηταν. Απο τον ΚαλκαΔηλαδη τι ζητησες παπια απο την κυνηγετική εκδοση της sxp??Και τι τιμη βγαίνει Μαριε??
Και την τοποθετισες μονος η θελει οπλουργο?80 ευρω νομιζω ηταν. Απο τον Καλκα
Δεν θελει οπλουργο. Δες το βιντεο και θα δεις.Και την τοποθετισες μονος η θελει οπλουργο?
αφου ολο στην browning εισαι!Μου φαίνεται πρέπει να ζωηρεψει λίγο το θρεντ.
Πουλάς έρωτα αλλά τα αλλάζεις σαν τα πουκάμισα μάλλον είσαι υπέρ των ελεύθερων σχέσεωνΕίχα αγαπήσει και μια sx4 , δε θέλει πολυ